Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Csütörtökön nem jöttök az biztos.. Biztos majd elnézem ahogy készülõdtök tekerni mikor én még megyek munkába... na azt nem!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Hehe

AW: megtaláltam a "miért szomorú a gyermekem hangjá"-t. Hááát készen voltam tõle teljesen... hihihihi

Küldd!!!

Shoshi: egyszer te is túléled. Akkor kapsz egy grátisz sört az útra, hogy ne mindig ezen járjon az agyad. Neked is kell néha egy kis kaland! Meg ZApnak is. Meg Máriónak is (bár ha elindul Pesten vásárolni, többet nem látjuk, az tuti... ;) ). Tehát csak föl kell szállni a vonatra! A pénteket tessék kivenni, és akár már a csütörtöki vonattal nyomás, mert ez a 17:00-ás indulás elvesz egy napot...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Na mi várunk titket.
Ha jöttök akkor csütörtökig találjátok ki hogy mikor és hogy.Persze függ az idõtõl is mert ha csütörtök is zuhog akkor nem tudom;)
De gyertek mert akarok élõben flémelni veletek;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jogos... Rám már nem vonatkozik semmilyen kedvezmény sem :no: , a törvényen kívül állok!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hehe

AW: megtaláltam a "miért szomorú a gyermekem hangjá"-t. Hááát készen voltam tõle teljesen... hihihihi

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jelentem lehoztam. Itt van. Végre. Ott figyel az elõszobában, éjjel ki is mentem megnézni, hogy megvan e még (igazából wcre indultam, de egy lendülettel megnéztem..) Szóval. Egyetlen vonat van egész nap, amivel fel lehet hozni a bringát (már amelyik 4 órán belül, átszállás nélkül ér ide) az 1700kor indul Pécsrõl, ez 2030kor van bent kb. 33%os jeggyel, ami 26év alatti, azzal 2067 Ft - egy út. (kerékpárjeggyel együtt, ami 530 asszem.)
Na, mindegy, gondoljátok meg vagy vmi. Rokkendroll. És Márió végre elmehetne a Pedalománba és nem kérdezne meg ugráltatna minket. Köszi :D

Egyébként meg: www.elvira.hu

Ja, még annyit, hogy ha a jövöben vki megkér minket, hogy intézzük el ügyes-bajos alkatrészvásárlásainak lebonyolitását, akkor nézze má' meg, hogy télleg azt veszi e amit télleg akar. ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
El tudom képzelni... ;)

És megyünk valami olcsószarosvonattal... Úgy csak olcsóbb... Viszünk pár "egységet" és átvészeljük. De tök jó lenne. Én egyre inkább rákattanok. Már hiányzik valami utazás, meg új, meg buli. Legszívesebben ma fölszállnék bringával egy vonatra, ami nem tudom hova visz, csak annyit, hogy hegyhez... ;)

Jelentem: nagy nap ez a mai! Ma nekiállok a MATEKSZIGORLATRA készülni. A tanulás még erõs kifejezés lenne, de már neki álltam, ami nálam igen csak nagy dolog...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Eléggé jó feeling úgy jönni melóba, hogy pár perccel emló elõtt még a klotyón ülsz, bámulsz a norccsór idõjárásra és Leeann Tweedan képeire az FHM-ben, és közben a The Collective-et hallgatod :afro: ...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nekem egy ilyen kiruccanás ott kezdõdik, hogy 5600 Ft vonatjegy, szóval eléggé húzós. A hétvégét meg nem tudom.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, akkor a hétvégén Pest?!?!?! :D:D:D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Magyarszék

Novatec agyat kell venni.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nah. Végre.

Pánytaparty

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
tudom, hogy nem terveztek elõre, meg még majdnem egy hét, de 7végén mentek egy nem túl durvát? pénteken a hátsó v-fékem már fog fogni, eslõ fék még nincs, ezért kérdezem a lájtosat... meg persze jöhetnék is?

Márió: úgy néz ki '05-ös HFX-9 lesz ;)... de azért bolti árért nem veszem, meg most csak 11 ezrem van, meg valami alap pedál sem ártana, mert minden leérekzés után vagy leesik a lábam a pedálról/ elõrébb csúszik 3 cm-t...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
én voltam

vedd az ocsobbik agyat!

részemrõl is okés a felmenetel!!!

kivácsi vagyok!!

pedalománban jár valki akor továbbra is áll hogy kéne két tengely...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Ez jó volt. Amyúgy én nem voltam. És szerintem más sem. Mert?!?!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
õ is csak kérdezett, pontosabban visszakérdezett :P
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
nem kell minnyá begerjedni
csak kérdeztem WAZZZ

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És ha volt?!?!

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
volt ma vki tekerni ebben a szar idöben??

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Vazz, ez tényleg szép...

mint írtam másho is ez dagyon szép ;)
csak a tulaj leszedhetné a villáról a matricát, nem...? Zap? :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda