Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Ööööö

Hova is megyek én hétvégén? Ööööö... Ja, megvan! Saalbach... See you on Tuesday

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na csöcs pöcsök! Megyek festéket venni, bár a boltot bezárta az APEH. 17:30 Valagút és gurulás. Akiknek nem inge ne vegye magára!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Sátor, whiskey, azt húzás oda, akkor....

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ööööö

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ja, itt kell kiölnöm magamból az agressziót. Most épp nem sok melóm van szerencsére, szal irogatok, hozzászólogatok, ha már itt kell lennem :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tuti van, csak nem nézheti minden földi halandó...

Vazz, becspós az idõ! Nincs ám oly nagy meleg, mint számítógépezés közben a szobában a jóidõt nézve...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A Plázában nincs webcam? Mekkora szar egy hely ez? Modern, meg minden kütyüqrvaannyja, és még ehhez a képest a Szechkán van webcam, egy plázában meg nincs?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe... De elötte gyors levezeted íráskényszered, látom... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
De kis geci vagy te... Integess is, jó? Hogy jó legyen nekünk.. Bár akkor én már az IC-n a büfékocsiban fogok sörözni..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jobb ötletem van! Megyünk tekerni, Te meg túlórázol szépen és mikor leérünk olyan fél 7 körül, majd megcsörrentünk és majd akkor nézz ki! :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Te kis pöcs, még nyáron is itt fogsz boldogítani?
Többiek menjetek nyalni, majd megnézlek titeket a Szöcske téri kamerával!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Csak menjetek már, ne kelljen olvasnom, hogy ki merre hányméter meg kivel nyal fagyit. Elég fosti a légkondi az irodában. Nyáron mi lesz it...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én meg a saját magam körei vagyunk :beer: . Asszem talán nem fog ártani az a délutáni gurulás!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kokkk, te is április vagy? Király!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor mi is kemények vagyunk?!?! És mi vagyunk a te köreid?!?!?! Hûûû, de klassz!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nabazzeg miért nem jöttem rövidgatyában? Akkor nem úsznátok meg engem se.
De így maradok gályázni sokáig.

Hát azt meséltem-e, hogy tegnap szenzációs beszélgetésnek voltam tanuja a buszon. Rokker csávó, meg egy idõsebb pasi beszélgettek, bringáról meg ilyenekrõl.
ilyeneket:
"Tönkrevágtam a telómat, de majd megheggesztem."
"Le fogom krómoztatni az egészet." "Hú, de az drága lesz ám." "Nembaj, de jól fog kinézni"
"Le kell cserélnem a fogaskereket hátul, mert elforog."
"Nekem nem lesz nyolcas nagyon a kerekemben, mert mindig átugrom az akadályokat."
Meg ilyenek. Jó volt.

Itten meg csodálkoznak a tárcsafékemen. Mondom, az én köreimben ez már teljesen természetes.
Kemény vagyok.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zap, nem tudod úgy intézni, hogy valahova "kelljen" menned és nyalhatnánk egy fagyit téren... Mint fontos elintézni való!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Most ismét csak azért nem hányok, mert akkor nem tudnám olvasni a lehányt monitoron megjelenõ faszságokat... :doublepuk HEHHE...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Igazad van, átszokom lassan Barátok közt fórumra, végül is Tildával sokkal több esemény történik egy héten, mint ebben a topicban egy hónapban :love1: ..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Még 3 óra és megyek haza.. addig meg faszkivan! A köcsög kis bringások legalább ne itt beszélnék meg, hogy mikor akarnak menni fel a hegyre...