LL:
Hát tudunk egy csajt...
Õ az hátul bordó fölsõben, fehér táskával.
öööm. :scratchhe
Én már Láttam Márió négylábuját bíibíbíí
LL:
Hát tudunk egy csajt...
Õ az hátul bordó fölsõben, fehér táskával.
Nemrég olvastam ezt az egyszerû jó tanácsot, és alkalmazva a benne javasoltakat, megtaláltam Belsõ Békémet. A jótanács a következõ:
"Akkor találod meg Belsõ Békédet, ha befejezed mindazt, amit megkezdtél." Szóval, körülnéztem a lakásban, és megkerestem mindazt, ami nem volt befejezve - és munkába menetel elõtt befejeztem....
- egy megkezdett palack vörösbort
- egy megkezdett palack fehérbort
- egy megkezdett palack konyakot
- egy megkezdett doboz nyugtatót
- egy megkezdett doboz cigarettát
- egy megkezdett doboz bonbont
- egy megkezdett tábla csokoládét
- egy megkezdett fõtt, füstölt csülköt
- kevés maradék vodkát.
Fogalmad sincs róla, milyen k.....va jól érzem magam ....!!!!
Küldd tovább mindazoknak, akikrõl gondolod, hogy szükségük van Belsõ Békére!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Akkor inkabb hagyjuk. Van itt egy a polcon, csak most nem hasznalom, visszaadtam a regi cegemnek a kartyat. A telefon meg nalam maradt."Ja, SOHA NE bringázzatok suhogós jogging mackógatyába, ugyan is én ma elkövettem azt hibát, hogy abba tekertem barátnõmhöz és 1kerekezés közbe irdatlanul ráültem a bal herémre.
Jócakát."
igen ez velem is elõfordult...
féket hová vigyek szervízre?!nics légtelenítõ kittem..
ÁKOS!!a Falat sos kell viszaadni,lécci holnap hozzuk ösze a találkát!!!
nekem 2töl jó akárhol
nekem is az van hátul hogy ránézésre minden derékszög párhuzam,de ugy fog mint a melósbicón a "v"-fék canti fékkaral.szóval megfontoltan..
jóccakát
Tom,a telóval kapcs. meg beszéljünk.telefon vagy alkatrész nem kell érte?!
Wolf:
Mit szórakozol már? Vegyél inkább valami normális kormánycsapágyat. Ha én megengedhetek magamnak egy 15e-ért Chris King-et, akkor egy Pesten dolgozó ember miért ne tehetné ugyanezt
Aktuális civil
Nokiánál ez szériahiba (bizonyos nokiáknál mielõtt elkezdtek fikázni). Hát hiába, azért a vodafono-s multam néha jól jön. Már nem emléxem mit kell vele csinálni, de ha felhivod közvetlenül a Nokiát akkor õk megmondják (szoft frissités, vagy kuka?).jaja nekem is tetszett,mi is voltunk már egy párszor
Shoshininjához mikor kell menni aláírni?!
mert akkor holnap beugranék
ha infra cucc+telefont akarok öszekötni,mitöl lehet hogy folyamatosan megszaad a kapcsolat,telefon telefonnal pedig 100%osan mûködik...
pc suite meg épphogy fölismeri a telefont..
én ismerek egyet, a bátyám menyasszonya, már 4 éve foglalkozik evvel kb. Szerintem nagyon ügyes lehet, mert befenyített hogy lelép, és meg kétszázötven százalákozták a fizetését.Meg ismertek valakit, aki otthon van az informatikában, és jól tud pályázatot írni? Ez komoly kérdés, mert ilyen embereket keres a cégünk. Külsõs szakértõként kellene dolgozni.
Eh, errõl teljesen megfeledkeztem. Holnap 11kor megbeszélésem lesz, de szerintem délben már bennt leszek az irodában. Vagy reggel/este elmegyek érte.Tomy:
Köszönöm Joeyt! Nálam vannak a lemezek, odaadom, ha bent vagy a melóhelyen úgy dél körül!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.