Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
L.L:
Hát ez ilyen, ebben nem kell keresni az értelmet...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
[quote name='tomidny']
L.L.:
Nekem is.
[QUOTE]

Hm?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
nem, SZERENCSERE zoli nem olvassa, ugyhogy buntetlenul lehet fikazni. Csupan azert furcsaltam a dolgot, mert elozo este meg en magyaraztam neki a mindent, hogy hogyan kell fordulni, es a legalapabb dolgokat is, peldaul hogy huzzon-e sapkat...
En azert orulok hogy ilyen jol ment neki, legkozelebb talan mar el is jon egy hosszu sitaborba velunk. Es akkor jol hatrahagyhatjuk oket a sztranyoval - hehe.

Zap - en asszem meg nem is kivantam neked jobbulast, csak szornyulkodve hallgattam a hireket, es a beszamolokat. Szoval : jobbulast Cimbora.!
Vigasz keppen annyit elmondhatok hogy baleseted hire szelvesykent jarta vegig a vilagot, meg Team Yeti is tudomast szerzatt a dologrol. Sot, annyira megviselte oket, es a csapat teljesitmenyet a kisesed, hogy azonnal at is igazoltal egy masik Nagy Ridert, superT-t:

http://www.nsmb.com/...tyeti_01_05.php

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Egy nagy taps Sinka Zoli barátunknak. Ebben is király, egyébként te kételkedtél benne? És szerintem az egész sztorit még el se mondta, hogy hány nõt dugott meg, meg hogyan oktatott egy 30 fõs társaságot, miután kicserélte a biztositékot a kocsijukban, meg áttervezte a sisánc ivét... remélem Zoli te is olvasod :)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Shosi: a sipalyan a nagy ugratot tenyleg kiprobaltatatok.? hat akkor gyorsan izzics be egy gepet,hadd lassuk. En nem mentem kozel megnezni, mert 2 hulye sileces kocsog nagyon ugatott, hogy ez csak sielesre valo.. de allitolag komolyan megepitettek kobol fabol foldbool van az alapja.?
Azt mondtak ket ugrato van (a masik a palya aljan), plusz egy 6meteres korlat kozepen. Snowdoardos csavoktol hallottuk lent a varosban.

Ja: sinka volt tegnap snowboardoyni eleteben eloszor. Egynapos turara ment Mariborba, es idezem: akárki akármit mondd, ebben is KIRÁLY vagyok.! 2ora oktatás után már a fekete pályán csusztam.
Azthiszem mindenki neveben mondhatom hogy ugyanilyen sikereket kivanunk neki az elet minden teruleten... is.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mindenki halódik teljesen?

Zap:
Ma lehet, hogy kiugrok hozzád, ha fogadóképes vagy, mondjuk úgy 18:00-19:00 körül!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Zap, jobbulást, sajna nem birtam elmenni meglátogatni, de olyan gyorsan sajna nem gyógyulsz, úgyhogy lesz még rá esély.. meg úgyis csak vicceket meséltem volna.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Tom, még nem voltunk a boltban, de a héten mindenképp tervezem a meglátogatását!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mettyú:
Nem félek tõled, de kis pöcs.

Esik a hóóóóóóóó!

A TP-Comp árlistájában ilyet találtam:
Szünetmentás tápegység
Értitek? Illatosított az áramszünetek alatt...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Húúú Tomi, bazmeg! Ezt nem kellett volna, ez nagyon durva! A levágott kezedet a seggedbe fogom feltolni, vazelin nélkül, kis köcsög!
Zap hátáról lesznek felvételek, nekem aztat mondta, hogy ma felteszi õket.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kössz Tomy, majd megcsinájják, ha már õk rakták össze, nagyon kedvezményesen!

Csak az egyik legjobb menetnél szált el az NFSU-ban, ráadásul télleg nagyon durvákat fotóztunk a hétvégén, és ezeket most nem tudom feltenni ide!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jóreggelt!
Megint itt. De már csak 1 hónap. És az is február. Aztán jön a gálya. Hmmm. Kell ez nekem?
Vasárnap már majdnem megolajoztam a bringám láncait. De erõs voltam, mert tudtam, hogy gyenge vagyok még...
Remélem hétvégéig marad ez a szép havas idõ, mert akkor megyek végre...

Shoshi:
A gépre annyi mindent tudnék mondani... Beszart táptól kezdve a kilazult kártyáig bármi lehet... Ilyenkor mindig elszégyellem magam, hogy nem rohanok oda segíteni. Viszont garanciális gépnél tényleg egyszerûbb a boltot zaklatni.

Zap:
Miért nem árulod el milyen a hátad színezete? ;)

Márió:
Mármint azt állítod, hogy a Space csúszik? Na de min? Jégen? Nekem sincs technikám, ezért is vagy nagyon óvatos, aztán ha nem hát lefekszem.

kolyok:
Áh, mindegy.

L.L.:
Nekem is.

A.W.:
Megkérdeztétek már a mennyiségi kedvezményt a Superpole-ban?

Mettyú:
ASDF. Csak ennyi. Sõt: IOP

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Most megyek minnyá Zaphoz. Elötte nem fér bele, de hazafelé bedobom...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kokk:
Zsetonyt intézd!

Márió:
Ennyire azért nem vagyok eccerû!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshi: elfelejtettem adni neked zsetont... A Csigáét... Ehhh... Nagyon igyekszem, hogy ma meglegyen a dolog! Hûûû, sûrûsödik a semmittevés... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zap rendezi nanorobot seregének sorait, hogy kellõ mennyíségû mentális felkészülés után, holnap faszásan odabaszhasson! Ahogy kell!!! :D:D:D

És ismétlem: kelés, autózás, Tibihez csoportosulás, tovább autózást, Zapot tranzakciózni... :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Pont és köszönet LL-nél/nek!!! ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Carcia alattami megy a tekerõs zenék közt nézd meg!!
de aszem ott megvan...

majd lesz skilled márió ha nem lesz enyi tanulása és tud menni rendesen tekerni...

ÁKOS,mi van Veled?!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ez is lehet... ;)

És kéne az a zene, ami a Cracia alatt megy a NWD5-ben...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

http://www.keyhole.com/ ha van koordinátád megmutatja

igen menni kell aztán majd megyek magától...

"el kell néha gondolkodni hogy mit hogy"
ez is igaz,de én nem szoktam...
ez lehet a probélma!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!