Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Posted 2005. January 17. - 10:47
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. January 17. - 10:19
Eléggé "vegyes" társaság volt ez a szombati!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. January 17. - 10:08
Posted 2005. January 17. - 09:11
Jobbulást!
Posted 2005. January 17. - 02:02
már lassan lenyomjuk a cc/outisokat létszámban!!
az "egész" fr szekció rögzítette:"hármas kormány pozíció,kis elenálást még tegyünk rá"
Kokk tudna mesélni meniyre nem élvezte
most meg én letem beteg,taknyom-nyálam egybefolyik,alig látok fölrobban a fejem...
de lehet lesz villám
fõleg ha cobretti felügyelõ megsürgeti a dolgát
na holnap egész de. leszek vávávávávvá
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. January 16. - 22:44
Én is sajnálom, de örülök, hogy végre nem kötelezõ otthon ülnöm, így egy kicsit jobban vigyázok magamra! Majd megyünk még sokat! És húzlak is! Meg megyünk durvább mászásokat is! Meg megyünk durvább lejtõket is! Szeretnék lassan lemenni spinningelni, hogy legyen egy kis alapom. Aztán jöhet a durvulás!
Posted 2005. January 16. - 22:15
.Egyépként
LOL ez a sokadik eset. tanuld már meg végre, olvasni is rossz!!!!! egyéBként. amikor elõször megjegyeztem, azt mondtad, ez véletlen, de azóta is konzekvensen rosszul írod. hihetetlen, hogy mondjuk a magyartanárod mi a szart tanít......
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. January 16. - 22:10
most azért nincs mert rosz vele mászni de már van 2,3as is belõle az kiló körül van tehát vállalható a tömege.
de ugye az már mindenkinek evidens hogy csak a 2py dulafalú a tuti
egyébként meg ha kircsi külsõt akarsz és nem monstrum gimimenniységet cipelni akor 2,3as külsõ tök faszás,mondjuk egy hot s vagy egy panaracer fire pro ha kapsz(kizárt)
de a maxxis ok is elég jóók,elõre egy 50as hátra meg jó a 60as is.
de ha mászós köönyû kerék a cél akkor dich (b)wich/rhino lite+schwable belsõ meg egy 2,1-2,3as 800g körüli külsõ és akor a hoszú mászásokkal sem lesz gond!
Shohs kokkremélem átmásolja a cdt és akkor mehet hozzád is,mert galád módon elkérte...
meg kár hogy nem voltál,nem volt aki huzzon,hogy már csak két kanyar...stb
Posted 2005. January 16. - 21:54
Posted 2005. January 16. - 21:48
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. January 16. - 21:45
áá olyan szekszi hangom van hogy borsodzik a hátam tõle...
mintha ráspojoznék valmi kemény dolgot...
megyek nézem az elcseszett világot...
jah nem az nem ,az ablakon van kint
az elveszett világot a tv ben....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. January 16. - 21:45
Posted 2005. January 16. - 21:35
Posted 2005. January 16. - 21:19
majd én kapaszkodok hátul a kocsiba!!!
ááá énisakaraok
de mosckosul megfáztam és most hétvégén meg ráfáztam ugyhogy olyan hangomvan mint valami 50es alkoholista láncdohányos black-death metál énekesnek....
teccik
csak fáj ha megszólalok ugyyhogy a holnapi vizsga ugrott
kéne valami jó játék itthonra,half2 menyire gép zabáló!?
vagy valmi faszántos...
koloyok8,mondtam már hogy ilyenkor ugy úútállak
Posted 2005. January 16. - 21:07
...és vissza a valóságba... Várnak az interpolációs kvadratúra formulák...
Posted 2005. January 16. - 20:07
kezdem érezni a gépet (értsd.:guruni már tudok
valamint ugye sokáig nem volt elsõfékem, sõt szinte egyáltalán nem is volt még..
namost..
~10perce
lejtõ
tudtam, hogy tükörjég. szép finoman fékeztem a hátsóval. elkezdett megcsúszni. na mondom mire jó az elsõ fék?
hát erre nem
fel avattam a vázat esés ügyileg
de baja nem lett
most meg lets go english homework
Posted 2005. January 16. - 19:09
Posted 2005. January 16. - 15:17
Posted 2005. January 16. - 13:32
csak megint besütizett az elsõ fékem de nagyon jóó volt
http://d-eyes.pganet...ep=dscf9026.jpg
Anya sírónevetõ görcsöt kapott
meg anniyan voltunk mint még régen
na de megyek is mert holnap vizsgázok és nagyon nem vaygok képben
bár asszonyka megálmondta hogy kettest fogok kapni...
mult éveben is bejött
Posted 2005. January 16. - 00:11
Annyira nem kerülget a sírógörcs, hogy nem mentem ekkora tömegben. Mondjuk a Homlok már hiányzik kicsit.
Aktuális civil

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top