Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

LL:
Hát tudunk egy csajt...
Õ az hátul bordó fölsõben, fehér táskával.

öööm. :scratchhe

Én már Láttam Márió négylábuját bíibíbíí

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Márió:
Fotózzd már le a kutyusodat! Aztán hadd lássuk meg már mi is :D

LL:
Hát tudunk egy csajt...
Õ az hátul bordó fölsõben, fehér táskával.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Nemrég olvastam ezt az egyszerû jó tanácsot, és alkalmazva a benne javasoltakat, megtaláltam Belsõ Békémet. A jótanács a következõ:
"Akkor találod meg Belsõ Békédet, ha befejezed mindazt, amit megkezdtél." Szóval, körülnéztem a lakásban, és megkerestem mindazt, ami nem volt befejezve - és munkába menetel elõtt befejeztem....
- egy megkezdett palack vörösbort
- egy megkezdett palack fehérbort
- egy megkezdett palack konyakot
- egy megkezdett doboz nyugtatót
- egy megkezdett doboz cigarettát
- egy megkezdett doboz bonbont
- egy megkezdett tábla csokoládét
- egy megkezdett fõtt, füstölt csülköt
- kevés maradék vodkát.
Fogalmad sincs róla, milyen k.....va jól érzem magam ....!!!!
Küldd tovább mindazoknak, akikrõl gondolod, hogy szükségük van Belsõ Békére!

hehehehee

Tomi: több képen is? juuuuujj :D
Benne vagyok az újságban, benne vagyok a Zújságba..
Ígyis úgyis megakartam venni, de ez fõleg ösztönzõ erõ :D

más: Nem tud valaki franciául? fontos lenne.. (NEM franciázni..bár, ha jó csaj az illetõ...)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nemrég olvastam ezt az egyszerû jó tanácsot, és alkalmazva a benne javasoltakat, megtaláltam Belsõ Békémet. A jótanács a következõ:
"Akkor találod meg Belsõ Békédet, ha befejezed mindazt, amit megkezdtél." Szóval, körülnéztem a lakásban, és megkerestem mindazt, ami nem volt befejezve - és munkába menetel elõtt befejeztem....
- egy megkezdett palack vörösbort
- egy megkezdett palack fehérbort
- egy megkezdett palack konyakot
- egy megkezdett doboz nyugtatót
- egy megkezdett doboz cigarettát
- egy megkezdett doboz bonbont
- egy megkezdett tábla csokoládét
- egy megkezdett fõtt, füstölt csülköt
- kevés maradék vodkát.
Fogalmad sincs róla, milyen k.....va jól érzem magam ....!!!!
Küldd tovább mindazoknak, akikrõl gondolod, hogy szükségük van Belsõ Békére!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Tomidny: privi.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
AW:
Van feketében, meg ezüst színben is. Meg persze rózsaszínû is van, ami a legszebb...

dnl:
És hol dolgozik? Ha ilyen jó, akkor szerintem itt ismerik, bár ki tudja...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

"Ja, SOHA NE bringázzatok suhogós jogging mackógatyába, ugyan is én ma elkövettem azt hibát, hogy abba tekertem barátnõmhöz és 1kerekezés közbe irdatlanul ráültem a bal herémre.
Jócakát."

igen ez velem is elõfordult...

féket hová vigyek szervízre?!nics légtelenítõ kittem..

ÁKOS!!a Falat sos kell viszaadni,lécci holnap hozzuk ösze a találkát!!!
nekem 2töl jó akárhol

nekem is az van hátul hogy ránézésre minden derékszög párhuzam,de ugy fog mint a melósbicón a "v"-fék canti fékkaral.szóval megfontoltan..

jóccakát

Tom,a telóval kapcs. meg beszéljünk.telefon vagy alkatrész nem kell érte?!

Akkor inkabb hagyjuk. Van itt egy a polcon, csak most nem hasznalom, visszaadtam a regi cegemnek a kartyat. A telefon meg nalam maradt.
Nem tuntem el, csak sok a melom :)

Udv: T

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Akkor én kettõt kérek. Pesten kapom a fizetésem, de nagyrészt vidéken dolgozom. :))
Zsolo: nekem is kell egy korm csapágy második bringába. Ha leesik kettõ a kamionról, akkor én megveszem a korábbi biznisszel egyetemben.

AW: nem ma tuti lent leszek. már megint aaaanyi szar jött össze. felnyitom a laptopot, azt onnan is folyik ki a kaki.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Wolf:
Mit szórakozol már? Vegyél inkább valami normális kormánycsapágyat. Ha én megengedhetek magamnak egy 15e-ért Chris King-et, akkor egy Pesten dolgozó ember miért ne tehetné ugyanezt :D

De a Chris King csak olyan hülye színekben van? Egyébként is.. egy Pesten dolgozó embernek több is a kiadása, mert itt nyomják az arcába, hogy Fogyassz, Herdálj, Vágyakozz... egyébként igen, megengedhetném magamnak.. még tart a hitel ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Holnap fél 8-kor szerettettel vár mindenkit a Mecsek erdeje pár sör mellett eltöltendõ kis esti barsngolásra a Vidámpark környékére és onnan lefelé...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mindig mondtam, hogy SonyEricsson-t kell venni... dnl ma otthon vagy? Tegnap már nem volt erõm arra menni.. mentem egy jó Tündérsziklát meg egy jó Kilátót, aztán alig bírtam hazavánszorogni...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

jaja nekem is tetszett,mi is voltunk már egy párszor

Shoshininjához mikor kell menni aláírni?!
mert akkor holnap beugranék

ha infra cucc+telefont akarok öszekötni,mitöl lehet hogy folyamatosan megszaad a kapcsolat,telefon telefonnal pedig 100%osan mûködik...
pc suite meg épphogy fölismeri a telefont..

Nokiánál ez szériahiba (bizonyos nokiáknál mielõtt elkezdtek fikázni). Hát hiába, azért a vodafono-s multam néha jól jön. Már nem emléxem mit kell vele csinálni, de ha felhivod közvetlenül a Nokiát akkor õk megmondják (szoft frissités, vagy kuka?).

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts

Meg ismertek valakit, aki otthon van az informatikában, és jól tud pályázatot írni? Ez komoly kérdés, mert ilyen embereket keres a cégünk. Külsõs szakértõként kellene dolgozni.

én ismerek egyet, a bátyám menyasszonya, már 4 éve foglalkozik evvel kb. Szerintem nagyon ügyes lehet, mert befenyített hogy lelép, és meg kétszázötven százalákozták a fizetését.
Kell a cime?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Wolf:
Mit szórakozol már? Vegyél inkább valami normális kormánycsapágyat. Ha én megengedhetek magamnak egy 15e-ért Chris King-et, akkor egy Pesten dolgozó ember miért ne tehetné ugyanezt :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Tomy:
Köszönöm Joeyt! Nálam vannak a lemezek, odaadom, ha bent vagy a melóhelyen úgy dél körül!

Eh, errõl teljesen megfeledkeztem. Holnap 11kor megbeszélésem lesz, de szerintem délben már bennt leszek az irodában. Vagy reggel/este elmegyek érte.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
zsolo: a kormánycsapágy ügyében van elõrelépés? Mert most 7végén otthon leszek, ha nyélbe tudjuk ütni a bizniszt, az jó lenne, mert utána nem leszek, csak utánután megint. Most vasárnap jóóót mentem, majdnem görényt is gázoltam, de aztán megálltam inkább elõtte, viszont megint kotyog az a g*ci fejcsapi...

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Na én meg szünetben naygon jót bringáztam bár csak gyakoroltam de szerintem nyárra már újra fogok tudni rendesen menni, talán már tavsszal de azt nem merem biztosra mondani...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap:
Egyébként mi volt annak a keresésnek az eredménye? Csak nem az összes hozzászólása? Mert akkor rosszul linkelted :D Ugyanis te a keresés eredményét linkelted, nem pedig a keresést indító linket adtad meg.

Helyesen...

Ja és bennevagy a Outdoor Sport újságban Máré vára tövében. Leslie bezzeg több képen is feltûnik...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A 'V' szándékos volt. Egyébként is.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Egyébként is 'W'