Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. január 17. - 22:48

Az avatar-ja meg az a kép amit én fotóztam még egy Komlói versenyen...
Írta 2005. január 17. - 22:18

http://duncon.com/hungary/tosainu.html
ezek!?
nem kell fiygelni a fordításra mert elég viccesen fordítanak...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. január 17. - 22:12

Bullit, AS-X, RM7, V-10
"... a sorrend pont jó,
csak sok legyen és úgy a jó..."

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 17. - 21:48

hát ezel nem lettem okosabb.ezeket mi is lejátszottuk Barnával...
ha a cseszkóktl jõ akor nem szóétam...
AW:
http://www.windwave....rmal/ml=25.html
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. január 17. - 21:40

Végülis van közük egymáshoz, mert a Norco a Spec-nek a rendszerét használja hátul, de valahogy nekem a Specialized nem jön be. Nézegettem a BigHit bringákat, és azt hittem rossz oldalon járok. Van a Bighit FSR, aztán a többi meg ááááh, nem tudom mire jók, de szarul is néznek ki.
Az FSR-ben meg minek van duplavállas? Nekem 13-15centi rugóút kéne. Könnyû kis fordulékony gép, amit lehet is tekerni...
Ja, és a Norco-t a csehektõl be lehet hozni.
De én majd úgyis csak nyár végén kezdek el komolyan gondolkozni ezen...
Írta 2005. január 17. - 21:31

a lap alja felé Conor kezdi mesélni, hogy milyen csavaros valamit csinált..
ha ez segít
Írta 2005. január 17. - 21:25

de nem adott a srác hozzá hátsóagyat.
anélkül meg eléggé nehézkes lenne
Tom,az majd mint a bighit kicsi,az nem jó!?azt még herce-hurca nélkül is lehetne kapni...
valami ötlet hátsó agy csavaros rögzítésére?!
Írta 2005. január 17. - 21:17

hát az most pont télnek nem nevezném
ez valami alatommos ûrtámadás.valmi magas frekvenciáú rádijó hullám,ami interferenciát okoz bennünk.
Szerintem a zombik szövetkeztek valameik bevásárló központban az orkokkal...
igy most valami nagy csapást akarnak ránk mérni...
Mert látták hogy fizikailag nem tudnak kiütni minket(gondoljatok a kanyarba bevágódás,onnan emberkék szerteszét ugrálására).biomechanikai nanotechnologiával mûködünk szal a szövet felépítésébe sem tudtak belemászni,hogy onnan egy vékony titánpálcával meg heckeljenek,igy most egy másik módon támadnak.
Hát ez is egy teória , albert ien ötletekel akár könyvet is ihatnál.De nem lehet , hogy szimplán csak HIDEGVAN !
Írta 2005. január 17. - 21:16

de minjá meglesem ezta Six-et
hát...
nekem nemjönnek be a Norco masinák
de még igen a Six a legtetszetõsebb
Írta 2005. január 17. - 21:15

Mondjuk Norco-t. A VPS-ek közül én a Six-el szemezgetek. Az olyan jó kis játszós...
A többi az vagy túl kicsi, vagy túl romboló...
Írta 2005. január 17. - 21:08

ez valami alatommos ûrtámadás.valmi magas frekvenciáú rádijó hullám,ami interferenciát okoz bennünk.
Szerintem a zombik szövetkeztek valameik bevásárló központban az orkokkal...
igy most valami nagy csapást akarnak ránk mérni...
Mert látták hogy fizikailag nem tudnak kiütni minket(gondoljatok a kanyarba bevágódás,onnan emberkék szerteszét ugrálására).biomechanikai nanotechnologiával mûködünk szal a szövet felépítésébe sem tudtak belemászni,hogy onnan egy vékony titánpálcával meg heckeljenek,igy most egy másik módon támadnak.
Írta 2005. január 17. - 21:05

de ne Bullit, AS-X, RM7, V-10
valami újjjjat

a warp-pinkbike törésrõl, annyit hogy ott RM7is volt törve, meg társai is, szal..
mogyi: tán fel kell öltözni..
Írta 2005. január 17. - 21:04

Írta 2005. január 17. - 20:49

Itten a tél!
Bringavásárlás a láthatáron!!!!!!!
Éljen!
1 szavazat valami dögre. A warp meg a weyless elég furán nézne ki alattad, bár ki tudja, lehet, hogy pont arra vágysz..
Aktuális civil
Írta 2005. január 17. - 20:25

De tök jókat lehet a jégen csúszkálni

Írta 2005. január 17. - 19:36

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. január 17. - 19:34

Wheeler WASP 02 modell 2003
Parts:
hayes,funn vorbau+lenker, truvative kurbel+ boxguide,pedale funn, schaltung XT, marzocchi DJ2 funn naben auf mavic 321, ritchey moto vader in 2.6"
Das bike wurde sehr wenig gefahren, sieht aus wie neu!!!!!!!!
800 Euro
Írta 2005. január 17. - 19:33

Banshee Caparral Freeride Rahmen 01/16/2005
Martin Müller
City: 55424 Münster-Sarmsheim
martin.mueller@mtb-club-bei...
Facts:
- Farbe: Schwarz - Silber
- Rahmenhöhe 18" (450mm)
- Oberrohr 585mm
- Radstand 1102mm
INKLUSIVE Vanilla RL Dämpfer und original Banshee Sattelstütze
Der Rahmen wurde nur aufgebaut und weniger als 50 km bewegt. Keine optischen Mängel. Technisch ist er einwandfrei!
Preis: 1000 EUR
<?>
Írta 2005. január 17. - 19:27

Bandi: en kapok itten 3000et naponta, azert mert nem alszom pesten, a szent ugy erdekeben hajlando vagyok atutalni neked - mondjuk a ma esti appanázsomat.

Írta 2005. január 17. - 19:19

a bajor ebay nem jó!?onnan nem annyira vészes a költség.
Szerintem Neked egy ruckus,gemini,bula,stinky,asx,nitrous lenne jó...
nekem emg egy swich köllene....
vagy ha megfizethetõ akkor a wheelrnek van egy digger nevû váza,bár az pont nem megfizethetõ de kurva masszív.
vaggy még az alutech gépei brutál túlméretesek.
esetleg egy karpiel lenen elég jó áron,ha nem zavar hogy 5,5kg.DE merev