Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. április 06. - 10:22

Mert aki, ez utóbbira nemleges választ ad, arra szerintem nem vonatkozik ez a gyász! De még jobb, ha az elõbbire is nemleges a válasz, mert akkor még biztosabban nem vonatkozik rá.
Zap, képet linkelj majd!!!
Írta 2005. április 06. - 10:19

este hét végérere!! utána Szecska...
Márió: ^ ^ ^
Kokka: majd megyek feketebringával, jó?
Aktuális civil
Írta 2005. április 06. - 10:15

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. április 06. - 10:12

kcist sokkot kapás van rajtam..pedig nem elõször hallgatom meg..
tetszetõs nagyon...
és mikor lesz bicigli avatás?!
pezsgõdvágjunk az oldalához?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. április 06. - 09:50

Aktuális civil
Írta 2005. április 06. - 09:50

kedvenc alaktrészeim...
aszem eltöröm mégegy ujam...ez ugyis rendbejött már...
nah mikor tekerés!?
ma már tudokd beszélin!!!
rendesen csak kicst recsegek,mit PGnél...
szóval orditani nem tudok,egyébként minden okés...
bár lehet kéne várnom egy napot még hogy teljesen rendbejöjjek.
de ugye Ti is látjátok hogy mien idõ van...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. április 06. - 09:48

Írta 2005. április 06. - 09:45

"hasonlatos lesz a cunami áldozataira emlékezõ gyásznappal.."
hogy mi? én abból nem sokat vettem észre.
Aktuális civil
Írta 2005. április 06. - 09:44

Hmm, ebbõl nem derül ki túl sok
Írta 2005. április 06. - 09:35

Vagy nem?
Amúgy hurrá! Hétvégére be lesz szerelve?
Írta 2005. április 06. - 09:35

Tegnap meglepetés ért az én kis albimban.. nem fizettem elõ a tv-re, de a kábel ott figyelt a földön, mondom bedugom a tv-be, legyen legalább a látszat meg.. no, és jön minden! HBO (Végre megint van Szex és New York

Ja, visszatérve, akkor pénteken csocsó? Sörözés? Akármi?
Ja, még egy: gratulálunk Zap az új csöveidhez! Akkor izé jössz is fel a hegyre meg minden? (Végre vki megint gyengébb nálam

Írta 2005. április 06. - 09:28

ujabb ittthon töltött nap...kicsit rosz ez a közeg
szivesen vennék ha Ákosnak megjött ma a telója és kipróbálnánk...
akár csak egy kis pici tekerésig ig...
ma elmegyek dokihoz hogy péntekre legyek kész mert szindarab elõadás...
most meg Naptáncolok még,meg megnézem mien biciglis filmek vannak itthon...
fék,ha én tudtam veni 24e egy ujat akor Te is tudsz...
kicst körül kell nézni...
jujujujujju dee jóó
ne ideseitsts hogy 115...
mert mérges leszek nagyon!!!!
egy videózás fönt?!tettye menet vagy vamalit?!
Írta 2005. április 06. - 09:27

Aktuális civil
Írta 2005. április 06. - 09:08

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. április 06. - 07:57

Feküdj már vissza, rossz rádnézni!
A pénteket én sem tudom. Az esõtõl nem félsz?
Írta 2005. április 06. - 07:31

Írta 2005. április 05. - 21:12

És ez komoly. Márminthogy utoljára. Mert oké, hogy faszságokat beszéltek, meg kérdeztek - elvégre ez egy szabad fórum - de kevés dolog van amit itt jobban utálok annál, hogyha 10 perc alatt nem kapsz a fasz kérdésedre válasz felrakod még1x nagybetûvel, meg felkiáltójelekkel, primitivebben megfogalmazva. Nem magyarázom el miért, de ilyet többet ne.
Egyébként létezik tárcsafék topic, ha nem személyes jellegû a kérdés. Ha meg az, nekem ne tedd fel, mert szarok az ismerõseid ismerõseire és arra is, ha láttál hozzám hasonló embert a városban.
Aktuális civil
Írta 2005. április 05. - 21:00

Írta 2005. április 05. - 20:56

Írta 2005. április 05. - 20:29