de mondjuk õk sem hajtottak mgé el a búsba, meg nemis hagytak ott, csak valahogy az életben nem ehez vagyok szokva.
hiába no, jó kis közösség a bringás társadalom.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
De bukót hozzatok;)
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
valahogy a balesetem óta nem merem úgy ereszteni:-/
Aktuális civil
nehogy már ez legyen az akadály:)én én én nemtudom, nemhiszem, hogy jövök hozzátok pestre, elég ha majd a mecsekben kell mindig bevárnotok
L:L Vmi gáz van az Office telepitõvel. Nem található a SETUP.HLP fájl, pl. És nem enged tovább, lehet nincs hozzáférésem meg az Office.CAB forrásfájl is hiányzik...
HELP!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.