Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Normál, csak így lehet... :)

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na igen. Februári fizut elkezdtem felosztani... mire is kell jusson... Gerincvédõ, kenyér, parizer :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szerintem képen nagyon nagyon korrekt, ipari durva, meleg lesz az biztos, de le van szarva! Én nyáron is mentem nem egyszer Jakab-hegy kört Dainese-ben, és kurvára nem érdekelt, hogy meleg, amikor pattogtam nyócvannal a kövek között!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ja, az 35.000, de nekem van könyökvédõm.. És jónak tünik a 661? Mert még elõben nem nagyon láttam, nincs összehasonlitási alapom

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Kokkk, 500 Ft-tal beszállok a gerincvédõdbe, mert ugye annyival tartozom és elfelejtettem megadni a hétvégén.
Hát ja, gondoljunk a Zapra és fontoljuk meg ezt a gerincvédõs dolgot, mert nem hülyeség az biztos.
Most szarásügyben nincs is kedvem írogatni, de azért várom az update-t Kokkk, ha hétközben mentek Ákoshoz és lesz valami sztori ezügyben.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nekem régi Dainese-em van, a szürke luykacsos dresszen asszem fekete védõkkel... A Six SixOne-ok nekem is nagyon tetszenek...

EDIT:
Ha már rövid, akkor lehet hosszú ujjas is...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
14.700 HUF
http://www.sixsixone...d=8&cid=13&tp=b

26.600 HUF
http://www.sixsixone...d=7&cid=13&tp=b

Nem is olyan drága... Shoshi, neked milyen van? Ma délután asszem elruccanok megnézni

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshinak is volt egy bordás témája... De neki "csak" heted annyi, mint Zapatának. A bankszakadás most nekem sem aktuális, de bízzunk benne, hogy pont egyszerre fg történni velünk a dolog... :D És akkor biznisz... A filmet meg akkor irogasd. Az nékem is lehet hogy jól jönne. Majd tárgyalunk.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szerencsére csak a bordám tört el montizás közben, és a csuklóm futás közben.
Csapattam le a Tettyére a köves úton a kivezetõben, és beakadtam egy csipkevesszõbe, ami lerántott a géprõl (még a régi kis Meridáról), röpültem vagy öt métert, és a kövek között landoltam. Csak egy hét múlva derült ki, hogy el van törve, mert addig nem fájt különösebben, de utána nem tudtam levegõt venni. Utána vettem gerincvégõt. Elvégre jó az boardolni is, meg sok minden másra...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mi? Te midet törted már el eddig? És mentett már meg a gerincvédõ?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Még nincs meg, de majd átírom!

Hát figyelj Kölyök, egyelõr enm nagyon akarom leadni, mert jó az nekem! Az új annyival tud többet, hgy szebb, de hát az meg kit érdekel! Ha esetleg rám szakad valami bank, akkor úgyis szólok!

Az a durva, hogy a Pántya is azt magyarázza, hogy a bordákat nem védi a gerincvédõ, ami igaz is. Csak az a baj, hogy Ákos is, és én is a hátamon törtük el, és ott azért van anyag a Dainese-ben! Ahogy a Pántya esett, az oldalára, ott tényleg nem véd, csak úgy tûnik, az a ritkábbik eset.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
hja, Shosi, te nem akars valami újy gerinccuccot? Mert akkor majd lehet, hogy venném a tiédet... És sztem most sokat nem segített volna Zapon, de tény, hogy sosem árt...

Ez a fülledtség jól hangzik... Meg van?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A Keresztapákat még nem láttam, és a könyvet nem olvastam, úgyhogy elõfordulhat. Tegnap néztem a Fülledtséget, már régi kedvenc, azt nézzétek meg!

Abban is vannak maffiózok, meg iszonyat csajok!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Az biztos.. el is megyek még a héten a 661 boltba és jól felpróbálom. Egyébként a Pressure Suit 30 körül, csak a gerincvédõ meg 20 körül van, nem is vészes, meg olcsóbb, mint a legegyszerübb tolókocsi. Szerintem.

Na:

Ez annyira nem is mozdult be

Ez meg fekete-fehér

Jó kis gép az a Canon. tetszik. Még fejlõdöm folyamatosan... :)

Egyébként a Keresztapa könyvben jobb. Vagy könyv, vagy film. Nagyon nagy idõugrások vannak a filmben, és ez kicsit zavar. Meg a szinészi teljesitmények is kicsit kevesek, szerintem.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szerintem fel tudod tenni! NAgyon jót XC-ztem szombaton! Kár hogy ez történt Ákossal! Gerincvédõ meg alap! Pedig sokak szerint hülye vagyok, ha felhúzom, mert meleg, stb... Az ágy a honvédban melegebb...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Akkor jó.. persze a körülményekhez képest. Most egyébként komolyan elgondolkodtam, hogy esetleg veszek egy gerincvédõt, még a csigatempómban is történhet velem hasonló, és nem biztos, hogy tudom úgy intézni, hogy ne legyen komolyabb..

Egyébként mindenkinek kellemes hétfõt! Kurva jól müködik a bicajom, egyébként! :)

Az új hajtókaromra fel tudom rakni a mostani hajtókaromról a nagy lánctányért szerintetek? Mindkettõ Truvativ.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
LL: én kérek elnézést! Sajnaos nem tõlem függött a dolog, amit írtam is, mert elcsúszott minden és picit késöbb értünk oda. Bár sztem bemehettél volna, de ha gondolod, megdumálhatunk egy idõpontot, amikor konkrétabban összejöhetne a dolog... És mégeccer bocccs!

Amúgy voltunk bent. Unja a fejét... Nagyon... Meg kicsit fájdogál. Épp leszokóban van a levegõvételrõl, mert az nem akar neki egyszerûsödni. Meg a mostgás kicsit felejtõs egy szûk két hónapra. WC-znie még nem kellett tegnapig, ezért Mettyúnak nem tudok beszámolni kuriózumról... még... És bár engem meglepett, de valahogy nagyon unja a fejét és egy nap fekvés után menne már, meg csinálná a dolgát... ;) Szegény... De a szerencse is kicsit vele volt, mert a légmellbõl nem lett semmi. Maradt a hét db törött borda. Szerencsére õ is tudta úgy nézni a dolgot, hogy "lehetett volna rosszabb is..."

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Vazzeee, ezt nem hiszem el! A vizmüdomb alatti göcsörtökön már én is pusztultam egy kurva nagyot, akkor a vállamra estem, nem birtam egy hétig felemelni a kezemet, szó szerint.. Ha vki volt bent nála, az szóljon..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Kicsit más, a karácsonyról...

"Nem messze tõlünk van az a bolygó, aminek a létezését egyelõre titkolják, bár sokan emlegetik mint közelgõ felfedezést. Különleges lények élnek rajta, nagyon fejlett civilizációval. Azonban vagy egy érdekes szokásuk. Minden évben, a bolygójuk nagy részén az "ottaniak" összegyûlnek a családjaikkal, és nagy ünneplésekbe fognak. Ám mielõtt elkezdik az összejövetelt, eljönnek a Földünkre, nagyon sok ûrhajóval, és rengeteg embert, fõleg gyereket magukkal visznek. Nem értik az emberek viselkedését és nyelvét, nem tudják, miért izegnek-mozognak ilyenkor, és miért adnak ki furcsán zajos hangokat - s így nem is foglalkoznak ezekkel a dolgokkal. Mikor hazaérnek a bolygóra, az emberek, és fõleg az értékesebb gyerekek egy-egy családhoz kerülnek. Ott levágják a fejüket, majd nyakukkal lefelé beleállítják õket valamiféle tartóba, és díszeket akasztanak rájuk. A szegényebbek, akik ezt nem engedhetik meg maguknak, csak levágott kezeket és lábakat visznek haza, azokat beleállítják egy vázába, és azt körbeülve elkezdenek a szeretetrõl beszélni, történeteket mesélnek, énekelnek, és együtt vacsoráznak. Mikor vége az ünnepnek, a testeket és kezeket, lábakat kidobják, hiszen már semmire nem jók, fonnyadtak, halottak. És az is eszükbe jut alkalmanként, hogy "jövõre nem is gyereket hozok, talán akkor egy felnõtt férfit vagy nõt is megengedhet magának a család"."

http://www.kaveszunet.tk/ - kalkulátorok!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
hellotok
hû de jót rájdoltunk ma. Haverom mutatott egy helyet ahova szoktak menni a másik haverommal. Egy ilyen kis technikás, ezerrellemenõs, kanyaros lájt fr rész. olyan helyen volt eldugva amirõl még nem is tudtam.föltekertünk a hegyre, a távolban a Zengõ :), aztán...hûûh le se tudom írni hogy is vót. nagyon jó vót.:)