Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
De melyik? Mert van az a "dunbar" meg az a hülye "frbálesz/pálesz" aki bocsánatot kér mindenkitõl mert most elõszõr tagja egy fórumnak ? :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, de most kussol. NEm tom miért kell zargatni. Még megszólal... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Shoshi: Miért ki törte el a Rock Machine-ját?

Az új kispöcs.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Azt még mindig nem tudom, hogy a TV torony környékén hogy lehet eltörni egy Rock Machine merevvázat...

Shoshi: Miért ki törte el a Rock Machine-ját?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Akkor tévedtem, bocsi.

No problem...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Én nem tudok róla. RW biztos nincs nálam. Meg asszem más sincs!

Akkor tévedtem, bocsi.

Pl. zsolo berúgott nagyon és elszórta mindenét az úton, de én megtaláltam :D

Úristen...!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Könyök:
Ha gondolod, nyomhatunk ma egy futást!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
És IGEN!!! Lemondták a találkozót!!! Yessszzzzz :))

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nekem jó! Valahogy teccik ez a ködös idõ. Király olyankor felmenni. Alig kapsz levegõt, úgy fojtogat a párás levegõ....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Éjszakait már rég kellett volna. Akár ma is! Jövõ héten meg aztán végképp. Pölö kedden. Kedd az jó! Jövõ kedden éjszakai!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fúú, azt inkább ne akard! Ugrana az évvégi "bónuszod"! Csak összekeverné a szavakat, és a félreértésbõl kialakulna egy kisebb világválság!

Jövõ héten kellene menni "éjszakait"! Utána meg tolni egy forralt bort Dóm-kuckóban!

Ez a sûtkóbász világbajnok volt...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na ja... elmész helyettem ügyfélhez prezentálni? Mert akkor én szívesen mennék helyette a hegyre inkább..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Fasznak dolgoztok.

Nem lehet mindenki milliomoscsemete :P :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Elkéstem, majd bealudtam órán. Hazajöttem. Csapatnékom van. Valami nem stimmel. Sztem épp ostromolnak azok a kis micsodák, mert nem vagyok egészségileg 100as. Többet kéne mozognom. Ma mindenképp kell futnom, vagy tekernem. De csapatni most kéne. Hidegben. Fönt állni és öltözni a csöndben. Aztán ordítva lejönni. Fasznak dolgoztok.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a pinkbike cumókat kocsival szálítssák? nem bringával?
degáz.

Ezt Mettyúnak: link

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Okés. Melyik nap lenne neked jó? Mert ugye nem sokáig lesz ilyen a reggel...

Ja, és ugye múlt héten pénteken rendeltem pólót a pinkbike-tól. Ma meg is jött. Azért ez nem gyenge. Ha mondjuk Nyíregyházáról adtak volna fel egy levelet nekem simán (nem elsõbbségivel), akkor az se biztos, hogy ideért volna ennyi idõ alatt, de ez Kanada nyugati oldaláról ért ide. Nagyon gyorsak arrafelé a postakocsik...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tomi: ebben a ködös menetben benne vagyok.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Huh, tegnap este elég érdekes és jó volt. Elõször anyámat kellett behoznom fél8ra a Diagnosztikai központba, és minden várakozást felülmúlóan 8kor már hazafelé mentünk.

Csajom orosz szakesten volt a Teca mamánál és utána nálam aludt. Én olyan 3/4 10kor elindultam otthonról, bringával, hogyha szól hamar odaérjek. Hát amíg nem szólt bringázgattam Éger völgyben. Csak LED-es lámpa volt nálam, meg sapkát húztam, szóval nem nagyon csaptam neki, de így is ûberjó volt a tó körül bringázni a sötétben :D

Aztán éjszaka álmodtam nagy hülyeségeket. Pl. zsolo berúgott nagyon és elszórta mindenét az úton, de én megtaláltam :D

Aztán kitaláltam, hogy a munkatársakat rá kéne venni egy éjszakai gyalogtúrára. Majd ma vázolom is nekik a javaslatot.

A másik tervem meg az, hogy valamikor jó korán fel kéne kelni és felmenni mondjuk Kis- vagy Nagy-Tubesre a ködbe burkolózó várost fotózni. Nagy-Tubesrõl lehetne Orfût is :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Móning!

Kutyus igazi túlélõ lesz! ;)

DVD megvan.

És most sietnem kéne suliba. :(

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Derûs reggelt mindenkinek!

Elég érdekes ez a 3°C. Nem fázom annyira, mint amennyire számítottam rá, de mégis király ez a nagy köd! Már kezd igazi tél érzésem lenni. Balázsi Panna és Csonka Pici már karácsonfa mellett beszélgetett reggel Zsédával.

Alig látom Szliven ABC-t! A Kiskutya viszont kint aludt, hanyagolta az ólat!

Éppen eszembe jutott a tavaly januári Kolostoros sütögetés!

Asszem jól fog jönni hétvégén a forralt bor ;) !

Kölyök:
Kössz mégeccer! Én is éppen digizgetek albumokat. Bár tennap nagyon nem tudtam mit kezdeni magammal délután. Kibaszott óraátállítás.

Zsolo:
Én nem tudok róla. RW biztos nincs nálam. Meg asszem más sincs!

Zap:
Hát kitaposod, vagy varrás mentén elreped. De a Plázában biztosan kicserélik.

Azt még mindig nem tudom, hogy a TV torony környékén hogy lehet eltörni egy Rock Machine merevvázat...