Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Ezt nem arra mondtam,hogy szar a helyismereted. Hanem arra ,hogy kertváros része.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás

bár köztudottan szar a helyismeretem, de javíts, ki ha tévednék..
szellemváros, az kertváros része ;)

Ja az de én nem ott fenn hanem a régi kertváros közelében lakom, a Melindában ( ott van mögötte egy park ). Ja szelemvárosban tavaly nég volt, ( idén nem tudom, hogy még van-e ), a Husti Dávidék által épitett pálya. Nekem nagyon bejött.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Mivel én kertvárosi vagyk

bár köztudottan szar a helyismeretem, de javíts, ki ha tévednék..
szellemváros, az kertváros része ;)

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
[quote name='Lord_Leslie']azér egy kéztõrés a közelében sincs a bordatörésnek...
féket meg adagolni kellene ;)
5 centis sár ---> sárgumi
autómosó? hol?
én a szellemvárosi OMVnél mosok, mer ismerõs kutasok, közel van stb.

nemtudjátok, MOL kutnál kézi, gépi, vagy is-is mosó van?

LL: Mivel én kertvárosi vagyk ezért a közelünkben lévõ OMV kútnál szoktunk mosni, tegnap meg kikaptunk 3-4 taxist akik tök bunkók voltak velünk. A sár , hogyha jól belegondolok volt az 10-15 centi is mert a felni is belesülyedt. A hátsó felni meg kipörgött amikor tekertem.:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Kokk az istenér se tudtalak elérni, pontosabban a számodat megkaparintani, egyedül meg nem akartam zavarni..
vártam portánál fél3-tól fél4ig majd szará fagytam és eljöttem..

tudom :cegly:

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
gondolnám...
3-3 körül? :D
akkor én 3ra damegyek a portához, akkor csak összefutunk..
add má meg a számod

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
LL: nem tudom sajna megmondani pontosan. Nincs terv, mert mindenkinek van dóga, csak annyi, hogy olyan fél 3 - 3 körül. Aztán megy mindenki, amikor tud... Én sem tudom megmondani, mert kicsit összetett lesz a délutánom. Ha gondolod, sztem akörül megyek én is...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csak annyit tudok, mint tegnap. Sztem én benézek du., márcsak azért is, hogy valamelyik õsével letisztázzam a kerékpártranzakciót... Mert most én képviselem a megörzõt... ;) De akkor délután írok...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát nincs nagyon kedvem írogatni, de ha bármit megtudsz írd be ide...
Ha lehet majd látogatni, akkor én is be akarok menni, de azt is tudom, hogy általában egyszerre 2-nél több embert nem látnak szívesen...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jó reggelt! Mi van?! Mindenki zombul? Sehol senki? Márió még csak csak eldumál magával, de én nem szeretnék... :D LL: infó még nincs, de ha lesz valami, írom...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mi sem tudtuk eldönteni, hogy zavarjuk-e, avagy ne... De asszem megyünk. Holnap kora délután... Részleteket nem tudok. Lesz ami lesz alapon. Meg mennek túrázni páran, úgyhogy holnap nem lesz teljes a csapat...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
azér egy kéztõrés a közelében sincs a bordatörésnek...
féket meg adagolni kellene ;)
5 centis sár ---> sárgumi
autómosó? hol?
én a szellemvárosi OMVnél mosok, mer ismerõs kutasok, közel van stb.

nemtudjátok, MOL kutnál kézi, gépi, vagy is-is mosó van?

én ma tök el voltam egy kicsi letörésen..
repültem ~3-4métert :)
megy valaki Zaphoz látogatni? mehetnénk együtt... vagy ne zavarjuk? :angevil:

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Ez elég kellemetlen lehet ,7 borda nekem egy csont törés is sok volt.De a mai bringázásból sokat tanultam pl: ne húzzak hegyen lefelé elsõ féket mert akkorát burulok hogy a hegy aljában találnak meg . A másik meg hogy az 5 centis vagy mélyebb sarat nem nagyon szereti a gumi és akkor nem lehet hajtani. A harmadik az aúto mosónál bunkók az emberek mert ,el akartak zavarni minket mert lemertük mosni a bringát.Zapot meg sajnálom , nem ismerem de aki tudja , hogy mien amikor eltörik valamije az ien át érzi valamennyire a fájdalmát. Hú ez líraira sikerült.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Nemár!
Hívtatok mentõt?
Melyik kórházban van?
Basszus, ez hosszú ágybanfekvés lesz...
Ajjajj...
Zap! Tessék gyorsan gyógyulni, mert különben beperellek!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
basszkii.......
ez nem április elseje - sztori ugye?
ahh..
JOBBULÁST Ákos !!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát vegyes érzelmeket vált ki belõlem a mai menet... Az elsõ lefelé nagyon jól ment mindenkinek, bár Csikós egy defekttel lett gazdagabb. A második menet már durvább volt. Én nyomtam, Csikós nem bírta a tempót és elpusztult, majd a következõ kép, hogy lent várom a többieket és sietni kell vissza, mert Ákossal valami nagy gáz van... Elkapott vízmûdomb alatt egy csonkot és nagyon-nagyot esett... És nagyon rosszul is!!! 7 bordája bánja. Sorozattörés. És valamelyik bekavart, mert kis légmelle lett. Ha olvassátok ezt, gondoljatok rá kicsit... És bár nem látja, de: ZAP!!!!!! JOBBUJJÁ!!!! ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
wolf: asszem az infranview is összefûzi.
bár tomi bizt. tud speckóbbat

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Zap, Mettyú... Maradtunk négyen a fölszállításra... Sztem fejenként 500Huf Csikónak nem vészes... Oks?!?! Na, akkor du.!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Végre jó a gépem! Van új racsni, légtelen fék, új bowdenek... mindez 3.400 + 2.100 szerelési dij ellenében, egész baráti!

De ma nem megyek, se holnap, mert nem leszek itthon :( C U Next Week!

Na igen, a képek lehettek volna élesebbek, de nem volt nálam állvány, mert nem fényképezni indultam.. Az iccakai funkciót meg a hosszú záridõt tesztelgettem. Nem t'om, hogy lehet összefûzni panorámába a képeket, ez lesz a feladvány jövõ hétre :)

9250 vagy 9550 a videókártya? Az elõbbirõl azt hallottam, hogy vmi butított verzió...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hûû, lemostam három kocsit. Nem volt olyan jó, mintha WRX STI-ket mostam volna... :D Na, akkor mi lesz?!?! Kinek mi a jó?!?! Nem leszek szervezõ! A legkisebb felelõsséggel bíró dolgokat sem vállalom el... ;)