Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na este megyünk akkor csillagokat lesni, fotózni, ilyesmi?
Mert vinnék esetleg állványt, és ha van valakinek hosszú záridõt tudó gépe (10-15s), akkor már egész jó képet lehet fabrikálni...
Este 7-tõl ráérek, de inkább 9kor indulnék.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Most hogy mondod. A metrolejáró mellett van egy csövesbácsi, aki minden reggel babot reggelizik. Hidegen. Right from the konzervdoboz. Vazze... Karácsonykor kapott párnát meg takarót. Meg levest. Ááá.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
öntsd le õket kromofággal
és próbáld utána megmagyarázni, hogy ez a trendi szín mostanság...

nyugi AW, ne vegyélfel minden túrkálós inget. Fõleg ha nem a tied. Hanem valami csövesé, akirõl senki nem tudja ki.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Top 8 téma:
  • Idõsek a buszokon
  • Toller új mercije
  • A vindóz szuahéliül
  • Milyen cérnával stoppoltassam a szakadt zoknim
  • Kinek mekkora?
  • Hogyan ne keressünk pénzt semmittevéssel
  • A csajom nem akarja hármasban
  • Mikor mit egyek, hogy ne hízzak

Az hát! R.E.S.I.S.T.!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ez az Kokkk! RESIST!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor egy élmény: az utcánkaban a bal oldalon szokés parkolni... A mi házunk a jobb oldalon van. Egyre többen állnak itt is, de azért vívom a kis háborúmat ellene. Erre jön a húgom bakja, azt ide parkol az ablakom elé. Kinézek és csak azt látom. Annyira elküldtam a picsába, hogy remélem mostanában nem is jön ide. Vagy ha jön is, hozza a sörömet! Hehehehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ki van befordulva má bocs? He? És ki fáraszt kit? A szar téma elég unalmas.. szexrõl nem veletek fogok beszélni, akkor nem is tudom. Unalmasak vagytok :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Most a leendõ élményekrõl van szó...

Azé ismerjük el, ez az elsõ hét elég meredek dolog. Valahogy nem akarok visszaszokni a mocsárba, de úgy érzem, nincs sok befolyássom erre..

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mert eddig mindig élményekrõl volt szó! Most meg most is, csak már nem olyan poizitívan szerintem!

Meg jó páran fárasztanak...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshi... Elhiheted... Én sem!! :) És Mérió, sajna nekem asszem a ma sem fog összejönni, mert megyek most futni minnyá és akkor sztem sovány... Majd legközelebb! Megdumáljuk...

A befordulás rám is érvényes... Kezdem unni ezt az úgyis megbukok, akkor meg minek tanulok, de ha nem tanulok is tuti megbukik dolgot... Ehhh... Sajnálom, ha ez rossz hatással van rátok!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ti miafasztól vagytok befordulva?
Bár télleg kezd unalmas lenni. Olyan Pesties...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ha Mettyú nem lenne, elég unalmas lenne a fórum!

Kölyök:
Én meg nem akarok programozó szakra járni... De nagyon nem!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na én rajta vagyok ezen a dolgon

kertibõl startolok akkor én is

ma akkor lehez meni rövidet.
mikor jó?nekem már kb egy órán belül

Kokkk,maj dece csörgess meg.

holnapmeg jó ahogy érünk.
amit kidob a gép.

szóval én ma jönnék egy laza tornyot de esetleg más utvonalon.
szóval ha jó akkor egy smst irj lécc.
mostt kajálok és akor olyan 2körül jó is

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Srááácok!
Mondtam már, hogy szeretlek titeket?
És persze, hogy ki lesz téve a falra!
Csak még egy kérés:
osszátok szét, hogy ki eszik spenótot, káposztát, paradicsommártást meg szilvalekváros derelyét, mert színes képet akarok, nem vmi egyhangú szart!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szerintem biztosan örülne neki... és ki is tenné... :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
AW: Ha jön a Mettyú holnap, akkor szarunk is valamikor, valahol. Lefényképezzük, és kiteheti háttérképnek. Hogy ezek a haverjaié.

Kiscsákó, Te nem tudod mirõl beszélsz...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Te nem is érted, miröl beszélek... attól mert esetleg tudnál helyesen irni, nem zombi lennél, na mindegy. Mettyú majd jön és úgy lebasz, hogy azt nem teszed zsebre, csak várj! Most épp nyakig úszik a szarban, képletesen, de stilusosan...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Pont errõl beszéltem... :) Zombiság, fikázás, több órás szervezés... :) Bénaság... Hehe... És akkor Mettyú még nem is írt csengõrímû gyönyörûségeket ma... És MA VALAKI EGY RÖVIDET???

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Diploma? Figyelj oda... helyesen irni se tudsz... annyira ne siess...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Végre van elem!!! Hûûû, basszus, már kezdtem behányni a várakozástól... Ti aztán szépke vagytok... Ajánlom figyelmetekbe az utcsó négy oldal visszaolvasását egyidejûleg-filyamatosan... Hát hogy is mondjam?!?! Ha ilyen leszek diploma után, akkor inkább nem kell diplom! Elbaszni egy nagyonprimitív számolást most is tudok, de ennyire zombi nem akarok soha lenni! :) És sajna nekem a holnap kimarad, mert vlm öregbácsika szerint pont holnap lesz akkora a buzi fája, hogy haladéktalanul ki kelljen vágni!?!?! Nem ám holnap után!!! Ehhh... De ez van! És ma esetleg egy rövidebbet, hogy holnap ne pusztuljon meg mindenki az elsõ kanyarban?!?! Amolyan bemelegítésest, hogy lehessen fiktizni majd a sok hasátnövesztõpesti elött... He???