Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Na, ennél színvonalasabb postokat írjál.. majd ha már írtál 2.000 hozzászólást ebbe a topikba, akkor megengedhetsz magadnak hasonló slendriánságot.. addig meg kifejtõ válasz!

Oké.akkor ezentúl csak óvatosan.kifejtõsen.nem akartam "bunkó" lenni!de így akkor utólag is bocsi!

Baalna

Baalna

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
SliN: :cool2: :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na ugye... Tudtam én... Nem baj ám.. csak úgy megjegyeztem..

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Egyre több az új friss arc, tényleg. A Rock Machine az mostanság valami tömegbicaj lett? PolarX 2?

Az hát, amikor még vettem a az én rock machineomat akkor azt hittem , hogy ez egy "elit" bringa lesz de most...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, ennél színvonalasabb postokat írjál.. majd ha már írtál 2.000 hozzászólást ebbe a topikba, akkor megengedhetsz magadnak hasonló slendriánságot.. addig meg kifejtõ válasz!

Dunbar

Dunbar

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Hi!
A mai napom jól kezdõdött...

Gyurcsány anyja
A Hold címû dolgozat

Röviden,tömören a véleményem : :D:D:D (o.m.g....) :)

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Hi!
A mai napom jól kezdõdött...

Gyurcsány anyja
A Hold címû dolgozat

The life is short, ride more!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Oksi, 5-6 körülre viszem! ;)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Shoshi:
Ja, jó volt. Csontleves meg betonfõzelék pörköltel :D
Baszki mindenki leskelõdik utánam? Zap a múltamat kutatja, Shoshi meg az ebédemet :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Köcce!

Hat körül otthon vagyok már...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shoshi: akár ma is! Otthon leszel 5-6 körül? Akkor be is dobhatom õket. VAgy este magyek Eszterhez. Akkor is útba ejthetlek! ;) 8

És jajjjj!!! NE túl korán... :D Hehehehe... 1-1!

És kapja be a suliba mindenki! Most hívott egyik csop.társ, hogy elmarad az óránk, ami 2-tõl van, szal ha már eddig nem evett be a fene, most már végképp ne menjek! Bööö... Lehetett volna tovább pancsizni... :(

Karkötõ pedig lesz. Nagyon nyúlik, sokat késik, de lesz. Meg jut is! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

...Tegnapi kommandózás kurvba jó volt! Még ilyet!!! Valszeg szombat tekerés jó lesz, de mivel kicsit ünneplünk, jó lenne, ha túl korán mennénk és nem valami Keleti-Mecsek méretût, mert asszem nem lesz könnyû... :D

Akkor nemcsak én felejtem ki a "nem"-et ugye? Túl késõn sem lehet indulni, mert 16:30-kor sötét van...
Armstrong karkötõd lesz még?

És szükségem lenne a lemezeimre... Valamilyen formában átvenném õket eccer.

Tomy:
Jó volt a kaja a Csillagban?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Eh, na megfogalmazom: már-már idegesítõen sok új ember van itt. Az embert csak azért írtam, mert próbálok pozitívan állni a dologhoz. ;)

Tegnapi kommandózás kurvba jó volt! Még ilyet!!! Valszeg szombat tekerés jó lesz, de mivel kicsit ünneplünk, jó lenne, ha túl korán mennénk és nem valami Keleti-Mecsek méretût, mert asszem nem lesz könnyû... :D

Most meg jól kiáztattuk magunkat. Jó volt. Nagyon. NAgyon-nagyon. Kicsi bunyó, kicsi Komló, kicsi... ;)

ÉS találtam valakit, aki fölír a suliban, szal van plusz egy órám... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Morgen.. Na, akkor szombaton menjünk!!!

Tegnap bekerült az elsõ berendezési tárgyam a lakásba, egy 110*90 centis fekete-fehér fénykép a falra. Most örülök. Kéne már egy ágy, aztán be is költöznék végre.

Mettyúúú, hogy lehet az, hogy nem t'od az emilcímemet?

Egyre több az új friss arc, tényleg. A Rock Machine az mostanság valami tömegbicaj lett? PolarX 2?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Morning Kommanók!

Télleg mennyi új arc... A végén még túlteszünk a Teleszkópok topicon is...

AW:
Oksa, benne vagyok... Hûtöm a söröket már egy ideje...

Magoo:
Egy 160-as, vagy 185-ös tárcsa nem lenne elég? Azt még a Judit is elbírná talán. Nekem volt 185-ös tárcsám RST Mozo Proval kombinálva :D ...

Mettyú megszólalt!

Szombaton kellene megint menni tekerni olyan faleveleken csúszósat, mert tutti jó, hogy õsz van!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Csak ha ki kell menni ügyfélhez, akkor gáz bringázós cuccban megjelenni...

ohh hát mérnem mentél zakóban? :D:D:D

Feltöltött kép

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jóestét

jó volt az esti csavargás.jól esett kist hoszabban kimozdulni.
örülök hogy megismertem pár uj emberkét.

TOM!!!!!!ÍRJ A TELEFON MIATT!!SÜRGÕS

tomy,hát arcod sokat elárult ....
ez a legrosszabb,ha ilyenkor találkozol azokkal akikkel nem tudsz menni...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Csak ha ki kell menni ügyfélhez, akkor gáz bringázós cuccban megjelenni... Busszal meg még gázabb menni, mert általában a 2est érem el, és az egyszerûen szar.
Holnap asszem bringázós napom lesz...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Dunbar: nekem van a piros Santam, és van fönnt képem pinkbike-on, de csak nagyon pár és régiek... én is csak "próbálkozom" mint mindenki (legalábbis azthiszem Feltöltött kép)

Tomi: látod, ha csak símán autóval mentél volna, elzártad volna magad a külvilágtól, és nem találkoztál volna a többiekkel... -> ha nem muszáj ne használj autót! Feltöltött kép

The life is short, ride more!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Eh, baszki. Kitámolygok a munkahelyemrõl. Mivel fáradt voltam, nem volt kedvem gyalogolni a munkahelytõl a 25 emeletesig, ahol a kocsim állt, hát beálltam a buszmegállóba. Eh, nem kellett volna... Ott volt mindenki és mentek fel a Mecsekre. Szóhoz se tudtam jutni. Üres volt az agyam. Áh kész.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök