Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Marci, kössz szépen a gratulációt a telóhoz :)
Tök jó, akkor már holnap megyek hegyre :D

Csak még egy kátrányszedõ akciót beiktatok a hátsófékem miatt :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
el van intézve: holnap megcsinálják... Csaszinál megveszem a Zoggie agyat, haverom meg Fit-boysban sapim küllõkkel megcsinálja... és nem kell keddig várnom :)
úgy néz ki: 203-as Hayes tárcsa + Saint féknyereg + Deore fékkar

nem fikáztam, csak nekem nem jön be, meg több gyerektõl is hallottam dolgokat (fõleg, hogy levegõsödik)...
jó, nem szóltam, végülis nem mentem ilyennel, NEM AZ ÉN TAPASZTALATOM, úgyhogy tényleg hülyeség volt úgy szólnom, és alaptalan a fikázás: nekem nem is volt ilyenem... na mind1 :)

fodrásznál is voltam :( sosem úgy csinálják ahogy szeretném... olyan bubifej fejem van most :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Márió: gyere MSN, ha gépközelben vagy, van tutijó játék...

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah alssan kokk fog huzás

és konkrétan mi baj a 9es hayesal!?
mert azt ugye tudod hogy munkahenger tárcsa pofa vezetékben megegyezik a mag-al!?!!

saint agy mért drága!?
10e vagy menyi a 04es.. (m800)
a 05ös a 805ös az drága valóban ~20e

egyértelmû hogy ne saintet vegyél...
vagy vegyél hozzá hayes/hope/avid tárcsát!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na tényleg, holnap akkor csocsó???

Kokkk, kiütöm a fogaidat és nem lesz vele problem, na, jó lesz? Kresz Gábor fogorvos urat meg üdvözlöm.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Óvatosan az ilyen kijelentésekkel. Egy igen rossz pontot könyveltem a neved ellen. Mi az, hogy érveket gyûjtesz a Hayes mellé?!?! Vazze! Nekem is az van és ÛBER! Holnap este meg party, csocsó, ivás, mert ma este nem tudok a fogam miatt... Minnyá indulnom kell a dokihaz... Pfff....

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
hayes nem :) azért, mert HFX-9 nem jön be... Csaszi is mondta, hogy ezzel a HFX-9-es szériával vannak gondok... a HFX Mag meg drágaaaa :)
Saintrõl meg senki nem tud semmit... a másik ok a Shimano ellen (mert ugye center-lock), hogy kedden csak a szabvány átütõsagyat udják berakni, center-lockos agyuk nincs, és azt még egy héttel késõbb... inkább ez a bajom... nem tudjátok, hogy kinél lehet kapni center-lockos agyat? Lord Leslie mondta, hogy center-lockos Zoggie is van, na de hol lehet kapni??? mert a saint agy nem túl olcsó :(

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Köszikösziköszi.. Holnap vagy fél6kor vagy fél4kor érek Pécsre, vmikor odaadnám a lóvédat, nem este, mert gondolom nem akarsz az egésznek a seggére verni :D hazafelé felugrok vele..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
holnap van...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Legyen már holnap lécciléccilécci

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márió, milyen határozott tanácsaid vannak, bezzeg, mikor döntened kell... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jó nagyon kész vedd meg

nyulos shinanó érzés szerintem de rosz nem lehet az tuti!!!

hayes nem jó!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
gondoltam nehéz elpasszolni a magura tárcsát... de most látom a louise árát, megint inkább Saintre szavazok, de arról meg senki sem tud semmit, hogy jó/nem jó...

Oks, szorítunk ;)

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Há' nekem is Louise van 203-as Hayes tárcsával.. miért ne lehetne megcsinálni?

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
mind1, kössz, de ma felhívom Csaszit aztán megbeszélem vele... ;)

fék: Magura Louise FR-re gondoltam, egy 203-as Hayes tárcsával <---meglehet csinálni?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
4-kor tessék szorítani! Baszkodják majd a fogaim! Pfff...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
aham...

hát az van tervben hogy az agyat átalakitatom "lassúzárasá"

szóval gyz ki belõle és egy menetes végû tengelyet a hejire...

na amjd még kitalálom hogfy lenne jó..

kajálni vaalki!?

fékek
http://www.mountainb...il.php?id=75762

KAJÁLÁS SZTORNÓ Anya hivott hogy 1kor vár...
neki ellent mondani... :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hajtómûvem nincs.

Esztergályos aki jó: a Plázával szemben a Móra F. u. sarkán.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem akarok senkit elekseríteni, de Kis-béknél még rosszabb a helyzet... :D

Fölös hajtómû ugyan úgy nincs, mint jó esztergályos... de még ha van is, az olyan tetü lassú, hogy fél év, mire valamit megcsinál...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
"nyuszibringa õrület lehet"

heeh ez teszik!!!

1110x is megkérdezem valkink nincsen-e egy fölösleges hajtómûve!??

vami jó esztergályos van pécsen!?