Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem délután lesz valami farsangi mulatság itt a cégnél. Asszem jól be fogunk b@szni.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Tomi bazz.... :)
ez odavágott....
de ezen én is gondolkodtam,ploitkus meg mávdolgozó azért nem lennék akármien ocson utaznak......

én nagyon mennék de megint viszsabetegszem....
este pöttyös vendéglõ valmi volt sulis paródia.... ehh

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hejjjj, nigggáz!!! Vá dö mádöfákk? Ju kud dú wid ö kréjzi áfternún... Vát vill bí???

Edit: náu áj hev 911 intolk...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én meg majon leszek, és akkor olcsón utazhatok. Csak az IC-re nem lehet engem felvinni. Jajj-jajj, pedig azon van büfékocsi, és abban van a majomnak sööööörrrrr!

Sõt menekült leszek! Annak is olcsóért van az utazás.

De vakvezetõ kutyának lenni a legjobb.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Engedélyt kérek a kis Yeti levegõztetésére... ;) Ma jön a szerelõ és ki kell egy órára rámolnom... Szóval kirakom a gépeket kicsit a levegõre... Tuti nem fog ártani neki. Már nyafizik is... Szerintem újra be kell majd törni... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Pedig ott van a Santa Cruz...

Takarózhatok a tegnap elfogyasztott alkoholmennyíséggel?!?! :D:D:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
tomi mikor esedékes a bzniszlebonylítása?!

nekem lenne kedvem fölmenni,pl azon a napon amikora dirtjump van mert akkr más is lehet nézni nem csak a kiállítást!

igen az nekem is olyan fursca hogy tök sablon szerüne raknak ösze gépeket....
még a versenyzõékét is...semmi extra v ritka alkatrész

közülünk szerintem LL-nek van a legextrább alkatrésze:"karbon"nyeregbilincs:)

nekem ocsoó a jegy asezm...szóval nekem mindegy :)
a máv v elvira honlapon ki kalkulálja a gép hogy mien kedvezményre vagy jogosult ill hogy menyi lesz a jegy

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

És a bullitot sem véltem felfedezni a listában.

Pedig ott van a Santa Cruz...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát, kinyitottam csipás kis szemem... És most valamiféle fejfájás és hányinger szagom van... ;) És igaziból a monitort nézni, vaamint gyorsan írni sem esik jól... És még a végén összejön a pesti út, mert nagyon én sem mozdulok ki. És a mában is benne lennék. És a bullitot sem véltem felfedezni a listában. És az axelero egy kalap fos! 2 hónap alatt 3-szor kipostázták a havi csekket, azt amikor fölhívom õket, hogy dugják föl maguknak a telefonjukat, meg az összes kábelüket "dugóstul", akkor meg pislognak nagy bután. Ehhh. Na szóval, én voltam...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Köszönöm. Igen, igy jó. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ööö, télleg, bocs. Meg a telók Supernovák, RSek, Shermanok, Marzocchik...
Így jó?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Zap, azé' a Ruckust is megemlithetted volna, csak úgy...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Zap:
Jogos... Csak már valahogy kimozdulnék, mert tavaly egész évben nem voltam szinte sehol sem, kivéve a céges témákat... Bár kedden megyek Pestre a PSZÁF-hez... :clap:

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Énmeg szarok az egészre. Ha tudnék menni se érdekelne, mert egy kalap fos az egész. Olyan jó bringákat, mint a mieink, úccse látunk, akkor meg minek menjek? Magellanokat, meg Kelly'seket nézni, meg aláírást kérni a Gulyásmisitõl? Akkor inkább elsörözném azt a pénzt...

Ja, a mi gépeinken nem azt értem, hogy hûûû de faszák, mer Scottok, SantaCruzok, Yetik, RMek, hanem nem igénytelen, katalógusszagú gagyiként vannak összerakva...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hát igen, ezárt nem lenne egy olcsó túra! Autóval jobban kijönnék, igaz, más meg nem...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Egyébként nem szokták kérni a személyit, mert ugye 26 év alatti a 33%-os kedvezmény, de tényleg szokott lenni az ilyen rendezvényekre kedvezményes jegy. Egyébként 1971 HUF egy út, 33%osan.

Szombatba én teljes mértékig benne vagyok! Laza tekergészés.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ahha, az azért már baráti összeg, lassan!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Shoshi:
Szokott lenni az ilyen kiállításokra 33% kedvezmény, azt te is igénybe tudnád venni... Nekem is kb. ennyi lehetõségem lesz március 1-tõl... Különben fullos ticketet kõ venni.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na Agyalapok!

Jóvammá, nem voltam tennap, Mohácsra vittem Apukát egy lájt sebészeti beavatkozásra! Erre ott vagyok, felmegyünk a mûtõ elé, és ott áll a fõnökön felesége! Kéééész! Mintha bejöttem volna melózni... Csak 40 kilométerrel arrébb!

Sportkiállítás:
Focistákat akartok nézni? Nekem teljesen teljesárú vonatjegyet kellene vennem, már semilyen kedvezmény nem vonatkozik rám.. Azért a fitnesz pavilon érdekes lehet :lick: !

Tegnap bevásároltam, vettem egypár színt, higítót, lakkot mindent...

LL:
Milyen színûre szeretnéd a Porschédat?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Lóf@szt!
Csak nem írok értelmetlen dolgokat. Csak, ha valami fontos mondanivalóm van.
Pl:
Szombaton laza megmozdulás?