Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
nemhiszem:
http://forum.bikemag...?searchid=66255

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vunder megint unatkozik?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dickhe@d

Dickhe@d

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Mi bringások csinálunk ennél nagyobb õrültségeket is:)

vendég_Freerider Bálesz_*

vendég_Freerider Bálesz_*
  • vendég

Nem akar valaki írni a Napló-nak egy mailt?

http://kepfeltoltes....07/000_0475.JPG

Ha valami,akkor ez most fájt....:D:D:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
vagyok ja...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
6után is otthon vagy!?

ha igen akkor fölugrok érte egy pár percre.

jah egész jól érzem magam,tengap még futottam is egyet.hiányzott már a mozgás...

ha nem tudtok megegyezni kokkancs fékén az enyémek közül is válogathattok.igaz az 9es,de ha jol be van állítva nem érezni az árkülömbözetet

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

LOL! Ez mennyire hiányzik, mióta nem olvasok Dunántúlit....
Már járdaszegélyen is pengéztetnek az átokfajzatok kivagyiságból?

Mérhetetlen károkat okozunk a járdaszegélyeken :D

az utakat már nem is mondom.. ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

LOL! Ez mennyire hiányzik, mióta nem olvasok Dunántúlit....
Már járdaszegélyen is pengéztetnek az átokfajzatok kivagyiságból?

Márió: itthon vagyok, oda tudom adni a DVDt sürgõsen is.

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jó és szép napot mindnekinek

nah én is támogatom Mango elgondolását az avatarral

egyelõre nincs neve a kis ördögnek,de majd valmit kitalálok.
mókás volt hogy 1kor fekdütem,egész nap aludt ez a pokolfajzat,erre fél 4kor fölébredt hogy vele most foglalkozni kell,játszunk és sétáljunk a lakásban....
nem örültem,de azért kicst játszottunk.aztán nem tudott elaludni amig föl nem vettem és vakarásztam a pocakját...

a telefonos tom eltünt?!

tök jó,az Oranzsos duble D hirdetés néz velem farkasszemet:)
lehet nem is a váz kéne jobban...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Vazz, +kaptam ma az anyagismeret dogámat.A tanárnak + az a heppje, hogy a lap tetejét 2 sorra és 3 oszlopra kell osztani: név, csoport jobb, dátum, osztály bal oldalt, középen + doga típus és témája. Én + felcseréltem a nevet és az osztályt erre ezt írta rá:
Érdemjegy:3 DE, amíg be nem ad nekem 5db dolgozatlapot rendesen fejlécezve,addig érdemjegye:1
Normális az ilyen?!

Kölyök: figyeltem a fékedre, csak nem hiszem,hogy lesz gempám. + vennem kell 1 tárcsás elsõkereket is hozzá. Kéne vmi meló,csak suli mellett nemtom mit lehet csinálni.

Tomi: atomász vagy azon a képen. Én támogatom,hogy az l1en az avatarod :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aha, az! ;) Nem tudom még pontosan, de megbeszéljük... Közel jövõ... Majd akár részletre is. A tiédet m,eg megveheti Magoo. És akkor mindenkinek jó lesz itt, Utópiafalván... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Akkor neked az a lilás van? Az a DH volt ja, ha jól emlékszem. És mikor akarnád eladni kb?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor még nem HFX DH , vagy HFX akármi 9 volt a neve? A durvábbik. Azért ilyen a színe. De senkit nem zavar sosem. Engem sem. A gyengébbik a szürke. De az gyenge. Oléyat nem szabad venni. Ez meg jó. Ezt szabad venni. És Gulyás Misi már többször rendberakta. Szal jó.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
De ugye nem azért mentetek oda, hogy utánam kutassatok? Mert akkor kicsit megijedek.

Hát ez a BMX fíling tényleg elég komoly. Kár, hogy nekem nem volt BMX-em :(

kölyök:
Hmmm, és sima HFX, vagy HFX Mag a féked?

LL:
Dehát írta, hogy nem bringásfilmes zenék voltak. Volt nálam azért más is ám.... Mondjuk sejtem, hogy mire gondolt, de tegnap este csak a bringásfilmeset vizsgáltam meg.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Nah, ez szép és jó, csak fingom sincs melyik kazi lehetett az. Meg nincsenek is felírva a számcímet... Eh. Nem bringásfilmek zenéi voltak? Mondjuk az se könnyíti meg a dolgomat, mert abból is van sok, meg olyat már adtam... Na majd kitalálok valamit...

arra a kazira gondol, ami Sikondafelé is muzsikált.
meg aminek a track-jeit felpakoltad egyszer a lapodra, hogy mi jól leszedhessük.
(újra csinálhatnál effélét, új számokkal:))

jaés örömmel láttam, hogy Márió már egész használható állapotban van :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Értés. Dolog elõterjesztve, 3-szor utasítva, megerõsítve, egy hónapig elásva, megrohasztva, picit elégetve, majd megerõsítve és anyámat a végén utánamküldve. Lesz franciaágyam. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát a koránkelési probléma általában a motiváció hiánya miatt áll fenn. Miért keljek fel korán, ha késõbb is lehet. A franciaágynak ehhez semmi köze. Viszont a megfelelõ méretû ágyban azért elég komoly mozgásokat lehet végezni. Amióta bekerült a szobámba (és néhány dolog miatta kikerült) úgy érzem, mintha nagyobb lenne a légtér.
A franciágy kell és kész.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azt nem tudom, hogy lustább-e, de csökkennek a felkelési esélyei... :D

A videó NAGYON KOMOLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szal minél nagyobb az ágy, annál listább valaki???

Kis oldszkúl cucc:
http://www.joekidona...trailer_qt.html

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.