Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Feladod postán :D
Értéket irj rá meg ajánlva add fel mindenképp mert ha eltûnne a ráírt értéket perkálja a posta. Igaz ezért plusz lét kell fizetni.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://honyomott.freeblog.hu/
ez is lehat a kakakapitány

nálunk tényeg csak gond van...

mindneki menjen biciglizni!

jah a valmit postán föl karaok küldeni pestre(teleszkóp)akor hogy mit kell csinálni!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tudodm, hogy "mi pécsiekkel" mindig csak a baj van, de vazz! Ez atommegabrutál volt... Nem is értem, hogy egy ekkora országban máshol nem történnek ilyenek?!?! Hehehehehe...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
végelgyengülés?
és te még nem is ittál 15+ tequilát...
érdekes a reggeli, elõzõ esti dolgokkal való szembesülés.

Figy, szerintetek mi a szar? Gondolkoztatok már ezen? Kiégett fûtõanyag? Kizsigerelt maradványok? És mér büdös?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
na sy;p napot

miket irtunk mi össze...
ti emlékeztek rá!?
nekem végelgyengülés homályába merült...

jó a ram..

jobb így...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ez übermegakirály party volt. szerintem jó poén, hogy beszivárogtattuk a fórumra, legalább valami történik, nem? csak igazából nekem is újszerû volt ez reggel és csak homályosan emlékszek, hogy ilyesmi történt. Rocsipetinek meg megártott ámérika. mondjuk nem csodálom...

Aktuális civil

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
remélem jól mulattatok... :P

nekem mindegy, mert tényleg, csak nem tutifiksz, hogy mindig mindenki ilyen toleráns lesz veletek. nem akarok vitázni, vagy anyázni, semmi, csak megjegyzem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Posted Image

VÁÁÁÁ... SKODA YETI!!! NAGYON ÁLLAT!!! SZERELMES VAHGYOK... Egy RS oktavia, meg egy Yeti, azt jóidõ... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja és azt is mondta Eszter, hogy ittam nem kevés tequilát... Nem tudom ki az illetékes, de nem fizettem még bele... ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazze!!! Kurva szátokat kommandóztok itt este. Örültem, hogy beestem az ágyamba! Hehe... Nagyon jó volt! És reggel Eszter azt mondta, hogy néha kicsit úgy viselkedtem, ahogy nem kellett volna. Erre mondtam, hogy ésakkor?!?! De azért boccs, ha tényleg ilyen volt. Ez fõleg Shoshi családnak szól... Remlem nem okoztam kárt. Reggel meg újra kellett tanulnom járni. Valahgy megint négykézláb találtam magam,mint 20 évvel ezelött... :D:D:D

Edit: DE NAGYON JÓ VOLT!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Budapesti pöcsök ezt ne nézzétek meg! Mindenki más igen.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Huh, meg le kell menteni, amit itt össze bréjnsztormingoltunk, nehogy megsemmisüljön.
Nyóckor kelek.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De ha kissebb (most az kisebb vagy kissebb?), akkor gyorsabban felmegy, meg nektek lejön.
Észre én most a fluxus hatására nem látom a különbséget.
Nekem is lesz kelés, ha sokat fekszek, ezért holnap korá kiugrok az ágyból.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jó igy ahogy van...

a fluxus egy durva dolog...
szal észel...

na alszok mert 4óra mulva kelés---

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Izé szerintetek nyomjam fel úgy ahogy vannak a képeket, vagy kicsit lenyomva a felbontást (1280x1024->1024x768)? Mert így kb. 7-ed akkora lenne.
Jólesz?
Jó. Max újra feltolom.
Nem nézem át. Minden megy majd.
Reggel adok linket.
Ha fluxus el nem kap.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Akartok jönni jövõ héten kullancsos házba bulizni?
Akarom mondani kulacsos ház. Ja nem kulcsos.
Az ott a Tettye fölött.
Barátnõmnek lesz szülinapi bulija.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hihhi mókás ez a kommandózás...
csak mi vagyunk a fórumon...
szinte látom magunkat
ahogy Ákossal álcafestékkel kifestve fekete kendõben valmai cyberpank cuccban infra szemüvegben osonunk a szerver áramköreiközött,amig Tomi a képket nyomja fölfelé hogy neszte pesti bagázs,igy mulat a Pécsi Egység...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
méghogy pöcsök. csak semmi felesleges finomkodás. egyszerûen faszok. pont. ezen nincs mit szépíteni.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mindenesetre azzal kezdeném, hogy komolyan pöcsök a Budapesten dolgozó magukat pécsinek nevezõ emberek. Ezeknek derogáló, hogy a vidéki barátaikkal esteleg szolid italozásba kezdjenek. Inkább bealszanak, Dante-be mennek (tuti csajozni), meg ilyenek, csak nehogy olyan emberekkel legyenek együtt, akik utálják pestet.
Hát ez van.
Ezek pöcsök.

Shoshi odaadta a képeket, hogy pattintsam fel õket, szóval mindjárt megkezdem a manõvert.

De még néhány topikot kell nyitnom.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
akkor LL örül ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda