Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Márió: Nekem sem mindent "anyuci" vesz meg a bringának a felét kifizetem a masik felét meg a szüleim...Ez így nem fair szerinted?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ki fizetné!?
bazz én.
eladom ami van és dolgozok hogy meglegyen

vagy max kérek kölcsön ...

nem szeretem az anyuci megvesz mindent tipusú arcokat...

az elsõ mondtimat vette 100% Anyum,többit nem!!

lehet dogozni és lesz sok midne
de az intense 200e lenne...az sok
inkább egy nagyonbb telót most és egy r tagot...
valkinek egy 215ös tag,nincs?!

este tessék bejönni trrea

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
jah tenylegh es mennyi kedvezményt kapsz te??
százalékban??10-20??? HA KELL leet h tok kedvezmenyt szerezni neked..
ha kel...
130km??

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
band:
beszeltem ma csaszival valoszinuleg ezen a heten meg lesz a "ro6" KVÉK....
ez felháborito....barcsak megjonne mar.....
frage: BALATONRA vki?? ride---
bye all
130km??

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

Márió: és ki fizeti?!?! :D:D:D

Én is ezt kérdezem:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jah már néznek is hogy ki ez ,aham õ lehet az egyikük a bûnbandának,aki drága biciglikkel szétfarolják a mecseket...

hát ez már nagyon bejön(intense)
akor csak ha octánt eladom...
de enm tom...

villából kaptam egy jó ajánlatot,de egy fillérem sincs...

este mi!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kokk: mert kicsit többrõl van szó, mint eddig bármikor. Eddig az volt, hogy ejnye-bejnye, hülyegyerekek. Szartunk rá. most felmérhetetlen természetkárosítást akarnak a nyakunkba varrni, gyakorlatilag kriminalizálták valahogy, mert nem volt okosabb ötletük. Bevonják a rendõrséget, mert végre kézzelfogható vádjuk van, találtak valami törvényellenesset.
a TV-ben az volt jó, hogy mondtam pár mondatot a védelmünkben, hátha leadnak valamit belõle, vagy pár képet, de nem. Legalább megpróbáltuk. Annélkül ugyanitt tartanánk.

Zsolo: én maximálisan jónak tartom az ötletet, de ne megbeszélésbe és hangemberkedésbe torkoljon a dolog. Valamit lépni kell mindenképpen a bringázás népszerûsítése irányában, mert jelenleg gyakorlatilag bûnözõként vagyunk számontartva a város vezetõségénél, akiket ki kell gyomlálni.

UFF

más: este menjünk városba...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Üdv itt, Zsolo! ;) Sajna az a tapasztalat, hogy nem vita, hanem veszekedés van az ilyen találkozókból és kétlem, hogy bármibe is belemennének, de legalább résünkrõl egy humánus lépés. De így is, úgy is bringázni fgunk, ezért még mindig nem értem, hogy miért jó miginkább elõtérbe helyezni a kérdést, ahelyett, hogy (mint eddig 5 éve) nyugton maradni. De mindegy...

Márió: és ki fizeti?!?! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ha hosszabb utas Intense-t akarsz, akkor Uzzi SLX.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
oké
részemrõl okés

mintha én is emlitettem volna,szóval ez tuti jónak tûnik!!!

http://www.mtbr.com/...ct_121991.shtml
ez jó lenne az octane hejett..csak kicsithoszabb uttal---

felõlem okés a beszéd...

görizéskor is ez volt hogy köcsögök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
A cikkel kapcsolatban felhívott Kende Krisztián, hogy mit szólok és hogy erre kellene vmi "hivatalos" reakció is.

Mint tudjátok nem élünk ezen a vidéken régóta, de érdekelnek a problémáitok, elolvastam a cikket is... Nagyjából erre számítottam.

Szekszárdon összefutottam Bánkos mesterrel és azt beszéltük, hogy kellene egy találkozó, hogy közös célokat állítsunk fel és ezeket fogalmazzuk meg pld. a PVV felé.

Vélemény?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mondjuk az tényleg hülyeség volt. De gy-két embernek mondd, hogy ne menjen, mikor kamerázzák... Olyan nincs... ;)

Mennyi mindent össze tudtok írni. Mondom, sztem nem kell ekkora ügyet csinálni belõle. Minél többet szereplünk, annál rosszabb. Ez a TV-s is mire volt jó?!?! Ha? SEMMIRE! Más sem lesz jobb. Szal szedjük a szemetet, kussoljunk és mindenki elfelejti. Hogy õszinte legyek, kezd túlzásnak tûnni, meg kezdem unni. Van ennél jobb dolgom is, mint hogy ezen lovagoljak...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Ezért nem szerepeltem a tv-ben...

jaja. ne kammerolj... egy szóval se mondtad, hogy nem akarsz szerepelni. csak azt, hogy nem most.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Szép... medvehagyma van még?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ezért nem szerepeltem a tv-ben...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, azé', mégiscsak figyelsz! Ez teszt volt!!! ;)

Jó ez a béna farkas avatarnak? Mer' akkor ma már nem cserélek... juteszembe, 7kor a fogasnál? Nem jöttök? Egy amolyan rövidke esti ride lenne

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Kuss! :D

Juteszembe, te vótá' a hidon pénteken? Aki nem is ismer meg, annak kuss!

Kár hogy köszöntem és te visszaköszöntél;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Még kérlek tíz új avatart:D

Kuss! :D

Juteszembe, te vótá' a hidon pénteken? Aki nem is ismer meg, annak kuss!

Azé' csak ideirom, habár senkit nem érdekel, hogy jóhelyen van az a Hussefelt kar, igaz kicsit tényleg pörgõs a 170es kar, de legalább a 36os lánckerékkel végre használom a kis lánckereket is hátul, végre azok is kopnak.. Úgyhogy summasummárum, örülök!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Rákérdezek a Rádióban holnap. A tv az faszság volt.

Igazából nem érdekel, hogy néznek rám, eddig sem érdekelt. eddig is Te voltál a köcsög, aki büdös cuccban teker, és nem autózik.

Országúton is csak egy kis köcsög vagy, akit meg lehet dobálni, a parasztok Orfû felé egyfolytában beszólnak, és különben is akadályozod a forgalmat. Kapják be.

Póló sem hülyeség: A mountain bike nem bûn, vagy Hegyikerékpáros vagyok, nem bûnözõ. Vagy lehetünk bûnözõk is!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Kéne csinálni pólót, plakátot piktogrammokkal:
Szerinted melyik károsítja az erdõt?
láncfûrész, gyufa, teherautó, bringa
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök