Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Így most azért nem vágom, melyiket mondod, de holnap megbeszélés. Azért valaki csippanjon rám legyen kedves, ha már van fix idõponyt és hely a startra!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ahha, mert én arra gondoltam, ahol feltoltuk múltkor, még mielõtt felértünk volna a kilátóhoz, ott is indul lefelé egy pálya, ugyancsak mászásba torkollik, de az ugyanúgy oda ér ki, lehet, ugyanarról is beszélünk, de az speciel nekem nagyon bejön, bár az is köves azért..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fúúú, vazze... nehéz elmagyarázni. A szombati klasszik pálya bejárata mellett jobbra indulsz, kis szint, majd kis emelkedõ, és után fassza köves-csapatós leszaromabokámat pályán a déli panoráma útig. Onnét fel pár rövid mászás, amit több lejtõ követ. El egészen Éger-tetõig, ahonnét a jól megérdemelt etalon dh Tecáig a kis-Coloradoban.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
A Vörös-féle pálya az honnan jön és merre megy?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szerintem van értelme, aki látja, az látja és érzi is, aki meg nem, az nem.

A. W.: Vörös-féle pálya nem olyan köves..... ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Vazzeg, akkor gyorsan szeresd meg, mert Teca mama nem ismer tréfát...

És szerintem meg ne akarjuk egymásnak megmagyarázni, hogy mi a RESIST, mert aki érzi érzi, aki meg nem, az nem is fogja. Én már érzem, hogy itt a mocsár szélén üldögélve szomorúan szemlélem a zombikat, ha valaki, akkor én már tudom, hogy miért kell ez a kis lelkisegély. És ha Rob nem látja értelmét, oké, õ még nem érzi... :)

Szóval: Peace. Hagyjuk kivül a háboruskodást a topik keretein... oksi? Ide felüdülni járok nem véleménytütköztetni :)

Shoshi, kösz, igen, mink is olyan 12 körüli indulást terveztünk, mert igy is bõven lesz idõnk menni, de kevesebb követ!! ha kérhetném, mert széjjelrázott, amilyen nagyon gyorsan mentem, oksi? És akkor most még az Imperátorba is be t'ok menni! :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem mondtam, hogy poén lenne, azt mondtam, hogy egy: nem látom értelmét, kettõ: divatnak tartom. és ezen a véleményemen valószínûleg az sem változtatna, ha ismernélek titeket.
ettõl függetlenül szeretnék lemenni pécsre, mert itt se hegy, se ilyen biciklisek :(

edit: nem szeretem a sört.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Más téma:

Szerintem mehetnénk kicsit késõbb, hadd aludjon a paraszt is! Mondjuk 12:00 vagy 13:00. A. W.-nak és Mettyúnak sem kedvez most a 11:00.

És arra megyünk, amerre akarunk, persze ha jó az idõ!

Zap:
Alap.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Persze õk is visszafoghatják kicsit magukat Kölyökkel együtt.

Asszem mondtam ilyet én is, illetve lásd elõzõ hozzászólásom!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azért ez már több a soknál... Most megint mi van?!?! Megint mindenért én vagyok a hibás?!?! Mi ez itt??? Elismertem, hogy nem írtam mindig értelmeseket. De sokszor MÁS SEM!!! Annak meg nem leszek bûnbakja, mert unom. Tényleg mindenki túl komolyan veszi ezt az egészet. És sztem többt nem írok errõl, mert megint ezen rágódunk már mióta... ;)

Inkább kezdjük: holnap 11 Szecska (lófarka) ??? Mert ha valakinek nem jó, minnyá írja, hogy inkább mikor. Hát tessék... És én mennék akár egy Jákob-hill-t is (mint pölö múltkor) és akkor lehetne defektet tesztelni, de nagy kedvem lenne egy olyan Zap (nem Zap miatt :D) féle keletre túrázni mókához is! Most nincs sár... Arra kantavár felé, aztán kilyukadni a gesztenyésben, azon a jó kis úton... Akár... De nekem mindegy...

És ok, akkor kiszállok... Ha nem értek semmit, akkor még emelt fõvel távozom... Majd a hegy lesz az én barátom. A korrigálást meg köszönöm...

És akkor vlk dobjon egy sms-t, hogy holnap mikor, hol!?!? (Vannak hátrányai is a fórummentességnek... :D)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Látod rob, ez a Te bajod...
De nem ismersz még minket szerintem, ne hidd ezt. Gyere fel egyszer és jer tekeregni pár napot, meg Tecához sörözni

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Aszondja poén a resist. Höhh.

Tudjátokmit? nem is írok semmit.

Aktuális civil

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
csak ez az ellenállás is szerintem inkább divat, mint tartalom. hiszen sok minden ellen nem is tudsz ellenállni. meg nincs is értelme ellenállni. tartalom nélkül meg semminek nincs értelme....

piftát meg sósmogyikát hagyjuk, mert olyanoknak is adnak tanácsot, akiknek nem kellene. oké, én is voltam kiscsávó, most se vagyok nagy, de addig csak hallgattam az okosakat, nem szóltam bele...... nekik is elõször tanulni kellene, nem egybõl tanácsokat osztani.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Látod Kokk? Ezért nem kell ugatni. Mondjuk vágtam, hogy az egész ellenállásból nem sokat értesz, mert késõn csöppentél bele. Ezért nem kell mindehol pofázni feleslegesen. És igenis van értelme.

Edit:
És ha jól értem fanatikust, és mentalitást akartál mondani, ugye?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Én sem értettem igazán, hogy mi az az Üzenõfal! Minek olyan?

És a resist-nek is van oka, nemcsak úgy ellenállunk, ok nélkül.

Nem leszek hülye zombi, aki mindenhova marhaságokat ír a fórumon, és minden topicba beleüti az orrát. Arról nme tehetek, hoyg a Kölyök ilyen. És csak akkor ugatok valakit, ha az minket ugat.

Itt leglább mindenki elfogadhatná a másikat, lásd Pifta, meg Sósmogyi, még ha néha hülyeségeket is írnak. Én is voltam kiscsákó (meg vagyok is), és örültem, ha egyáltalán szóba állt velem valaki, aki tudott hármat pattogni elsõkeréken (nem kell szó szerint venni).

A fórumban az a jó, hogy nem kell mindent elolvasni. Ha valóban itt ülnének, akkor már tényleg zavaró lenne, ha valaki mindig marhaságokat ugat be. Annyi lényeg, hogy ilyenkor átugrás. Persze õk is visszafoghatják kicsit magukat Kölyökkel együtt.

Ez csak egy vélemény, és nem is vagyok régi fórumozó! :P

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez az egész RESIST csak poén volt... Sztem minél inkább kipécézi valaki, annál inkább tartalmat ad neki. Pedig nem volt. :D Meg az egész fórum kicsit elszabadult... Ez olyan állapot lehet, minthogy minden nagyhatalom elbukik egyszer. Bár õszintén bízom benne, hogy ez most másképp lesz. Csak akik régóta itt vannak, szinte senki újat nem néznak szívesen... Persze nem állítom, hogy az újak maximálisan megfelelnek az elvárásoknak, de mégis. Ennek arról kéne szólnia, hogy az összes jelenlévõ kicsit fanatista, szereti a bringákat/bringázást... És nem folytonos vitákról, meg egymásnak esésrõl... Nézd meg rob!!! Itt is van, hogy nem megy minden olajozottan, meg szivat valaki valakit, de elmúlik. És nem lovagolunk mindenen napokig, mert az valakinek nem tetszett. Ennek nincs értelme. De személy szerint miegpróbálok a pécs szobán kívüli moralitásomon változtatni. (Az ittenin nem, mert már megszokták, hogy hüülye vagyok... :D) És azt is meg lehet nézni, hogy hányszor basztam le valakit ok nélkül, vagy lázítottam akárkit is, akár mire. De ha nekem esnek, akkor szeretek vitázni! És vitázást írtam, nem veszekedést... Csak ezt mások úgy gondolják, hogy akkor napokig kell basztatni, aztán meg maradnak a régiek jópajtik, a többiek meg le vannak ejtve és utána bármit csinálhatnak. (Hangsúlyozom: tudom, hogy mind a két félen múlik...)

De ajánlom mindenkinek, hogy LAZÍTSON!!! :D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Egyébként is, akkor tessék lejönni Pécsre, és egybõl mindenki megérti miért nem vágyunk annyira Zombifalvába vissza... :)

Ma már egészen jó kedvem kerekedik lassan. Megyek este fodrászhoz... :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
huh mik voltak itt maig suliba mentem
de most rohanok mert befosok

holnap giga ride lesz ugye!?

és jó hogy mobstert vettél mert az a jó gumi ;)
nekem is fönt lenne ha nem lenne másfél kió meg a belsõ

szal fél-negyed 8kor koloyok8 várlak

szerintem teljesen mindegy hogy pécsi-bpesti az illetõ a hendes vagy ha faszfej
ez a resistelés meg pécsi mentalitás eljesen.
valahogy ellen kell álni a folyamatos zombi(ork)támadásnak
de minig csak az a passzív ellenállás....
kéne kukákat gyujtogatni meg kockakõvel tollerplázát dobálni

"vérszagra gyûl az éljji vad .....Te teded ezt király"

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
rob: Huszonéves fejjel is lehetünk hülyék... :) A RESIST olyan jó móka, de eddig más topikban nem tünt fel, szóval ez amolyan kis pécsi belsõ ellenállásocska, amolyan léleknyugtató dolog, hogy ellenállunk a mocsár szippantásának. De mondtuk már, hogy nem kell vérkomolyan venni mindent ami itt irva vagyon.

Akkor mindenkinek, aki bir jönni szombaton! Határozzunk egy mikorban, oksi?

Editke: meg egy hovában is! Sört viszünk? :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nyugalom van, és elfogadás. az ilyen ellenállós resistes szarság jókat nem szül. a legnagyobb emberi dolog a megbocsátás. nme tudom, melyikõtök találta ki, nem tudom mit takar, de huszonéves fejjel remélem nem gondoljátok komolyan......

kolyok, én értem, mit akarsz, és azt is értem, a többiek mit akarnak, mert elsõ körben még énis az õ szemükkel néztelek, csak mióta ide is járok, azóta nem. de: amig te a rossz oldalon vagy, addig talán tényleg csak a tényekre kellene hagyatkoznod a tech-ben. okés? vélemény meg maradjon meg ide. tudom, nem könnyû elfogadni, de nekem a fórum normális hangulata a célom, és ebben kérem a segítségeteket.

kösz: egy olyan, aki ellen reziszteltek, de minek :P

edit: nem én zártam be, de biztos nem ok nélkül van bezárva.