Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2005. január 08. - 01:15

Láttál már üstököst?
Vagy csak felriadtál, hogy valaki irt a pécsi topicba....
Vagy csak felriadtál, hogy valaki irt a pécsi topicba....
Aktuális civil
Írta 2005. január 08. - 01:15

Írta 2005. január 08. - 01:13

Ne aludjatok mááár!
Keljetek fel! Menjünk most gyorsan fel a hegyre! Jönnek az UFO-k!
Áááááá!
Na mindegy.
Akkor 11kor Szecska.
Elõtte veszek kolbászt.
Keljetek fel! Menjünk most gyorsan fel a hegyre! Jönnek az UFO-k!
Áááááá!
Na mindegy.
Akkor 11kor Szecska.
Elõtte veszek kolbászt.
Írta 2005. január 08. - 01:00

Kokkk: megkaptam az smsed... Na nem is ez a lényeg, hanem, hogy szerintem vagy 4 órája írtad. Na jóccakát. Lefexek, hogy holnap fitt és vidám legyek.
Aktuális civil
Írta 2005. január 07. - 22:51

Akkor mehettünk volna... Ehhh... És Pista, szted?!?! Naná, hogy privátban...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 07. - 22:43

Zap:
Voltam az erkélyünkön üstököst vadászni. Nem vittem távcsövet, így aztán mindenre azt hittem üstökös.
Fényképezni is próbáltam, de asszem mindent késleltetve kell majd exponálni, különben picit bemozdul.
Elõször meg nem is láttam semmit a fényképezõgépben, vajon miért? Jó hülye vagyok, na.
Aztán az autófókusz nem bÍrja az ilyesmit, szóval a manuálissal kellett babrálni. És hát az S5000en ez kurvaszar. Na mindegy.
De szép tiszta az égbolt.
Voltam az erkélyünkön üstököst vadászni. Nem vittem távcsövet, így aztán mindenre azt hittem üstökös.
Fényképezni is próbáltam, de asszem mindent késleltetve kell majd exponálni, különben picit bemozdul.
Elõször meg nem is láttam semmit a fényképezõgépben, vajon miért? Jó hülye vagyok, na.
Aztán az autófókusz nem bÍrja az ilyesmit, szóval a manuálissal kellett babrálni. És hát az S5000en ez kurvaszar. Na mindegy.
De szép tiszta az égbolt.
Írta 2005. január 07. - 22:42

Nem írok szarul. Sajnos nincs idõm rá hogy megnézzem az üstököst. Hogy ne itt beszéljük meg, az arra utal, hogy priviben, vagy hogy más topicban?
Írta 2005. január 07. - 22:32

Na idefigyeljetek kiscsákók!!! Gondolok itt Pistára, meg Mogyoróra!!! Az ilyet nem a fórumon kell megtárgyalni és FÕLEG NEM A PÉCS SZOBÁBAN!!! Világos?!?! Eddig jól tûrtem, mert nem voltam itthon! De nem akarok még egy ilyet meglátni, vagy húzhattok innen a jó büdös p****ba... Oks?!?! És akkor jóban leszünk. Remélem érthetõ volt. Nézzetek utána inkább üstökösöknek, mert amint látjátok, most AZ A JOBBIK TÉMA!!! És nem tom melyikõtök kezdett hasonlóan szarul írni, mint Márió barátunk, aki már amúgy is leszokóban van, de mielött rányomtok, hogy "GYORS VÁLASZ KÜLDÉSE", elöbb ÁTOLVASNI!!!!!!!! Na, jócakát, mert gondolom lassan kell lefeküdni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 07. - 22:14

Pitfa most mivan ezt írd le kicsit érthetõbben. Ja kész az albumom.Lezli be rakta a forumra ha akarod megnézheted.
Szóval én is veszek újat és köll rá a cash!Ha vhogy meg tudod oldani, akkor jó lenne ha mostanában...ha nem, akkor megpróbálom váratni a csávót akitõl veszem, hátha megtartja nekem!
Nem rossz a géped.
Írta 2005. január 07. - 21:24

Na, mondom, hogy nem megy el: http://www.nol.hu/cikk/347020/
Azért egy nagyobb távcsõ jó lenne. Majd mondom faternak, hogy hozza haza a kerjébõl.
Azért egy nagyobb távcsõ jó lenne. Majd mondom faternak, hogy hozza haza a kerjébõl.
Aktuális civil
Írta 2005. január 07. - 21:18

Zap:
Hát jó.
Akkor holnap 2 tolás közben megbeszéljük, mint a szülészeten. Toborzunk sok embert. Úgyis jönnek a punnyadt pestiek...
Most lemegyek megolajozom a paripámat, hogy holnap gyorsan tudjam tolni.
Hát jó.
Akkor holnap 2 tolás közben megbeszéljük, mint a szülészeten. Toborzunk sok embert. Úgyis jönnek a punnyadt pestiek...
Most lemegyek megolajozom a paripámat, hogy holnap gyorsan tudjam tolni.
Írta 2005. január 07. - 21:15

Nem megy az el. Csak majd tizenvalahánytól bezavar a hold. Meg tegnap volt legközelebb.
Na itt tök mást írnak: http://www.sg.hu/cikk.php?cid=34789
Van távcsöved egyébként? Rá kéne dumálni a Kokkot vmi autós megmoccanásra.
A szar az, hogy pont délen van a város.
Na itt tök mást írnak: http://www.sg.hu/cikk.php?cid=34789
Van távcsöved egyébként? Rá kéne dumálni a Kokkot vmi autós megmoccanásra.
A szar az, hogy pont délen van a város.
Aktuális civil
Írta 2005. január 07. - 21:14

Zap:
Jajj, nekem ehhez a 21:25-ös buszhoz elég szarul van csatlakozásom. 20 perc múlva el kéne indulnom, hogy elérjem. Fáááák! Akkor inkább azt mondom ne. Csak szenvedünk itten na.
Pifta igyál muftot!
Nemifok me befofok.
Kurvajó.
Jajj, nekem ehhez a 21:25-ös buszhoz elég szarul van csatlakozásom. 20 perc múlva el kéne indulnom, hogy elérjem. Fáááák! Akkor inkább azt mondom ne. Csak szenvedünk itten na.
Pifta igyál muftot!
Nemifok me befofok.
Kurvajó.
Írta 2005. január 07. - 21:10

Pitfa most mivan ezt írd le kicsit érthetõbben. Ja kész az albumom.Lezli be rakta a forumra ha akarod megnézheted.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!
Írta 2005. január 07. - 21:09

Zap:
Ja Márió majd beesik 9kor, hogy menjünk már...
Hát nem is tudom. Holnap már elmegy ez a bizbasz üstökös.
Piát az vinnék, nõket meg majd keresünk a bokrokban.
Ja Márió majd beesik 9kor, hogy menjünk már...
Hát nem is tudom. Holnap már elmegy ez a bizbasz üstökös.
Piát az vinnék, nõket meg majd keresünk a bokrokban.
Írta 2005. január 07. - 21:07

kösz. Éppen azon gondolkodtam, mit kéne tenni. Semmi nem jutott az eszembe. De ez legalább valami.
Aktuális civil
Írta 2005. január 07. - 21:06

gypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgygypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgyppgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgypgyp
Írta 2005. január 07. - 21:04

háát...nekem kéne újra, mikó lesz húsvét? mer akkor mondom a csávónak és lehet, hogy megtartja!
Írta 2005. január 07. - 21:02

Ez nem is rossz ár de ,lehet hogy csak husvét elött valamikor lessz aktuális ugyanis akkor már valamennyire használhatom a bringám.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!
Írta 2005. január 07. - 21:02

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!!!!!!!!!!!!!MAJDNEM MEGETTEM EGY KUKACOT!!!!ÁÁÁ!!
eszem a zizi-t aztán érzem , mi ez a kicsi lágy...és akkor ÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eszem a zizi-t aztán érzem , mi ez a kicsi lágy...és akkor ÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!