Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
akkor tudok csak jönni ha elbizniszeljük a fékpofát...
azért kéne a tel szám

na béke

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csõõ szófosósok

nah Shosh,kérlek add meg számát tesódank mert fékbetét ügyben õt kell zargatnom,azt mondja!!!!

megjött a szervízból a telóm szal osze szám ugrott belõle...

jó volt nagyon tegnap ugyhogy am 4!?kor lehet én is csatlakozom...
de nem biztos...
szerdán már nekem is szünet van!!!
nah béke,ha valmi konkretizálódik a maival akkor ide irjátok,lécc mert megnézem azt ha jó akor jövök :)

na csõõõ
volt még tengap Lóri motor Kende gép rácsodálkozás....

na tényleg megyek mert ezer dolgom van...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Zap, 3kor találkozom a delikvenssel, mondtam neki, hogy majd felhivlak, ha tetszik neki, és majd megbeszélitek a dolgot..

Kicsit bonyolult, most akkor ad nekem pénzt vagy sem? Ha igen mennyit?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Az lesz az, a váz már régi, még Császár magának rakta össze, csak hát ugye annyit teker... Igazából már csak az FSA hajtókart, monoblokkot, stucnit és nyeregcsövet várom hozzája...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshi: nem egy piros scottod lesz és az imperátorba jön? Mert ott van egy szép gép!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Dánkesõn! Nem tom. Részleteket nem álmodtam, de megnéztem a NWD5-öt és abban a Wade Szimónak fehér ókli meze van. Az pölö tök faszás. Mer sima, egyszerû és szép. Na, olyasmit szeretnék. Szal tessék szólni, ha látni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Speed-ben is van? Na megnézem ebédszünetben, mert az van itt egy a plázában.. és tényleg, jó, hogy mondod, az Andrássyn van a nagy Ókli üzlet is.. na, azt is megnézem. Majd riportolok.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Pl. X-Fucktor, Andrássy út, Speed üzletek, stb.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Má' milyen Oakley mez? És hol lássak? És mennyi? És egyébként is..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz', Pest nekem lassan aktuális... Arra ébredtem, hogy kell egy fehér oakley mez. Ha lenn Buzipesten valaki lát, tessék gyorsan jelezni, kéremszépen... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nekem is a fogorvosom a Kresz Gábor úr.. Na mindegy. Ennyit pofázni... majd elolvasom.

Gyertek le Pestre is bringázni, hely van, hegy van.. 7végén menjünk jóóó nagyot.

Nem volt piros Pressure Suit a méretemben:cry:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Igazából Csiga már rámozdult, csak nem tudom, hogy méretben jó-e neki!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kezdõgépnek jó? Meglássuk. Egyenlõre nagyon elméleti szinten, de érdekel... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jól van, még értekezünk!

A régi gépembõl marad sokminden (Váz, villa, középcsapágy, hajtókar, nyeregcsõ, esetleg egy stucni) ha érdekel!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehe... Jó, 16.00 nekem is frankó. Most beszéltem Öcsõddel, és villant egy fékpofát, szal minden simán megy... Még egy kormány-stucni páros kéne és minden király lenne. Megyek is egy kört. Van valami etalon, amit érdemes elõnyben részesíteni? És az o.utid érdekel. Szólj, ha pakoljátok össze, lenézek... Lehet, hogy kéne venni egy egyszerûbbet, mert egészen ráálltam a dologra. MNa, majd meglátás.

És megy a Krank4... Vazz, 2 éve nem láttam&nem vette el a kedvem a délutántól!!! :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Judo miatt érdekelt, tudod! De ha nincs sulitok, akkor gondolom edzés sincs!

Ha nem jönnek meg az alkatrészeim ma az országútihoz, akkor mehetünk egyet, úgy 16:00 körül! Zongor Gergõ is jönne! De inkább valami freeride-ot, mint csak DH, mert ugye csak kisbukóm van!

Ha itt vannak a cumók, akkor ma összerakom/rakjuk, ha minden jól megy!

Nem merek bedõlni! Még a kanyarban sem, ha utánam csapacc :nonono: !

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem is tetszik a zöld... És real holidayem van! Ergo lehet edzõtervet készíteni, mert MENNI KELL!!! Nekem jó a ma is szal ha lesz valami, tessék szólni, mert gerjedés van a láthatáron. És Shoshi, tényleg ne dõlj be! Az csak átbaszás... De tudtam, hogy te nem vagy az a bedõlõs fajta. Ja és melózol a héten? Vagy hogy lesz edzõsdi?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kokkk!

Hagyd meg a zöldet! Igazi fassza tavaszi szín, jót tesz a szememnek!

Söregység? HEHEHEHEHEHE! Télleg jó, hogy a csajod fogorvosnak készül, lesz mibõl finanszírozza a sisakod!

Ja! A héten van sulid, vagy most van a tavaszi szünet Pántyának is? Csak azért kérdezem, hogy lesz-e edzés a héten!

EDIT:
Tennap találtam az erdõben egy Balance típusú össztelós vázat ami a középcsapágynál szét lett fûrészelve! Nagyon jó darab, alu csõformák, de nem tudnak átvágni, mert rozsdásodik, úgyhogy csak titán lehet! Jin Sheng Suspension rugóstaggal együtt!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Elég régóta! Asszem 7, vgay nyolc évesen kezdtem és a bringázósdi nem hátráltatott a hasonló mutatványokban... ;) A síelés alatt pedig egyszer estem. Miután megálltunk egy meredek részen és leszúrtam a botom, majd icipicit tovább csúsztam, de eldõltem a bot miatt. :D Csajom kicsit esett néha, mert most voltunk elõször együtt síelni, de kibaszott jó csaj. Nem adta föl. És õ is ugratott, meg jött velem mindenhova. Mert hát a pályán nem túl sokat síeltem... Amúgy kamerázva is levagyok, ott megvannak az érkezések is, csak nem tudom még mikor, meg hogy digizzem be. De majd megoldom. Amúgy kicsit könnyebb a szitu, mint bringával, mert elõször csak a kicsikrõl ugrasz, majd a nagokról és max elesel és jó nagyot csúszol a hóban... Azért bicóval tuti vannak kövek, de itt nincsenek... :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Igen Leslie én kérdeztem, de Pavlikék képesek elkérni azért a vázért 70-75-öt, közben meg '05-öset kapsz Csaszinál 60-65-ért... de olyat nem veszek, mert egyik barátomnak olyan bringája lesz ('05 Rock Machine Quake, nekem a '04-es van (''14), csak a Shermannel necces lesz a villaszög: 60-62 fok...)
Lehet, hogy vázeladásra fog sor kerülni... :( Nem tudtok valakit aki megvenné? Nem most adnám el. Kicsit késõbb, de azért egy kis bunkó, ''szarokasulira gyerekeknek'' (neveket inkább nem mondok, bár szerintem értitek mire gondolok) fajtáknak nem adom el... :) Nem tudnám elnézni ilyen seggfejek alatt a vázamat :(
Lehet, hogy csak én vagyok hülye, de ilyeneknek nem adom el... 55-ért gondoltam kábé eladni... Még reménykedem, hogy pontatlanul mértem, és jó lesz bele, de nem úgy néz ki... :(

bringám: http://gportal.hu/pi...=301179&index=1