Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Srácok!

Ez a Jakab-hegy projekt nagyon felizgatott!
Voltam a volt Urán székházban, és onnét kajak rálátni Jakab-hegyre! Oda voltam teljesen!

Mi ez a dagadás téma? Keressétek inkább a beresalexandra.hu-t!

A.W.! Kell intéznem DVD-t! De holnap megoldom, és átrántom Neked a filmeket!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ááá, én vennék egy Mercedes Vito-t... belefér sokminden. Nem kellene 307-es...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Márió: még meglátom, emr szétszedtem kiszedegettem a darabokat majd hõsiesen kijelentettem, hogy jó.
összeraktam beüzemeltem. bevinni beviszi, kihozatalnál meg olyan ~2centinél megakad és kézzel kell meghúzni neki a fülít..
ma már nem szedem szét me lusta vagyok, amjd holnap, aztán ha nem udom megszüntetni, akkor lehet igénybe veszlek ;)

olyan szemét idõ van ma..... :(

Aztán veszek egy Ellsworth tandemet...

Tomi és mi mit kapunk ajándékként? :D
mindenki választhat valamit? :clap:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De most lehet nyerni autókat (Astra, C4, Corolla, 307, Golf). Bár asszem azokat csak csütörtök, pénteken. Ma meg pénzt (2.5m) lehet a szelvényvásárlással.
Remélem a héten nem felejtek el szelvényt venni, mint általában.
Aztán veszek egy Ellsworth tandemet...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
vennék egy jó kis pick-upot.. :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Micsodaaaa?
Igyál kávét, ne aludj!
Meg vegyél skandináv lottót, aztán nyersz autót amivel felvihetsz minket a hegytetõre többször.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mindenki dolgozik pöcsmadarak? Ejj... még kettõt kell aludni és megyek Haza! :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na ll hozd át én is játram igy

3/4 kor idulás kokkkkalk fölfelé

lets gó

a fingle bellst ajánlom!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ezt a hülyeséget nem tudom honnan szedted! Az vlm-nek is pont jó! Egyezzünk meg egy szininímában, vagy a mai szarodat nem te, hanem én sajtolom ki belõled... :) ÉS MA VLK A HEGYRE??? (vagy írjam vki-nek?!?! NEM ÍROM!!!)

ogrish.com

Ti belenézettek ebbe?!?!?! Hogy rohadna el a sok k*cs*g!!! Hogy lehet ennyire aberráált vlk?!?! (Van a Videos alatt egy 31mp-es bemutató... Nézzétek meg! De csak ha bírjátok a kemény dolgokat, meg nem vagytok étkezéshez közel. Pfff...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hosszában... na persze... kis DAGADÉK... hehehe... az ülõmunka neked is jót fog tenni, már látom.. Majd rászorul a seggedre a szék, azért is szedetted le a karfákat, mi? Hogy szabadon folyhasson le a hájad kétoldalt... közben meg jössz a szöveggel, hogy igy kényelmesebb gépelni, na persze... :)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ááááá, hosszában híztam ki, bassza meg! Nincs nagy seggem!!!!
Szóval Kokkk felejstd el, hacsak nem akarsz rövidgatyeszt csinálni belõle!
És a valamit bazzeg, vmi-nek rövidítik, a vlm az vmi köcsög programnyelv!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
kolyok:
Bsszki neked fulltolós géped van, nekem meg csak elöltolós. Szóval neked könnyû lesz fölfele.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mettyú... Ha te kihíztad, nekem még talán jó! Részletek? És ma vlk??? Süt a nap, meg jóidõ! Menni kell!!! Menni kell!!! A hétvégi még jó is lehet, de a 3 menet kicsit sok. Vagy tudtak vlm tuti flszállítást? Mert akkor 5 alatt nem tárgyalok!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mettyú, baszod, te hiányoztál... Nem azé adod el te is a gatyát mert, KIHIZTAD??? Dagadék...

Tom, akkor menjünk 2-3 kört, nekem jó! Csak birni nem fogom :) ég a zsir, ég a zsir...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
amelyik kutya ugat, az nem harap. ;)

edit:
ez erre vonatkozott:

Ja, csak most olvastam a Gyp-ben, hogy be lesz zárva minden topic, ahol sokat offolnak, meg chatelnek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
AW: Van egy nattyon jó Azonic gatyeszom, az egyik lábadra feltudnád húzni, csak még egyet kell szerezned, aztán van egy fasza szetted! Occsón megszámítom!
Ezt a buzizást meg kéretik abbahagyni, kis köcsögök!
Mit képzeltek, mi pöcsmadarak?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az a baj, hogy nem tudom eldönteni melyik utat szeretném lefelé. Mindegyik olyan jóóó. Kedvem lenne 2-3 kört menni.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szélesedés rulez! Na, az ellen kell RESIST!

7végén Jakobhill akármi, csak menjünk vmi hosszút!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Úúúú, dekáááár...
Akkor menjünk láncfûrésszel, és csináljunk pályát!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Múlt hétfõn jártam arra gyalog.
Járhatatlan bringával, olyan, mint egy tengerészgyalogos kiképzõ pálya... Nagyon sok fa kidõlt ott a viharok alatt. Kicsit ilyen Tátrás képek feelingje van.

Aktuális civil