Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mér mi van vele? Halottál valamit?

Ja amúgy illegálisan ezeket töltöm le:
Re-Union
Nordic Ride
Higher Learning
Majd szólok, ha megvannak...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Egyébként ez már egy ideje ott van, de eddig csak az egyik oldal adta meg magát, tegnap vettem észre, hogy a másik fele is igy járt, igaz, a régebbi nem is repedt tovább. Majd vigyázok rá.
Tegnap letakaritottam és tüzetesen átvizsgáltam a vázat, nem találtam sehol se más repedést, csak a szokásos kopásokat, szerencsére.

Pántya RM7esével mi van?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szerintem ragaszd le dáktéppel, és akkor nem látod, tehát nem is fog zavarni.
Ha lefûrészelsz belõle, azzal csak ártasz a váznak. Ha a hasítékot levágod, akkor nem tudod rögzíteni a nyeregcsövet -> be kell majd vágni egy hasonló módon, aminél tuti, hogy el fog törni a váz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ott a körfurat két oldalán ugye?
olyan nekem is volt. ráadásul Cromo vázon!! figyeld, hogy nem megy-e tovább, de nem fog valószínû. a sok nyitástól, csukástól elgyengül ott az anyag, vagy ilyesmi. arrafelé nincs nagy terhelés, azt a bilincs viszi, meg az elülsõ fala a csõnek. nekem beállt, aztán jól érezte magát 2 hárommillis repedéssel.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Igen, a bilincs alatt a bevágásnál. Alig látható, de mindkét oldalon. Tekerés közben recseg maga az üléscsõ, gondolom kissé felerõsiti a hangokat..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
és most mi is van elrepedve?
maga a csõ körben? vagy a bilincs alatt a bevágásnál hátul?

végre más téma, mint a megölünkmindenbringást...

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Különben egy vasfûrésszel is nekiugorhatsz, mert a nyeregcsõbilincs takarni fogja, ha nem tudod tökéletesre vágni!
Meg az érzés, hogy fûrészeled a vázad, az nem lehet semmi!
De ha te nem mered, majd megcsinálom neked! Tudod én má' ütöttem meg nõt is!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Magyarul le akarod vágni? Akkor ajánlom Mágenheim doktort, vagy a fûrészt.

Császárnál van egy Park Tool eszköz, ami kimondottam nyeregcsõ, és villanyak méretre vágására szolgál. Lehet, hogy ezt a vázadnál is lehet használni.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Egy jó kérdésem van:

tegnap takaritás közben felfedeztem, hogy a nyeregcsõbilincsnél a váz alig láthatóan meg van repedve. Ha megnézitek a képen, akkor látjátok, hogy tulképp gyûrûszerûen tartja a bilincs a nyeregcsövet, ott a hajlatban van a repedés. Gondoltam, hogy a bajt megelõzendõ ezt a felsõ részt el kellene távolitani és egy bilinccsel majd lejjebb rögziteni. Nem tudjátok véletlenül, hogy ki segithetne nekem egy ilyen mûtét elvégzésében? Köszi

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Huhh, reggeli hir, hogy a fõnököm is munkát keres... ezért nem érdekli túlságosan, hogy én is... soha az életbe nem gondoltam volna, hogy egy ilyen cég ilyen vezetéssel mûködni, vagy egyáltalán létezni tud. Na, szeretném már kivülrõl nézni, ahogy összeomlik önmagába..

Megint jön a RESIST??? Háború rulez

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hát vazze készen vagyok. Biomassza, mi?

http://www.pannonpow...ash/start1.html

Fával fûtik az erõmûvet!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ezeket a faszságokat már egyre kevésbé viselem el!

Nekem valahogy jól esett, hogy amikor kiscsákó voltam, akkor olyan emberkék voltak körülöttem, akik vízvezeték csõbõl hegesztettek maguknak bmx-et, és kétméteres falakat ugráltak le vele. Senki nem mondta rájuk, hogy huligánok. És 13 évesen már a Tettyére és a Dömörkapuhoz jártunk bmx-szel.

Csak valahogy ma lett mindenkibõl ekkora sunyi paraszt. Állítom ma többen jelentik fel a szomszédjukat, mint 85-ben.

Tomy:
Tetszik az általad festett kép! Csatlakozom az ellenálláshoz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
dollárhoz meg: www.mnb.hu
voillá

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
http://ebike.hu/termekek/fek

nekem jó
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
Hello

Nektek bejön az ebike? Nekem már hétvége óta azt írja, hogy karbantartás alatt, 24 óra múlva indul. <---- :S

Fontos lenne, mert nemsokára úgy néz ki lesz fékem, és jó lenne megtudnom az avid bb7 árát... ha van még nekik egyáltalán...

jah még egy: nem tudja valaki pontosan mennyi a dollár árfolyama? tudom, menjek ki, nézzem meg pénzváltónál, de gondoltam már beírom, mert fékügy miatt ez is fontos lenne :)

Kössz.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ez szép.
Remélem elkapják valamelyik kissrácot a 20 colos hauser bringáján a járókeretes nyugdíjas uránbányászok. Aztán utána kitör a háború. Én megerõsítem a kerítést, kihegyezem a kutyáim fogait, veszek puskát a süket munkásõrtõl, meg Dragunovot az ittmaradt russzki alkoholista elitkommandóstól. Aztán a redõny résein kerestül ritkítom a feketelábúak rohamozó seregét.
És közben MP3-at töltök le csakazért is, és odaadom CD-n a haveroknak, és tûzszünet alatt felmegyek bringával a Jakab-hegyre, mert a harcot nem adom fel!!!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zappal mi van?! Mostanában úgy eltünt... Ma csapattam volna szívesen vele is... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ugyan... Mibõl gondolod?!?! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
asszem lehalgatják a beszélgetésünket :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sírok...

Lord_Leslie - Tavaszi szarkedv üzenete:
megtiltani a kerékpározást a világon, aki meg ellenszegûl azt tarkon lõni....
kölök üzenete:
jaja...
kölök üzenete:
kocsikat a parkokba!!!
kölök üzenete:
még több füstöt a városba!!!
Lord_Leslie - Tavaszi szarkedv üzenete:
IdeiglenesForgalmiAkadályokat
kölök üzenete:
tankokat a hegyre!!!