Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Viszont ha nem veszek most bringát akkor eggyáltalán nem bírok bringázni mert már eléggé kivan ez a Hauser "Leopard".

Abban bisztos vagyok,hogy mit szeretnék csak a ti véleményeteket is szerettem volna igényba venni.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
És késõbb lesz pénzed az eltört, leamortizálódott alkatrészek cseréjére, illetve az esetleges karbantartások finanszírozására? Minél többet bringázol, annál többe fog kerülni. Mondjuk ez ügyességtõl is függ, de ebbe ne menjünk bele...
Egy olyan kérdésre, hogy jó választás? Mi mondjak? Szar. Ha magadban nem tudod elintézni a dolgot két hónap alatt, és azt se tudod mit akarsz, akkor szar választás bármelyik. Sok pénzt adsz ki olyasmire, amiben nem vagy biztos. Ez a véleményem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hagyjad... úgyse mondja meg :D mer' szarok és kész

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Nem mindegy mert ha most kapok/veszek bringát akkor nagyon sok ideig nem fogok kapni,ughogy most 200 ezerért tényleg egy jó biciklit szeretnék!
Érted?:)

Miért szarok?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ha vki nekiáll honlapot csinálni, akkor hogy tudja kitalálni, hogy legyenek fekete alapon piros betûk, TimesNewRomannal irva... beszarás...

Én láttam a képeket, mind a 4et..

Voltam lakást nézni. A tököm tele van már vele. Bazzeg veszek egy 12 szobás sátrat, abba legalább lenne minden. Vagy egy nagy lakóautót :) akkor minden este más környéken aludhatnék...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem jó, mert én nem vennék ilyen szarokat.
Sokkal jobb a Reboll!!!!!
Nem beszélve a aarról, hogy a Tesco-ban lehet kapni DH biciklit, dupla koronás teleszkópvillával, és még siklató is van rajta! Az sokkal jobb!
Amúgy nem mindegy?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
"Állítólag" holnap jön meg a quake de szerintem az umf hardy 2-t fogom megvenni.Jó választás?

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Hat igen. De gondoltam az en koromban leszek olyan lusta es kenyelmes es szemtelen hogy ezt nem teszem. De ugy latom elkerulhetetlen. ;-) Na, csekkolom. :-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mondjuk ha megnézed az adatlapom, akkor akár meg is találhatod... ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Tomidny...hat ez eleg sulyos. Ennel az szinvonalasabbra gondoltam. :-) Kicsit mar kinottem a reszegnfekszemakocsmaban idoszakbol, es nem nagyon csipem a hegyen bandazo kolkoket (de pssszt), bar vegul is bajom nincs vele, mert nem naon talalkozom veluk. :-)

Es a TE oldalad? Most lehet hulye vagyok, de ha idelinkeled, akkor tok ecceruen meg tudom nezni. :-)

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Egen. Ettol tartok, hogy a bringara koltenek, a netre meg nem. :-)

Kolyok, a kerdes jogos. Viszont Te tenyleg kolyok vagy? :-)
Es Te is lefele zuzol?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Van ám sok idióta pécsi oldal!
pl: Ujhegy terror
A pécsi országútisok se nagyon neteznek...
Ez van. Pedig nagyon jól meg lehet szervezni a tekeréseket. Csak ezért senki nem fog elõfizetni a netre.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát te ki vagy?! ;)

Vazz, jó az idõ. Menni akarok hegyre. Elvileg fél 4-ig lett volna suli, de szar volt a gyak és hazudtunk és jól leléptünk. Kezdek hasonlítani az elõdeimhaz... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Na koszi, hat tkeppen a phpnuke miatt csinaltam, mert nem sokat kellett kodolni, tkeppen semmit. :-) Viszont beleturtam egy kicsit, csakhogy szokjam a dolgokat.

De pl. most kepkezelo modult vadaszok, mert amit en "csinaltam" az eleg kezdetleges. Szoval tkeppen gagyi.

Hm. Amugy megneztem, es nalam megy frankon a "kepek", de csak 4 kep van fenn. :-) Szoval azert koszi, tenyleg nem vacakolok vele sokat. Arra gondoltam, hogy esetleg a forum-bol lesz valami, bar rengeteg van abbol is.

Bar oszinten szolva Pecs meg mindig a beka segge alatt, mert itt is csak ez a topic van, es tkeppen ezt is TI tartjatok eletben. Tehat nem tul sok emberke.
Na ez most remelem nem felreertheto! :-) Tokjo hogy vagytok meg minden. :-)

Szoval holvannak a PECSI CC(XC)(mind1)-sek? :-))))

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Azt akartam írni, hogy nem mûködik az oldal, erre megjavult. Na mindegy. Akkor nem írok inkább semmit. Ja, de mégis: a képek nem mûködnek...
Igazából nem rossz dolog egy ilyen kis honlap, csak nem szabad túl sok energiát belefektetni. Amíg csak a saját szórakozásodra (esetleg tanulás céljából) csinálod, akkor bármi belefér, de sokat nem szabad várni.
Szavaztam mindenre, mert ilyen kedvem volt...
Én is elgondolkodok idõnként, hogy mit kéne csinálnom az oldalammal, aztán csak marad a legfontosabb: a feltöltés képekkel...
Szavazás, megjegyzés hozzáfûzése képekhez, látogatottság feljegyzése, tematikus struktúra kialakítása (na ez még lehet, hogy idén meglesz...), videók egyszerûbb elérése a galérián belül... Kb. ezek a tervek. Kis php programozással megoldható mind, csak este már ehhez nincs kedvem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szasz Alfa!

Lesz XTerra is, június 11! Elég durvának tûnik, meg nincs spd-m, neoprenem, vékony külsõm, tekerõs-futós-úszós ruhám sincs... pffff... pedig nagyon érdekel!

Voltam városban, semmi extra, tinilányok ezerrel, pár nagy csöcs, egy kerek fenék, két hónapja gyúrósok izompólóban, csúnya nézéssel!

Ja! És Márió Nõvérének új sérója van :afro: !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Na, szoval regisztralni nem kotelezo, szinte midnen elerheto anelkul is. :-))

Es amugy koszi, tenyleg naon kezdo vagyok a temaban, es hat felek hogy
nagyon nem fog eletben maradni az oldal. De hat a remeny hal meg utoljara. :))

:-) Mettyu puha. Ahm. Szoval akkor meg pesten. Aszittem hamarabb feladod, es hazajossz. Na mind1, remelem azert hetkozben is megnezed fenykepen a bringad. :)

Amugy Sopronban lesz a marci. Reszletek itt: http://www.heavytool...ashacross/2005/

Nem akarsz jonni maratonra? Nacsak kerdem, ugysem jossz. :-)

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Áááá, hétközben Pesten megy a munka, de minden hétvégén hazajárok, és csak akkor tekerek, szóval én vagyok csak igazán puha.
És 8.-án hol lesz a maraton?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ááá, pesti kis köcsög lett õ is. Behódolt. Fujj.

Egyébként jó az oldalad, én megnéztem, aszonta névetelen vendég vagyok és regisztráljak.

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
:-) Orulok hogy emlexel meg, meg hogy nem szoltal be, pedig ma beszolos napod van. :-)

Amugy azert nem lattal, mert puha vagyok, es teremben tekertem, vagyis "spinningelni" jartam. De most mar ennek vege, es 8-an megyek is az idei elso maratonra. :-)

Amugy epp szervizben van a bringam, es eleg fura, mert mint kiderult, a kormanycsapany full szarol volt osszerakva. Most vennem kellett egy ujat. Na mind1, elvileg delutan kesz a bringa, csereltem lancot meg fekeket.

Mar csak egy jobb telo kellene, es aszondanam hogy meg vagyok elegedve.

Ja, es ujitottam egy fenykepezot (S7000), csakhogy hatha ez sem erdekel senkit. :-)))

Na, szoval nem kerdezem hogy veled mizu, de azert megmondhatnad, mert nem nagyon van idom visszaolvasni. Pecsett vagy? Vagymi?