Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. January 27. - 09:31

Holnap már péntek? El se hiszem. Nagyon lassan megy ez a hét. Már akarok menni fel, tekerni a hegyre vagy deszkázni vagy mittudomén.
Zap, láttad milyen hatásod volt? Mettyúval azonnal elkezdtünk gerincvédõket nézegetni... Neked nem kell?
Az a Cannondale gyönyörü!!! Akárkié volt, akárkié lesz!
Posted 2005. January 27. - 09:18

Normál, rendben, Abszolut nem baszogatásból én sem, csak nekem Big Feri említette ebben a fromában a sztorit!
Zap:
Fasznak alszol még! Olyan vagy, mint valami beteg! Pedig csak sérült vagy!
Holnapra szabit veszek ki, és irány a hegy! Hosszú hétvégés havas edzõtábor!
Márió:
Ezek a csatás dolgok nagyon nyomasztanak téged!
Pifta:
Milyen dolgok vannak a 3Ride-ban?
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. January 27. - 01:10

Posted 2005. January 27. - 00:36

LL:
Tévedés, mert a Rocsi hozott egy ilyen sárgát amcsiból, legalábbis BIG Feri eszonta nekem, és miért mondana nemigazat, és hirdette is az apróban!
Ha meg én tévedek, akkor azt is leszarom, nem is érdekel, hogy másnak milyen gépe van! A. W.-nak akartam kis örömet és inspirációt adni!
Shos: http://www.bikemag.h...y/album622/gem1
ha jól vettem ki a vázas topicból, akkor ez van neki, de nem kap bele RC tagot, csak nehezen, meg a sárga jobban is tetszett neki (és akkor eladta volna ezt), de épp lecsúszott róla a liciteljárásban az e-bayon.
de nem baszogatásból szóltam, csak mittomén alapon. :beer:
Posted 2005. January 27. - 00:02

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. January 26. - 23:36

Jó volt ma a havas session.
kálánék meg beteg módon(persze bukó nélkül)nagy letörést ugráltak.én csak egy kis szerelmesek tettyét mentem.mert csak fél orám volt szinház kezdésig.
Anyának bevárásoltam a csoda cuccokat,gyógyulgat.
YES színpad Karácson Benõ :napos oldal...
fura volt...
Most meg voltunk pár otársal csaámborogni az erdõbe!
nagyon nagyon jóóó
mikor megyünk!??!!?!?
Survákosnak hogy még tudja mien Kint:
ahogy recsegnek a fák kérgei
mintha beszélnének.
de halott az erdõ
bár pár fa még beszél.
nyomasztó érzés
hogy tudod hogy halott minden
de mégis figyelnek.
mert szinte látni a szõrmébe burkolózott ényeket a fák között
a fák csak sírnak tovább
a törzsük ingadozok a szélben
magasan fölém tornyosulva
a koronájuk sziluettje ovális ábrákat ir a vörös égre...
szél támad,öszépp húzom a kabátom
elõre szegett fejjel haladok tovább
a metszõ jeges szél a csontom hatol
mögöttem a kövek közt fütyül a szél
mintha rég halott lények lelke sírna
átkozott vidéken járok
nagy csata volt itt
mostmár a szél és a fagy simára,fényesere koptatta a csontokat
õsi hatalmas uralkodók,harcosok mágusok
küzdöttek szûntelen a sötét hadurak és a kékesbõrû boszorkánymesterek.
öreg a föld amin járok.nagyon öreg.
a hegyek látták királyságok bukását és születését.
itt voltak már akkor is mikor az elsõ törpe királyok
roppant csarnokokat vájtak a hegyek gyomrába.
vékony ezüst ereket kutatva.
Itt voltak már akokr is mikor az elfek
ádáz ütközetet vívtak az északi hegyekbõl
lezúduló ork hordákkal.
Átkozott föld amin utam vezet.
egyedül vagyok,nincsenek érzéseim kiveszett belõlem minden emberi
öszön lénnyé lettem túlélés az egyetlen cél elõttem.
mindent hátra hagytam ami hátráltatna
kint a vadonban csak egy Vadász vagyok
egy a sok közül,de engem különös ösztönök úznek...
Ujra föltámad a szél,köpönyem is magamköré csavaraom
árnyként haladok az éjszakában.
egyetlen társam a halott hold a felperzselt égbolton.
szemeim halvány bíbor pontkén látszanak a sötétben....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. January 26. - 23:12

Majd megyünk oda is, hozzád az Etelka vagy Izabella uccába, vagy hogy a faszba is híják!
LL:
Tévedés, mert a Rocsi hozott egy ilyen sárgát amcsiból, legalábbis BIG Feri eszonta nekem, és miért mondana nemigazat, és hirdette is az apróban!
Ha meg én tévedek, akkor azt is leszarom, nem is érdekel, hogy másnak milyen gépe van! A. W.-nak akartam kis örömet és inspirációt adni!
Az a 3Ride újság engem is érdekel!
Sorry Zap a röhögtetésért, de nehéz komolynak maradni egy kórházban! Mindig mindekit röhögtetek! Még Nagypapámtól tanultam... :afro:
Zap! Seven Deadly Ribs-en szénné röhögtem magam! Thumbs up Néger!
Posted 2005. January 26. - 22:30

Már megtanulam egébként nemröhögni. Bár a Mettyút lehet, hogy tiltólistára kell tennem. Meg a Tomit. Meg a Sosht. Meg a Kokkot...
De a legdurvább, hogy megtanultam nemköhögni, miután félrenyeltem..
Aktuális civil
Posted 2005. January 26. - 22:01

Amúgy minden mûkszik a megszokott módon?!?! Persze némi idõkorlátnyújtással...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. January 26. - 21:39

húh mekkora hó esett! azzal baromkodtunk egész este! kár hógy nem volt gép vagy kamera:(
egyébként megint felidegesítettek azzal, hogy az egyik teló ajánlatomnál: "én esztergomi vagyok de sokszor járok pestre"
nagyon idegesít de meg kell szokni.
remélem holnap is esik a hó
Posted 2005. January 26. - 21:13

Aktuális civil
Posted 2005. January 26. - 21:12

Basszus percenként lesek ki az ablakon, hogy mikor esik már megint a hóóóó???
Posted 2005. January 26. - 21:09

tévedésFassza nagyon, a Rocsi Petinek volt egy ilyen eladó Komlón, ilyen sárga!
Rocsi meg akarta venni azt a sárgát és eladni a jelenlegi fekete-szürkéjét, de ha jól tudom lecsúszott róla
edit: Üdv Zap újra itthon

Posted 2005. January 26. - 20:55

Gyors kösz mindenkinek a látogatást, meg a mindent.
Extra kösz a Kokknak, meg a Csikónak, hogy megtapasztalhattam a Jedi visszatérbõl a C3PO paráját:aki látta érti, aki nem: elég flash repülõ tolószékkel feljönni a negyedikre a 1.5 emeletrõl..
Azért csak onnan, mert odáig felgyalogoltam kis segítséggel. Szerintem szombaton megyek bordolni én is... Hehe.
Ja és a poén. Anyám bement a nõvérekhez elkérni a gyógyszereimet, ami még jár, erre kiderült, hogy fájdalomcsillapító is fel van nekem írva(merhogy a nitrot azt kihúzták már kétnapja), csak azt nem adtak, mert nincs nekik. Jah. Bár mindegy, igazából drogok nélkül kéne végignyomni, igazi tengerészgyalogos módon. PAIN IS WEAKNESS LEAVING THE BODY, vagy mi. Hááá, ez a mondás segített a legtöbbet. Nem hiába van. Télleg.
Egyébként jól vagyok, meg minden, jó kis kihívás ez most.. Röhögjetek ki, de télleg jobb, mint a zombimocsár.. Komolyan. Bár most kezdõdik majd az igazi rothadás. Dehát megoldjuk! A kórház egyébként full börtönfeeling, megvannak a kis rutinok, meg trükkök, bekerültem, mint egy zöldfülû, azt annyimindent tanultam, mint állat. Na de majd mindent sorjában.
Ja, és ott tartottam még, hogy kösz
-a Soshinak a CDkért, hónyap átmásolom õket. A Collective soundtrack hallgatása közben átéreztem, hogy azé legalább nem valami térdpotézises faszság miatt vagyok ott... Tiszta crash section, kis Rammstein videoklippel vegyítve.
-a Tomidnynek a FEBRUÁRI!!! MTBActionUKért, vazz, nem kis lemondás. De kurvára visszaröpített a szokásos dimenziómba, a Mordor módon, sunyin bepunnyasztó kórházi dimenzióból. Azt még lapozgathatom pár napig?
-a Máriónak a 3Rideért, azt szerettem vóna megnézni egyébként is.
-Mettyúnak, aki lélekben velem volt a nehéz pillanatban. Hehehehe. Pfff, ammég szép dolog volt. Demostmár értem, mi tetszik annyira rajta neki.
-AWnek a leendõ ezaz, vonatos, buszos lutra albumért.
Meg mindenki másnak a segítségért, meg minden. Arra még lesz szükség, de tartunk majd névnapi tequila partit február végén. Ott már kéne Jump Aroundot is hallgatni,nemde..
-meg a Tibinek a "futottak még" kategóriában. Majdnem. Hehehehe
!!RESIST FO' LIFE!!
(aki nem érti miért és hogyan, annak egy sör mellett szívesen elmagyarázom)
Aktuális civil
Posted 2005. January 26. - 20:31

Megjött Zap, éljen Zap!
Kíváncsi vagyok milyen hamar lép majd szintet addikt-ból, mittoménmire.
A házunk elõtt húznak el a tunning Ladák a szerpentinre csapatni...
Posted 2005. January 26. - 19:56

Kiparoltak a hotelbõl a köcsögládák.
Most szépen végigolvasom, amit írtatok, aztán majd kapjátok adagolva a kórházsztorikat, mint én a nitrot a gerincembe..
Aktuális civil
Posted 2005. January 26. - 19:06

Szóval jobbuljál és szarjál nagyokat szabadidõdben!
Posted 2005. January 26. - 18:54

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. January 26. - 18:53

Posted 2005. January 26. - 18:10

Csiga 18:15-18:30 körül jön hozzánk!
A. W.:
Gyere, biztosan jön Pányta is, meg csajom, meg hívunk még mindnekit!