Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
klassz...
most hétvége mért nem jó?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ajjajj... Tudtam, hogy ez lesz. Sajna akkor többször kell menni... ;) Mert hogy én jövõ hétvégén tuti megyek, az tuti (persze van egy zapata által megfogalmazott "if" ág... ---> ha nem mossa el az esõ). De akkor addig úgyis tanulnod kell Márió és nagyon kijössz a biciklizés gyakorlatából és már-már veszélyes is lenne jönnöd. Majd utána visszaedzed magad régi formádba és megyünk mégeccer... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
váá.
Akkor most jöttök el van intézve;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
fasza
nekem nem jó mert nyelvvizsgázom 23.án

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zapata: ma otthon vagy olyan negyed 9 - fél 9 között? Megyek arra... Bedobhatom a bukó, ha gondolod... Cserébe írj nekem egy józenékkel teli CD-t (audiot, ne MP3-mat). Meg viszek helyette üreset. Na, áll az üzlet?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Hát felõlem jöhetsz csütörtökön, de nem nálam alszol, az biztos. Szóva lesz a Zsótinak, az biztos.

O-óóó...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csüt. este (csak Wolf meg ne tudja) - péntek - szombat - vasárnap (is belefér nekem)... :D:D:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Itt vagyok csak aludtam:D
Már hogy ne lenne jó mivel itt vagyunk nem megyünk el sehová;)
akkor jövõhéten péntek szombat ugye?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát felõlem jöhetsz csütörtökön, de nem nálam alszol, az biztos. Szóva lesz a Zsótinak, az biztos.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Alvás megoldható a Margit-híd közepén lévõ aluljáróban... Ott este nem járnak sokan... ;)

És leszarom, hogy ilyed, vagy ijed... Már nics magyar órám, és nem sms-t íro, hogy spóroljak a betûk számával... ;)

És megyünk csütörtökön! És majd csak megoldja azt a szabadnapot, vagy beteget jelent, vagy mittom én, mert én hangosan röhögök, mikor mellettem valaki éppen kel...
Vagy csütörtök este annyira berugunk, hogy csak akkor kelünk, mikor te már jössz haza a korán abbahagyott melódból. Na?! Így már jobb, nem?!?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokk, az ijed az nem "j" véletlenül? már vagy 3x. látom.
Énis a csütörtökre szavazok.. Majd alszunk 1et a Lehelnél. :D

AW: egyébként tudhatnád már, hogy ritka pofátlanok vagyunk, ha arról van szó... Edzés kihagyható, vigyorogni nem fogunk, álmomban nem szoktam.. :D :D

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Ha nem pofátlanság, én szívem szerint csütörtökön mennék... Ha kell, elsõ este csövezek... ;)

Hát, ez azért pofátlanság, mert az. Nem akarom a vigyorgó képeteket nézni, mikor reggel elmegyek dógozni. Meg egyébként is. Gyertek pénteken. Csütörtökön edzésem van :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ezzel azt akartad mondani, hogy meghibbantál, korán akarsz kelni, és majd te õrködsz?!?! ;) Hehe... Én még mindig inkább a csütörtököt pártfogolnám.

De pesti kollégáink még nem nyilatkoztak. Lehet, hogy megilyedtek... Eddig Dig is nagyon csábított, de most, hogy komolyra fordult a dolog, már nem is vagyunk olyan kecsegtetõek... :D

Edit: 4 óra - 4 sör!!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Igen, az negyed 5, mert negyed 1kor indul.. csak 4 óra, az 3 sör. Meg a vidék is szép.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ha meg nagyon kemények akarunk lenni, akkor ott a hajnali 4:55-ös vonat :D
A vonatozást valahogy kibírjuk, aztán kifekszünk aludni a Dunapartra. Valaki benyom 1 liter kávét, az õrködik, a többiek meg készülnek estére...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ha nem pofátlanság, én szívem szerint csütörtökön mennék... Ha kell, elsõ este csövezek... ;) De ha már lúd... :D:D:D Mert amég te dolgozol, addig meg kéne néznem azt az oakley boltot, meg még ezt-azt... Az meg megy egyedül is (és addig lényegében) nem maradsz ki semmibõl, aztán elöbb ellépsz és mi addigra már ott várunk. És sztem ha nem férünk el, bárki szívesen megy csajodhoz... HEHE... Hûûû, de várom...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az negyed5-re ér be.
Most azon gondolkozom, hogy jövõ hét vége még akár nekem is jó lehet...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
vagy másolunk kulcsot. az a deles vonat ugye nem 5re ér be?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Há', akkor jó. Max a nõmnél alszom :) Na de! Akkor egy-két részlet, én nem t'ok sajna péntekre szabit kivenni.. Viszont csak egy lakáskulcsom van, úgyhogy ha napközben eltüntök nem akarok a küszöbön várni, mig újból felbukkantok... Mettyú is dolgozik, egyedül meg nem bóklásszatok Pesten, még vmi rossz környékre keveredtek :D ;) ezért megnéztem, hogy van pénteken délben is egy vonat.. ami átszállás nélkül "röpit" titeket Pestre.. Felvonulás elõtt még el is tudtok jönni cuccot lerakni, elõbb el tudok jönni melóhelyrõl. Ha mindenkinek megfelel, legyen igy.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Szerintem nem is megyünk többen, mint 3.

Aktuális civil