Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2005. január 18. - 16:44

Írta 2005. január 18. - 16:39

Márió, ez az amelyikben sugárban ráfosnak a fejére és olyan a végén, mintha afrója lenne?
Majd jön Jade Marcella a gecifingó istennõ, hogy feltegye az i-re a pontot és világos tincseket varázsol a hajkoronába?
Majd mindezt kisütik 4 tojás társaságában és tálalják a haveroknak?
Nem, ezt még nem láttam.
Majd jön Jade Marcella a gecifingó istennõ, hogy feltegye az i-re a pontot és világos tincseket varázsol a hajkoronába?
Majd mindezt kisütik 4 tojás társaságában és tálalják a haveroknak?
Nem, ezt még nem láttam.
Írta 2005. január 18. - 16:39

Valahogy nekem is a 3d-s, jeleneten kívül aranyos csaj egyébként verzió jön be. Na jó, a Jennát azért megnézem, mégiscsak jól meg van az csinálva, de ennyi...
Aktuális civil
Írta 2005. január 18. - 16:26

Fúúúj. Nem. Nem is akarok. Meg öregnõset se. Meg kutyásat-lovasat-állatosat se. Meg fiút-fiúvalost se.
Írta 2005. január 18. - 16:22

Írta 2005. január 18. - 16:09

HEHEHE
El tudom képzelni a kis Bandit, sátáni vigyorral az arcán. Meg ahogy menekül a rosszfiúk elöl...
El tudom képzelni a kis Bandit, sátáni vigyorral az arcán. Meg ahogy menekül a rosszfiúk elöl...
Aktuális civil
Írta 2005. január 18. - 16:08

Nekem meg egyszer leeresztette egy Karcsi a gumimat a Piros Alma ABC nél, mert nem tetszett neki az arcom, nem engedtem menni a bringámmal és az õ területükre tévedtem... Dehát ott lehetett leugratni a ketteslépcsõt.
Azt a könyvet vágtam kívülrõl. A Légmán Imre volt a kedvencem, mert metált hallgatott. Akkor én már titokban GunsnRosest, meg Bon Jovit nyomtam...
Ja, ilyen nekem is volt, már kertibe laktunk.. volt 3 testvér, vagyis még mindig vannak, elzüllve vhol, és taktikájuk volt, a legkisebb beszólt, azt elkezdtem futva kergetni a többi meg kiszedte a szelepet a kerékbõl!!! Gecik. De visszakapták, mert egyszer az apjukat voltak látogatni a kocsmában és engem leküldtek kenyérért, ami a kocsmával szemben volt, bolt, na oda.. láttam kitámasztva a gyerek gépe, mondtam itt a soha vissza nem térõ alkalom... de nem tudtam kitépni a szelepet, észre is vettek, de félig azért leeresztett. Büszke voltam magamra. Csak kenyeret nem vettem, mert paráztam visszamenni

Írta 2005. január 18. - 16:05

egen ment a dianatéri pinyónál az osztás mindig meg a szotyizás is.
az bezony piros és banán bõrüléses...
meg voalt main ebváltó volt...

Írta 2005. január 18. - 16:04

Nekem meg egyszer leeresztette egy Karcsi a gumimat a Piros Alma ABC nél, mert nem tetszett neki az arcom, nem engedtem menni a bringámmal és az õ területükre tévedtem... Dehát ott lehetett leugratni a ketteslépcsõt.
Azt a könyvet vágtam kívülrõl. A Légmán Imre volt a kedvencem, mert metált hallgatott. Akkor én már titokban GunsnRosest, meg Bon Jovit nyomtam...
Aktuális civil
Írta 2005. január 18. - 16:01

Az. Meg volt rajta sebváltó is asszem. A Tér Keménylegényének volt olyan. És mindenki körülötte csoportosult.. Én nem, mert már akkoriban is lázadtam, nem tartoztam a slepphez... meg is vertek 
Meg megvolt ám nekem a Repülõ Bicikli vagy mi volt a cime a könyvnek, amiben a BMX-rõl irtak... és volt olyan, akinek Peugeot bicaja volt már akkor!!! Vmi artista csóka.. erre emlékszem.

Meg megvolt ám nekem a Repülõ Bicikli vagy mi volt a cime a könyvnek, amiben a BMX-rõl irtak... és volt olyan, akinek Peugeot bicaja volt már akkor!!! Vmi artista csóka.. erre emlékszem.
Írta 2005. január 18. - 16:00

egen ment a dianatéri pinyónál az osztás mindig meg a szotyizás is.
FBP?!!?!?!??!
respect....
nálunk az volt a menõ aki a piacnál adombról indulva a az eldobot cigicsikkel elfaralta és akokr szikrázott!
meg ha már leszkadt a gumi akkor a felnin "szikráztattuk"a krisztatéren az orvosi rendelõ elött...
jah ez is illik ide:
csak kicsit képzlejétek bele magatok..
lakaás kulcus a nyakba...
turbórágó kép kollekció a zsebbe..
FBP?!!?!?!??!
respect....
nálunk az volt a menõ aki a piacnál adombról indulva a az eldobot cigicsikkel elfaralta és akokr szikrázott!
meg ha már leszkadt a gumi akkor a felnin "szikráztattuk"a krisztatéren az orvosi rendelõ elött...
jah ez is illik ide:
csak kicsit képzlejétek bele magatok..
lakaás kulcus a nyakba...
turbórágó kép kollekció a zsebbe..
Írta 2005. január 18. - 15:59

Váááu! Csillagküllõ! Pff, mennyit fûztem fatert, hogy az ilyen, meg olyan jó. De nem...
Az a Pepperoni banánüléses volt?
Az a Pepperoni banánüléses volt?
Aktuális civil
Írta 2005. január 18. - 15:44

Én mindig a zöld mûanyag küllõs Ataláról álmodtam hajlított nyeregcsõvel!
De az kis pöcs Jézuska sosem hozott nekem olyant!
És ami még király volt, az a Pepperoni becenévre hallgató chopper kinézetû agyváltós csoda! Konkrétan a hátsó kerék fölött ültél, és minden tekerésre ágaskodni kezdett a paripa!
De az kis pöcs Jézuska sosem hozott nekem olyant!
És ami még király volt, az a Pepperoni becenévre hallgató chopper kinézetû agyváltós csoda! Konkrétan a hátsó kerék fölött ültél, és minden tekerésre ágaskodni kezdett a paripa!
Írta 2005. január 18. - 15:38

Írta 2005. január 18. - 15:34

Külföldi BMX. Dupla felsõcsöve volt. És olyan zöld volt, mint amilyen a szürke vagy fehér Csepel sose.
Aktuális civil
Írta 2005. január 18. - 15:28

FBP? Az micsoda? Az egyik haveromnak volt egy cseh BMX-e, és õ volt a király, rárakott egy kártyalapot és zörgött mint ÁLLAT!!
Írta 2005. január 18. - 15:19

Nemtudok a perverz témákhoz hozzászólni, csak a kertvárosihoz.
A haveromnak volt FBP-je. Õ volt a király a CsepelBMXek között...
A haveromnak volt FBP-je. Õ volt a király a CsepelBMXek között...
Aktuális civil
Írta 2005. január 18. - 15:19

Én meg akkor felteszem a 'Zsani's biggest shitlaying attempts' címû klasszikus, arany dobozos változatát interaktív menüvel!
Na gerjednek azok az indulatok már?
Gyújtsuk fel! GYÚJTSUK FEL!
Na gerjednek azok az indulatok már?
Gyújtsuk fel! GYÚJTSUK FEL!
Írta 2005. január 18. - 15:18

Márió, hogy jön az õskertvárosiság ehhez a témához? Ti is szotyiztatok a pinyóasztalnál egykoron? És osztottátok az észt?

Írta 2005. január 18. - 15:14

Vazze, Ti készen vagytok.
Nyomás tanulni, meg dolgozni, egykettõ!!!
Nyomás tanulni, meg dolgozni, egykettõ!!!
Aktuális civil