Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. May 02. - 20:58

Posted 2005. May 02. - 20:38

bazz én.
eladom ami van és dolgozok hogy meglegyen
vagy max kérek kölcsön ...
nem szeretem az anyuci megvesz mindent tipusú arcokat...
az elsõ mondtimat vette 100% Anyum,többit nem!!
lehet dogozni és lesz sok midne
de az intense 200e lenne...az sok
inkább egy nagyonbb telót most és egy r tagot...
valkinek egy 215ös tag,nincs?!
este tessék bejönni trrea
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. May 02. - 20:17

százalékban??10-20??? HA KELL leet h tok kedvezmenyt szerezni neked..
ha kel...
Posted 2005. May 02. - 20:16

beszeltem ma csaszival valoszinuleg ezen a heten meg lesz a "ro6" KVÉK....
ez felháborito....barcsak megjonne mar.....
frage: BALATONRA vki?? ride---
bye all
Posted 2005. May 02. - 20:05

Posted 2005. May 02. - 20:03

hát ez már nagyon bejön(intense)
akor csak ha octánt eladom...
de enm tom...
villából kaptam egy jó ajánlatot,de egy fillérem sincs...
este mi!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. May 02. - 18:30

a TV-ben az volt jó, hogy mondtam pár mondatot a védelmünkben, hátha leadnak valamit belõle, vagy pár képet, de nem. Legalább megpróbáltuk. Annélkül ugyanitt tartanánk.
Zsolo: én maximálisan jónak tartom az ötletet, de ne megbeszélésbe és hangemberkedésbe torkoljon a dolog. Valamit lépni kell mindenképpen a bringázás népszerûsítése irányában, mert jelenleg gyakorlatilag bûnözõként vagyunk számontartva a város vezetõségénél, akiket ki kell gyomlálni.
UFF
más: este menjünk városba...
Aktuális civil
Posted 2005. May 02. - 18:18

Márió: és ki fizeti?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. May 02. - 17:44

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. May 02. - 17:34

részemrõl okés
mintha én is emlitettem volna,szóval ez tuti jónak tûnik!!!
http://www.mtbr.com/...ct_121991.shtml
ez jó lenne az octane hejett..csak kicsithoszabb uttal---
felõlem okés a beszéd...
görizéskor is ez volt hogy köcsögök
Posted 2005. May 02. - 17:03

Mint tudjátok nem élünk ezen a vidéken régóta, de érdekelnek a problémáitok, elolvastam a cikket is... Nagyjából erre számítottam.
Szekszárdon összefutottam Bánkos mesterrel és azt beszéltük, hogy kellene egy találkozó, hogy közös célokat állítsunk fel és ezeket fogalmazzuk meg pld. a PVV felé.
Vélemény?
Posted 2005. May 02. - 16:44

Mennyi mindent össze tudtok írni. Mondom, sztem nem kell ekkora ügyet csinálni belõle. Minél többet szereplünk, annál rosszabb. Ez a TV-s is mire volt jó?!?! Ha? SEMMIRE! Más sem lesz jobb. Szal szedjük a szemetet, kussoljunk és mindenki elfelejti. Hogy õszinte legyek, kezd túlzásnak tûnni, meg kezdem unni. Van ennél jobb dolgom is, mint hogy ezen lovagoljak...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. May 02. - 16:13

Posted 2005. May 02. - 16:05

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. May 02. - 16:04

Jó ez a béna farkas avatarnak? Mer' akkor ma már nem cserélek... juteszembe, 7kor a fogasnál? Nem jöttök? Egy amolyan rövidke esti ride lenne
Posted 2005. May 02. - 16:03

Kuss!
Juteszembe, te vótá' a hidon pénteken? Aki nem is ismer meg, annak kuss!
Kár hogy köszöntem és te visszaköszöntél;)
Posted 2005. May 02. - 15:56

Még kérlek tíz új avatart:D
Kuss!

Juteszembe, te vótá' a hidon pénteken? Aki nem is ismer meg, annak kuss!
Azé' csak ideirom, habár senkit nem érdekel, hogy jóhelyen van az a Hussefelt kar, igaz kicsit tényleg pörgõs a 170es kar, de legalább a 36os lánckerékkel végre használom a kis lánckereket is hátul, végre azok is kopnak.. Úgyhogy summasummárum, örülök!
Posted 2005. May 02. - 15:52

Igazából nem érdekel, hogy néznek rám, eddig sem érdekelt. eddig is Te voltál a köcsög, aki büdös cuccban teker, és nem autózik.
Országúton is csak egy kis köcsög vagy, akit meg lehet dobálni, a parasztok Orfû felé egyfolytában beszólnak, és különben is akadályozod a forgalmat. Kapják be.
Póló sem hülyeség: A mountain bike nem bûn, vagy Hegyikerékpáros vagyok, nem bûnözõ. Vagy lehetünk bûnözõk is!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. May 02. - 15:35

Szerinted melyik károsítja az erdõt?
láncfûrész, gyufa, teherautó, bringa