Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
újabb hangadás a napló felöl:
Kerékpáros rongálók a Tettye téren
Posted Image
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja és mivel nem volt ellenvetés, jó lesz a hétfõ 19:30, meg mindegy hogy hol...?!?! Mert akkor szólok Godéáknak is... Meg Nedi is jönne Barnával. Ne az utolsó pillanatba csörögjünk rájuk.

A boszorkánytanya csak poén volt. Nekem mindegy a hely. Olyan legyen, ahol lehet parkolni, meg lehet bringával menni... Igaz?!?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Üljünk be a dutyiba, mert elöbb utóbb a hangos fingásért is körözni fognak... Így legalább lelõnénk a slussz poént... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ezek nem normálisak.
Ezek után mit lehet csinálni az interneten? Online irtani egymást? Fasza. Szép új világ.
Ja és se bringázni, se sörözni nem lehet.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
hááát... Az nagyon az utcsó verzió, mert én veled ellentétben jól mûködöm és látnom sem kell a kinti folyamatokat, akkor is csapathatnékom van... :D

Wuff: ha hiszed, ha nem, már fõzött belõle. Nem is egyszer. De nem mondom, hogy ez nekünk jó, mert nem vagyok híve a "mozgó" kajáknak... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka!

Vazz, látom a szép idõt, meg hogy bomlanak a fellegek, de nagyon nincs kedvem most csapatni! Ki érti ezt vazz? Biztosan az agyam blokkolja a testemet! Viszont lenne kedvem futni egy lazát ...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Ilyen Oliveres könyvet vettem anyumnak karácsonyra. Meg sem mondom mennyi volt, mert szétvet az ideg... ;)

Várj, kitalálhatom mennyiszer fõzött belõle? :D

Mint a plüsskacsa... vagy mi a franc volt az... :D mé' nem elõre gondolkodsz..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ilyen Oliveres könyvet vettem anyumnak karácsonyra. Meg sem mondom mennyi volt, mert szétvet az ideg... ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szerintem vagy discman, vagy mp3lejátszó.
a minidisc meg.....
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De a minidisc bele az drága, nem?

Tanuljatok fõzni

www.jamieoliver.com

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sztem nem... Az már a múlté... ;)

És majd lesz öröm, ha a csík lejut Pécsig... :D De Wuff, nem ám lazsálni és lustaságból a vonatablakból locslod a festéket... Szépen... Úton... :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ma párszr megáztam tekerés közben...

megyek bevásárolok prágába...
akora lesz a táskám mint valmi deszantosnak akit ledobnak kambodzsába hogy még a vizét is vigye megával mer kitudja mi lesz...

na béke

minidisc lejátszót érdmes veenni!?
ugy hallom sok zene fér rá...

na béke

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Akkor most megbuktál, vagy mi van? Látjátok, Pesten meg kerékpárútfestéses dolog van kialakulóban! Jeee, országos megmozdulás :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Vazz, hülyének néztek?!?! Maga a számológép része nekem is megvan... Ha Tomy is jól megvizsgálja, abból a kisz számológépbõl is pont a bináris keresõfa hiányzott, mint az én ZH megoldásomból... :D:D:D Net nélkül nem világ a világ...

Shoshi: valami jel??! Menjünk egy csúszóscsapatóst... Leszarom, hogy milyen idõ van. A hõfok kellemes, a többi meg kit érdekel. Zugogni nem zuhog, tehát tökéletes tekerõs idõ van... TESSÉK JELENTKEZNI!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na most mennem kell veszetség elleni oltásra.
Fontos a megelõzés. Mielõtt még megharapnék valakit itt a fórumon, vagy az erdõben amikor vadállat módjára csúszok végig a köves egyenes úton....
De, ha megkaptam a bilétát visszajövök...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Lift van persze.. jóhogy. De biztos hetente el fog romlani :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Bazzeg 6-ra felvinni a bringákat... Van lift?
Lánykolesz alap. Ismertem egy srácot, aki a Kodály kolesszel szemben lakott, és volt felszerelve távcsöve :D
Szóval viszünk éjjellátót, távcsövet, röntgengépet, lézeres távmérõt. Kisautót nem, mert az sok helyet foglal.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hát.. döntsétek el! Most már úgy tûnik finisbe érkezett a NagyLakásvásárlás, szóval idõm mint a tenger... hacsak el nem viszik elõlem... 6. emelet, kilátással egy lánykollégiumra. NEM ez volt a döntõ érv :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Á, nem hiszem. Szerintem ha megyünk, megint elég lesz nekünk a bringázás meg este valami lájtos piálás.

Bár...most nézem, hogy ez valami szabadtéri koncert lesz. Ha lehet bringával menni, akkor akár lehetne is valami. De ki tudja...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Június 3-án a Petõfi Csarnokban lesz Kispál koncert, nem jöttök fel, akkor lehetne egy Pesti Vikkend v2.0