Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. May 03. - 09:33

Posted 2005. May 03. - 09:30

Aktuális civil
Posted 2005. May 03. - 09:28

Beszéltem Lénárt Sanyi bácsival is, aszonta megnézi a cikket, mert még nem látta. És akkor õ is hajlandó valamire (még nem konkretizáltuk). Egyébként öt parti van a dologban:
1. Város (Jegyzõ asszony)
2. PVV Rt. (Lehet, hogy még a Soó László vezeti? Akkor talán kontakt.)
3. Erdészet (Sanyi bá kontakt.)
4. DDNPI (természetvédõi)
5. Mi magunk.
Eezen kívül még minden média, és a "parasztok" a TV elõtt. Ezekre kellene figyelni. Ha kihagytam valamit, akkor segítsetek.
Délután megcsinálok egy anyagot a rádiósoknak, beledobom az RTL klubos riportot is, egy komplett anyagot a dologról. Meg beszélek a hírszerkesztõ gyerekkel is. Állítólag Pécsett szerkesztik a híreket.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. May 03. - 09:26

Úgy tûnik végre lesz lakás is, szóval nem vonja el más a figyelmemet...
Posted 2005. May 03. - 09:11

Szerintem ez jó lesz.
Aktuális civil
Posted 2005. May 03. - 08:41

Személy szerint szerepelni nem igazán akarok, de a szervezésben mindenben segítek. Lénárt Sanyit is fel kellene hívni.
És el kellene kezdeni összedobni valamilyen nemhivatalos honlapot is.
Posted 2005. May 03. - 08:18

Posted 2005. May 02. - 23:47

nekem továbbra is van egy eladó hûtõm, meg egy Nissan Cherry, meg egy active váz
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. May 02. - 23:43

jha följebb ültünk mert uncsi volt a mûanyagbabák...
hát akor lehet mennyi szervezkedni,építeni,alakitani a páyát...
szerinem ha magunk közt megbeszéljük akor onnan már nem vita lenne a dologból
de én is mentem vóna mert érdekel hogy fog alakulni a jövöje a sportnak mert mire ti már 40 körül vagytok én akor leszek benne az életben...
heheeh
ez viccesen hangzik!!!
de igy van
uj spd valakinek!?
jaja muszáj mert abban a rengetegben ami apró ként fut aztán ott valmit megtalálni...
egy valaki érdeke hogy elmenjenek a cuccaim...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. May 02. - 23:14

Posted 2005. May 02. - 23:09

Jövõ hét eleje (hétfõ vagy kedd) 19:30 vhol ahol le lehet ülni és könnyen odatalálunk...oké. mikor? hétvégén, vagy jövõ hét elején? Hétfõ 6 óra?
Én itt nem ismerek még szinte senkit (a régi arcokat inkább pld. Papp Norbi), nem szeretnék veszekedést... Egymás között beszéljétek meg ki az akit hívtok.
Holnapra pontosan megtudom kivel beszél Dávid Örs (õk szervezik helyi segítséggel a kupákat...).
Posted 2005. May 02. - 22:59

Posted 2005. May 02. - 22:55

rájöttem, hogy jó dolog az országúti.
rájöttem, hogy lehet egy kézzel manuálozni.
láttam csuklós Mercibuszt elsõkeréknél felemelve szállítani az ipari Pannon Volános gépezet által.
ZSOLO: oké. mikor? hétvégén, vagy jövõ hét elején? Hétfõ 6 óra?
Aktuális civil
Posted 2005. May 02. - 22:52

este tessék bejönni trrea
nemtudom ez hol van

de begurultam este a pacihoz, nem láttam senkit, begurultam király utcába, ott pancsoló egyetemisták (?) énekelgettek.
Posted 2005. May 02. - 22:44

sszerintem a 4-8fõnél több ugysem,gondolja ugy a dolgokat,ahogy. szóval majdnem az a társaság aki tvs volt+Shos,kokka ...
Tudom, hogy köcsög vagyok, de túl sokszor hallottam már PG-t "tárgyalni"... Én kérek elnézést, ha nem így van, de ahol fontoskodni lehet, ott õ fontoskodik. És az a köz érdekét nem segíti elõ...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. May 02. - 22:41

Megdolgozunk_a_bringáért_rulez!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. May 02. - 22:40

Posted 2005. May 02. - 22:39

remélem ebbõl akor lesz valami.
persze,ugy kell már hivatalos szervekkel tárgyalni ha már mi tudjuk mit akarunk.
sszerintem a 4-8fõnél több ugysem,gondolja ugy a dolgokat,ahogy.
szóval majdnem az a társaság aki tvs volt+Shos,kokka ...
nem tom lehet-e itt hirdetni.
akor árat nem irok,csak jobb örülnék ha itt vali vinné el mint valmi ..... csávó
van gladiátor uj Mes
egy komplett hátsókerék
egy komplett túra/edzõ/o utra való gép
egy sony uj dvd játékos
ha valmi kell privi
jaj lehet van kinézõben egy z150

de nem elkiabálni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. May 02. - 22:00

Ezért nem szerepeltem a tv-ben...
Ja, jó nagy sár volt... mi is voltunk arrafelé vasárnap és nagyon dzsuvás...(na jó, nem mentünk annyira fel, ?"csak"? Jakab-hegyig, de ott is besüllyedt az elsõ kerék majdnem a teló lábáig... Égervölgy környéke csak ilyen retek, vagy mindenhol ilyen, hogy nehezen szárad?!

ebike-on már 3 napja karbantartás van, és ez van kiírva:
Karbantartás alatt, indulás 24 órán belül
Hát késtek "egy-két" órát, pedig már jó lenne, mert hónap végére lehet, hogy aktuális lesz egy fékvétel...
Posted 2005. May 02. - 21:10

Sajna az a tapasztalat, hogy nem vita, hanem veszekedés van az ilyen találkozókból és kétlem, hogy bármibe is belemennének, de legalább résünkrõl egy humánus lépés. De így is, úgy is bringázni fgunk, ezért még mindig nem értem, hogy miért jó miginkább elõtérbe helyezni a kérdést, ahelyett, hogy (mint eddig 5 éve) nyugton maradni. De mindegy...
Mindenképpen úgy gondolom, elsõ körben nekünk / nektek bringásoknak kellene összeülni. Egyenlõre a saját céljainkat kellene egy irányba fordítani és utána a "szervekkel" tárgyalni.én maximálisan jónak tartom az ötletet, de ne megbeszélésbe és hangemberkedésbe torkoljon a dolog. Valamit lépni kell mindenképpen a bringázás népszerûsítése irányában, mert jelenleg gyakorlatilag bûnözõként vagyunk számontartva a város vezetõségénél, akiket ki kell gyomlálni.
Talán segít vmit, ha nem magánemberként hanem az MMTBSzSz képviselõjeként keresem fel Õket. De ehhez a ti segítségetek is kell: olyan emberek jöjjenek el akik tenni akarnak nem csak "belepofázni mindenbe" (bocs) pld. azokkal akik a Kupa rendezésében is segítenek.
Mielõtt sok csalódás érne benneteket: kompromisszumra kell jutnunk tehát a bringásoknak is engedniük kell - és a játékszabályok ellen vétõket nekünk magunknak kell jó útra téríteni...