Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
húú ezek a srácok mások....

bazz mit hagytam ki a spinning miatt....
KISSÉ BÁNOM!!!!!

Füze barinõje még mindig elég "dekoratív" ;)

hétvégi giga tekereés lesz ugye!?!!??!
estei fotózás utána?!!?!?

vizsgára meg olyan vigyorral fogok bemenni mint a multkri után....

leteszem ezt a buzi vizsgát akkor viszatér scar,scarredmind,furafijú,márió is!!!!

na legyen vidéki zene vidéki srácoktól

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ja, nekem tartozol folttal.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
az elõbb linkelte Zap ;)
üdv újra tékozló kölyök :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tomy: nézted a linkelõ 2.részt?!?! Kemény fotómasina tunningok vannak... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ejjjha, A.W.!!! Látom jól telík haszontalan idõd... :D Én meg a nagy sörözgetés közepette fölszereltem szobahummeremet másfél tonna páncéllal, ami a védelmet szolgálja. Hát rég volt már 2ply-os gumim... :D Nem mondom, hogy könnyebben gurul tõle a gép... :D Na, de ez kell, hisz megmondta a nagyfõnök. És kész! A.W.: neked meg csak annyi, hogy atlán egy AK47-est kéne beszerválnod!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A jó kurva anyukája rohassza rá az eget a tetvespöcsü, tudtalan, nulla iq-s, segget napba meresztõ, zsirosfülü balfasz parazitákra, akik képtelenek magukól megoldani bármit is!! És utána még hozzám jönnek, hogy rohadjak meg, mert még nincs meg, amit akarnak, minekutána érthetõen elmagyarázom nekik, hogy ahhoz hogy segitsek nekik adjanak elég információt, különben meg takarodjanak vissza a a picsába a mocsárba, ami kiköpte õket, mert még neki is túl gusztustalanok voltak ezek a gerinctelen taknyos kis pondrók. Röviden ennyi.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hova máshova? Mentem Zap után... Mindig megyek utána... Mint a birka! Sajna pumpát nem kaõtam. Rátok kell hogy hagyatkozzam még kicsit, mert ez kicsit megingatta a költségvetést. Vazze'! Nem két fillér ez a szar gumi. Bár milliomos csemete vagyok, ez most sok volt.

ÉS:

lélekben veletek koccintok! Képzeljetek kezetekbe egy hidegen csúszós sört és egy finom koccintós üveghangot... :D:D:D Gondolok rátok...

Tomy: ehhh, elnézhetnéd nekem ezt a kis malõrt... A körülményeket figyelembe véve igazán eltekinthetnél némi pontatlanságtól... ;)

Mettyú! Kapsz hármat! Csak most!!! Meg vlknek még lógok eggyel, de nem tom kinek. Tán Zapnak? És nopara! Rendeltem privátot!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Ja, meg azt a büdös riherongy 7szeccségit, a 2 foltot se feltsd el majd visszaadni Kokkk!
Bírlak-bírlak de foltokkal nem szoktam viccelni, kis milliomos csemete!
Hol vetted a Mobstert?
Ugyen nem a Fit-Boysban? Mert oda én rendeltem, nem szeretném, ha elvinnéd elõlem.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Az pont jó is lenne neki. Kaptál hozzá pumpát, Kölyök?

Az is kell Neked, ahogy elnéztelek szombaton! Másfelé kellene menned!

Ma maradok otthon a seggemen, csendes magányomban.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De a 2ply az csak egy tulajdonsága a guminak. Ezzel az erõvel írhatta volna azt is, hogy fekete Maxxis gumit vett...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ne legyél értetlen Tomi! 2ply Maxxis külsõ!

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kolyok:
Na de a Maxxis-nak melyik külsõjét vetted? Minion, Highroller, Mofo?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A kedvenc gumimat: maxxis 2ply, 2,5 maxxis ( <<< EZ MOBSTER AKART LENNI!!! :D Én azt szeretem, sztem az alegjobb! ) belsõkkel (Shoshi marketingje miatt...) És Te mit dógzól? He?! Nekem ma szünnap van, majd holnap nyomom tovább az ipart... :( Akkor esetleg Zap? Shosi? Akárki? Akármi? Hehe...

Edit: jelenleg bringát mosok, sört iszok, cspiszet eszek... Majd esetleg gumiteszt... :D

MÓDOSÍTOTTAM!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kolyok:
Milyen gumit vettél?
Annyit tudok, hogy Maxxis, meg hogy 2ply-os...

Nekem ma este dolgoznom kell. Bár addigra még kéne valamit írnom. Már megnyitottam a doksit, de csak ülök elõtte bután. Éhes vagyok.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

K O K K K gyere vissza, mindenki megõrült!

Hûûû, ez jól esett! Egye bassza a kakimániádat, idegenlégiósságodat... Jófej gyerek vagy Te!!! :D Na, visszatértem az élõk közé. Vazz... Nem adott jegyet, mert nem lett volna elég jó, ezért mondta, hogy a 3 tétel közül ami jó volt, ahelyett nem kell újat mondanom, amelyik meg nem ment annyira, azt még pontosítsam. Hát ezzel egál... Egyenlõre. Sokkal rosszabbra számítottam. De most aktuális a kérdés, hgy este nincs kedve vlk-nek meginni egypár sört, meg esetleg bepótolni velem a videjózást? Most van kedvem mindenhez... Mert még van vissza számonkérés, de most OHHHHHH AHHHHHHH...

(És most fölrakom az új gumikat... :D:D:D)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jaja 300seces záridõ. Egy egész regényt leírhatnál a lámpával. :D

Valahogy úgy érzem, hogy Pistike évzáróját nem ezekkel a gépekkel fotózzák õk se.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Hát ez félelmetes!
Mondjuk az záridõk is, amit használnak...
De asszem ezt távcsõ végére pattintják fel, és az se mindegy azért.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomi: jártál mostanában a Linkelõben? Van ott csillagfotózáshoz: :D
http://astrosurf.com...l/d70/ircut.htm

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jókjók. Bár a hangulatból nemsokat adnak vissza, az a baj az ilyen képekkel...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Tegnap esti pikcsörsz.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.