Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Rave_Ace:
Szeretünk barbi!!!
Ez kell ide, nem a nátha!

Zap:
Mármint azért éjféltõl, mert akkor már nem gyásznap?
Húha, az durva lenne... Bár csajom így nem tudna jönni :(
Kár, hogy esni fog (de nem akarok károgni...)

Amúgy jóban vagyok a zenekarral, nem vesztünk még össze, és ittunk is már egy asztalnál. Lovasi mondott is okosakat...ehe...

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
akkor van esély arra, hogy megjött a Z1, nem?

Az ugye ugyanakkora mint egy 150-et mozgó 66? Nem tudtok Pécsen valakit, aki újonnan tud szerezni Hayes HFX-9-et? Csaszi sem adja olcsón... 39 000 a 2005-ös... meg sürgõs lenne a fékvétel, mert jövõ szombatig minden vétlen gyalogos veszélyben van ;) (jövõ szombaton legalább a hátsó v-fék fog fogni)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Rave: nem Neked szólt! Ha esetleg félreérthetõ volt a Kolok, én tudom mire gondolt (meg gondolom már Te is)... Szóval akkor bocs! ;)

Aktuális civil

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
vazzeg ti küldtétek a mailt, hogy nem kéne...
Nem magamtól találom ám ki.

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Zap: a telod fog megerkezni?z1fr1??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zap: grtas! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! grats! :D:D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Meggyalázták a topicunkat!!! Leég a pofámról a bõr!!! Pffffffff.... Szóhoz semjutok! Szégyen!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Régi ma, 14:47
optimist
A hozzászólást törölte: Rave_Ace. Megjegyzés: felesleges hozzászólás

ILYEN A PÉCSI TOPICBAN????? Ilyet még a járókeretes szakállas öregek se láttak!!! Pedig....

Aktuális civil

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ahh, tiltólista. végre kipróbálhatom...
kokk, szülinap éjféltõl mondjuk? Tomidny ennyire akart jönni. cegény pápa..
dnl: nem tudom, mikor ér ide, de 2 perc múlva adom fel a rendelést,
mindenki: mert ma érkezett külföldi küldemény... Hahh, vajon mi lehet az. persze csak most értem haza. De reggel 8kor ott leszek a postán, az tuti!

Aktuális civil

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
en is egesznap az iskolaban punnyadtam, de engem mar "tajekoztattak" a hírol.;)

zap: a telod lesz benne nem?z1fr1?????

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
band:

mikor jön meg a bringád??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ajjjajjjj... Ha az ember rohad a suliban, lemarad az ilyen gyásznapos hírekrõl... Akkor hogy tartsam meg a szülinapom?!?!?! Vagy a szülinaposok felmentést kapnak?!?!?!?!?! Ez nagy dilemme... :S

És ma akkorát mentünk, hogy VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
:D :D nem akartalak farasztani benneteket csak azt hittem , hogy azert kell ott lennie mert jóban van a zenekarral,de rajottem ,hogy akkor azert mert nagyon szereti a kispal es a borzot.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

tomidny: neked hogy,hogy mindig ott kell lenned a kis pal koncerteken???

jajaj ojan jókat tudtok kérdezni...

én is marhára unatokzom itthon,mégsem irok enyire ostobaságokat....

tanulhatok egy kis sejtbiologiát,legalább megtudnád hogy egy ilyen gondolathoz hány KJ energiát használ el az agyad!!!

vagy elméletben is lehet mindenki jó fizikából,nem kell feétléen többlépcsös egyenletekt gyártani,vaklmi jót találj ki vagy cáfolj meg egy feltételezés és bizonyisd hogy a tied a jobb

sok sikert

kispál:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idézem:

2005. április 5.
FONTOS VÁLTOZÁS!! A pápa halála miatt péntekre elrendelt nemzeti gyásznap miatt a pénteki pécsi koncert elmarad. A új idõpont április 14., jövõ csütörtök. A program a már meghirdetett módon (lásd három hírrel alább) fog lezajlani.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szóval akkor jövõ hét

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
tomidny: neked hogy,hogy mindig ott kell lenned a kis pal koncerteken???

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hmmm, ez tavaly volt a bükkben. Tényleg én vagyok a háttérben, és tényleg nem az én bringám. Ha jól látom nincs rajtam cipõ, akkor éppen száradt a kályhán, és majdnem megégett...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://pix.bikemag.hu/album14/author
itt egy ismerõs arc és egy majdenm ismerõs gép is..

by Tam

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
És elárulod, hogy melyik bringa lesz a 18 közül?!?!?! Nekem meg csak az 5.elemé van, de az nem 200-as... ;) Mikor be akartam rakni zap régi kék tagját, elsírta magát, mert nem volt kompatibilis fogpiszkálóval... :D:D:D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Na aztán ezek közül válogassaki az ember, hogy melyik lesz a biciklid....
Minek a monoblokk? Elég hosszú a régi, nem?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
NEM BARÁCCSÁG, csak felelbaráti szeretet.!!!!
tudom hogy nem hiányoztam a forumról, fõleg az elõzõ beszólás után, de kellen a segítségetek (ismét). Ki tudna nekem kölcsonadni egz 200 szemtávolságó rugostagot, lehetoleg 550es rugoval.

Zap: az ebike rendelés mikor érkezne meg (fel pécsre). péntekig megjön az árú, mert asszem új monoblokk is kellene a speckóba.

Es hogy ti is buszkélkedhessetetk, belinkelem a (leendõ) bringámat...!
www.mds.co.jp/hp/news/04sptember/24.html

thankx.