Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Az önálló élet mindig tartogat egy csomó váratlan pozitiv meglepetést.. Én se hittem, hogy megbirkózok vele, amig el nem költöztem, most má' lassan 2 éve a magam ura vagyok, sõt két hónapja egyedül lakom, ami mondjuk gáz, mert tegnap már kommentáltam a filmet, amit egyedül néztem :D meg is ittam egy sört rögtön, mert kicsit megrémültem. Viszont nem kell elpakolni a konyhában, nem kell feltörölni azonnal a vizet a fürdõben, szabadon pukizhatsz... :D csomó jó dolog :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem most. Már régebben. Egy 2 szobás panel. De nem van sok kedv. Csak ahol most vagyok (picilakás) le van pukkanva és most megy a dilemma, hogy mi legyen, mert föl kéne újítani, de az megéri-e, meg grószmuter is bekavar a képbe, mert öregszik szegény és sok problémát szül. Most full jó itt nekem. Tök külön vagyok, de ha kaja kell, vagy sok a szennyes, csak fölsétálok egy szintet... :D Onnan kicsit többet kéne sétálni.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
kolyok:
Onnan viszont közel lesz Teca mama...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Miért? Költözöl Uránba? Vettetek lakást?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát, sztem én ma tuti nem viszek gépet, de fûzd meg Shoshit... :D

Ha ki kell költöznöm Uránba, akkor én is nagy bajban leszek. Nem lesz többet 2 perc alatt legurulok alagúthoz. Pfff... Nem is akarok költözni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szellemcity az abszolút nincs messze, én minden alkalommal onnan tekerek be, és utána vissza, fullfaceszel meg minden. Csináljatok képeket!!! Köszi

Nem úgy volt, hogy szép sorban lesz neki minden: Scott HighOctane, RM7, és akkor most az Intense jön, nem?

Mindenesetre elég rossz érzés lehet.. Nem kivánom megtapasztalni, én már az apró üléscsõ repedés miatt is elszonytolodtam..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ki?!?! Pántya?!?! Biztos nem, mert 10 kiló és nem lehet rá elsõ váltót rakni... Meg a geomertiája sem olyan, ami passzolna neki... Szvsz...

optimist

optimist

vendég

• fórumtag
  • 73 posts
ha jol hallottam akkor demo9-et fog venni...
na üdv minnenkinek
130km??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márió dezertõrködik... Ma ne várd... ;)

És tegnap hazavittem Atust Zsófival és mondta, hogy kell vásárolnia, de én mondtam a Zsófinak, hogy engedja már el és azt mondta, hogy elengedi :D mert amúgy volt kedve... :D Amúgy tényleg nincs messzebb... Csak cipelni kell, de hozom, az tuti.

KVrulez!!!

Edit: RM7-esek mind ugyan ott repednek?!?! És hol van az az ott???

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tomy:
Hát ez van! Telefonokra vigyázni, mármint arra, amelyik egyben van!

Kokk:
Szerintem SzellemCity sincs messzebb, mint TV-torony!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Shoshi:
Sajnálom, de én ezt most kihagyom. Egyrészt a bal hüvelykujjamat pihentetnem kell a TV-s szereplés miatt, meg délután öltönybe kell vágnom magam, és keményen partyzni...

Márió:
Gyere le a Kórház térre 14:00-ig, de inkább elõbb. Aztán ott kapsz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jól van, Zap gondolom benéz majd, ha benyomta a reggeli kávéját!

Öcsémet értesítem, bár szerintem õ nem fog jönni...

Tomidny? Gyere már Te is!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, kell oda bukó?!?! Mert messze kell cipelni a fullface-t... :mad:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én is nagyon kiakadtam tõle... Nem rég vette, nem is olcsón... Gondoljon bele akárki, ha vele lenne, hát nem tom mi lenne. Asszem egy darabig nem kéne görcsölnöm a hegyért folyó háború miatt... Jódarabig...

17:00 nekem is tök jó! Kell szólni Öcsidnek, ZApnak, aztán ökörködés...

Dig: megmondjuk... Ki nem hagynám... :D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Zapata:
Isten volt a tegnapi tekergés!

Szegény Pántya! Azért sajnálom kurrvára! Most mi a faszt fog venni?

Jó lenne ez a mai Szellemvárosos tekergés! Úgy 17:00-tól jó lenne nekem! Csajomat felrakom a 16:45-ös vonatra, és már indulhat is a dolog!

Mondjátok meg neki hogy van egy eladó nicolai dhx taggal és hátsóaggyal;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Zapata:
Isten volt a tegnapi tekergés! Csöpörgõs erdõ, aprópöttyös-sarazós tekerés rulez!

Szegény Pántya! Azért sajnálom kurrvára! Most mi a faszt fog venni?

Jó lenne ez a mai Szellemvárosos tekergés! Úgy 17:00-tól jó lenne nekem! Csajomat felrakom a 16:45-ös vonatra, és már indulhat is a dolog!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Azt a kurv@... Szegény... Bullitrulez... ;) Akkor lassan lesz az apróban egy hibátlan, sõt tökéletes RM7 akciósan jó drágán...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
aztakurva
pedig tengap tényleg csak ugy megemlitettem hogy vigyázzon a vázzal...

áh ki kér valmit!?

Tomi,zenéket tudnál neekm adni!?

holnap ill nem is szombaton reggel 4kor...

vettem egy fox ujatlan pólót.
mert vin disel is kemény igy én is.
de még kell gyúrnom hogy akora legyek mint õ.
igy most megálltam épp 90 kilónál :)

nah béke

jaaa és nagyon szerelmes vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Most akkor mi van a Pántya vázával? Az is el van törve?
"Nebaaaaaassz, el van repedve??!!"
vazz és ez komoly?

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mot it karsz meguni?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök