Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. január 14. - 10:24

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 14. - 10:09

Iljics, kösz a részletes bemutatót, akkor most megint elgondolkozom rajta, de visszafelé.. meg használt szal nem t'om. Vmi lerohad rajta, akkor gáz van, mer' apám is használja, aki nem igazán ért a géphez... és mindig felhiv, hogy "mindenféle hülyeséget ir ki ez a szar, mit csináljak?" Bár, múltkor telefonon keresztül elmagyaráztam neki, hogy miként másolja le a képeket a digigéprõl, és irja ki utána CD-re. 34 perces kis beszélgetés volt, begörcsölt a fülem is, de sikerült neki.
Well, have a nice day everyone
Írta 2005. január 14. - 01:48

most megint elég méjre ásom magam ebben atémában hogy "illendõen"tényleg nevén nevezzem azokat akik kopaszok.mert köztük is van vagy sok féle...
na mindegy
lesz radir az a lényeg,9250rõl majd keresek valami adatot..
S,viszem szombaton a cdt!!
Tényleg volt some tour vetítés!?!?!?!?!?
régi bálványaim...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 14. - 01:40

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. január 14. - 01:08

ha a játékok ugy mennek vagy kicsit jobban minta 440es g akkor már jó
http://index.hu/poli...inz040919/-erre mondjatok valamit

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. január 14. - 00:54

9250es radeon meg 4e forint lenne
ha az mx 440es gpontnál jobb akkor már jó vok
Ilyen feltételekkel naná, hogy vedd meg !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2005. január 14. - 00:52

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 14. - 00:50

Beszéltek itt össze-vissza. Megjön az ember a munkából, és csak olvas.
Jajj, jajj, eléggé veszélyben a szombatom... Állítólag megint szervert kell telepíteni, meg ilyenek. De én bringázni akarok!
Ha hideg van akkor is, mert van meleg ruhám.
És a hosszú az mit jelent? Jakab-hegy megint, csak most Patacs fele megyünk le?
De akkor nem lesz Teca-mama... Vagy visszatekerünk?
Írta 2005. január 14. - 00:35

lehet én is fölpakolom a nagykülsõket van még 50as mobster
9250es radeon meg 4e forint lenne
ha az mx 440es gpontnál jobb akkor már jó vok
Írta 2005. január 14. - 00:21

Írta 2005. január 14. - 00:19

ha már itt gép téma van 9250es radeon jó még?
Hááááááááááát...
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. január 14. - 00:08

most viszaolvasok megnézem abubügynök információkat és még irok vmit
ha már itt gép téma van 9250es radeon jó még?
fuh ugy bekajáltam inden féle tojás meg fehérje hegyeket hogty holnap lenyomom a godát spinningen;)föleg mert nincs is:)
szóval hétvéén Shosh egy hasonló mászásra nevezek mint multkor!!!
hideg!?ugyan már!!mikor volt ez akadáj!?
Írta 2005. január 13. - 23:52

alaplap - Abit BH-7+LAN i845 ATX; proci - Intel Pentium ® 4 S478 2.6GHZ/533; cooler - Spire EasyStream; RAM - 512MB PC2700 Brand; Vinyó - Maxtor 30GB 7200RPM; VGA - MSI GF FX5200-TDR 128MB; Iró - Philips 52x24x52x CD-RW; floppy - Samsung FDD; hangszóró - Codegen 300W;
Tom, vagy vki értékelje nekem a fenti gépet... br 90.000 ? Megéri?
Az alaplap kicsit régebbi modell, de okés, tudja a HTT-t, ez fontos. S-ATA-s van a gépben ? A 2.6 GHz tisztes, nem lesz vele gond. 512 RAM elég (még). A vinyó _nagyon_ kicsi, min 60 GB kell ma már. Az FX 5200 VGA irodázás/filmezés/netezésre való, játékok alatt meglehetõsen vérszegényen muzsikál. CD-RW okés, ha nem akarsz DVD-t írni. A Codegen 300W nem egy túl jó mínöségü táp, ha beteszel még valamit a gépbe vagy erõsebb VGA-t valószínüleg már nem is bírja el a rendszert. Br. 90e olyan határeset, talán még éppen megéri, talán már éppen nem. (szerintem inkább nem)
Mer' egy állat vagyok !
Írta 2005. január 13. - 23:43

És vazz'! Addig söröztem, még az elsõ gumit fordítva raktam föl. SZar ügy. És állok is neki, hogy cseréljem, de nem jön le a mocska. BeszVrok...

Írta 2005. január 13. - 23:01

Írta 2005. január 13. - 23:00

Írta 2005. január 13. - 22:46

Kölyök látom elõbújtál a barlangodból és lángbaborítottad megent egykét ember agyát... LOL
Aktuális civil
Írta 2005. január 13. - 22:43

Hja és teszteltem a gumikat. Hát nem mondom, hogy nem fért rám...

A hétvégén meg kib@szott gec! hideg lesz. Szval nem tom. Kedv az van, de hát a seggemet féltem...
Írta 2005. január 13. - 22:42

Írta 2005. január 13. - 22:42