Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na morning!

A.W:
Hát nem olyan az Oakley gatya, mint egy durva motoros hosszú NoFear, de bízom benne, mert RipStop anyagból van, szal ha szakad is, akkor talán nem a térdemtõl a seggemig. Nekem tök tutti jó kényelmes, és tetszik is. Szerintem ez a modell éri meg a legjobban (Alloy) az Oakley-k közül, a többi már 20 körül van.

Márió:
Itt van a 999-cel szemben a Fuji a labor, velem mindig nagyon aranyosak. De miért is nem tudnak elõhívni Neked ff filmet? Valami különleges, vagy már senki sem dolgozik ilyennel?

Baszki. Reggel megtaláltam egy régi ingemet, ezer éve nem volt rajtam. Mondom legyen, volt kedvem felhúzni, pedig mostanában nem vagyok inges kedvemben. Elindultam melóba, erre félúton észrevettem, hogy valami nyúlik rajta. A kurrva anyját! Valami köccsög galamb rászart vagy egy tenyérnyi foltot, és annak a kistestvérét! Kééész. Mehettem haza beáztatni :afro: ....

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah mostmár lassan elalszom.

tök fáradt vagyok,de nemvolt kedvem nappa laudni

jó volt ez a kirándulás,igaz nem vol angy szám,4nap de nagyon jó volt

Shoshi,a munkahelyed mellet vagy a környékén nincsen egy foto labor?!
mert a frankó kis feke-fehér filmem nem tudják pécsen elõhívni,csak a pestre póstázzák.

Gábor vázával mivan?!
sikerült a mûtét?!

lassan kiderül sikerült-e a nyelvvizsga

meg volt fullos usa tuning autó bolt,van akinek tetszett volna,nálunk sokan nem voltak vevõk rá :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
vagy meglincselnek az erdészek.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ne menj az erdõbe, mert megbasz a medve.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
:D

pár napon belül megrendelem az avid bb7-et (203)+ lx fékkart... (23-ért)
apukám megelõlegez egy 10-est, de akkor 3 hónapig nem kapok zsebpénzt...

lesz fékem irány az erdõ

:D:D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
úúú ez jó!!!!!
annyi mindent igértem már meg a közeljövõre, valahonnan ez a hétvége is ismerõs: ha nem onnan, hogy már vagyok két helyen, akkor én benne vagyok. Occsójánosban meg fõleg.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jeee... foszöld Dévúval hasitani a levegõt, jeee. Van légkondi is. Befingani nem ér.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mettyú:
Hú, erre most majdnem egybõl igent mondtam, de inkább még gondokodok rajta...
Ez tényleg nagyon tetszene affenegyemeg...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ki jön vadkempingezni a schladmingi VK futamra (jún. 11-12)? Eddig ketten vagyunk:
DNL meg én. Kimondottan occsójános megoldással akarunk kimenni bringa nélkül, kis hegyi levegõt szívni meg nézelõdni!Na?

Érdemes megkeresni Gulyás Misit, úgy tudom vmit szervez a BRH-ba (az egy síház)...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
De pöcs vagy. Engem meg kihagysz, te gyökér. Most mi rosszat tettem?? Úgyis én megyek kocsival.. hehehehe

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
MÁS.

Ki jön vadkempingezni a schladmingi VK futamra (jún. 11-12)? Eddig ketten vagyunk:
DNL meg én. Kimondottan occsójános megoldással akarunk kimenni bringa nélkül, kis hegyi levegõt szívni meg nézelõdni!

Na?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nekem mindig a seggénél kopik ki az anyag, azért vennék vastagabbat

A DH van Cordurából, a másik az szimpla nylon, az nem kell.. De kérdés, hogy 14.9ért van e más, amin pl. több a zseb, vagy ilyesmi. A 661 az milyen ebbõl a szempontból?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ja, képen lehet, hogy vékonykának tûnik, de ami nekem van, az még vékonyabb...
Ha tényleg Cordura-ból van, akkor az jól fogja bírni a köves ösvényen való csúszást...
De a telefont már nem rakom az oldalsó zsebbe...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ja, az 14.900 a DH gatya, de az X-faktor honlapján rajta van, én is azt néztem, mert a többi olyan vékonykának tûnt.

http://www.xfactornet.hu/

Ezt:
http://www.xfactorne...nadrag_dhshort/

vagy:
http://www.xfactorne...nadrag_airtime/

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A.W.:
Hááát végülis nem rossz ez a Kona, de azért vannak bajai:
A körben lévõ öv nincs rendesen bevarrva (nekem legalábbis nem volt), aztán kijön. Én megcsináltam utána. A felfeslett részt levágtam, szépen összeolvasztottam, aztán jó erõs (Dewlon) cérnával megvarrtam. Csúnya, de tartós.
Aztán a reteklubbos esésnél kijött, hogy azért ki is tud szakadni, mert nem túl erõs az anyag. de azért fogom még használni, mert annyira nem rossz.
Azon gondolkozok, hogy rendelek egy nagyobb 661-t vagy a Kona-nak az erõsebb rövidgatyáját. Az van most a Bikkmagban.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
jó, jó :) de azért én is leírtam a véleményet... nem is kezdtem 3 oldalon keresztül szövegelni :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Émmeg szarok a politikára.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, itt nincs helye politikának. Balos vagy jobbos. Bazzeg én mindkét cipõmet felhúzom reggel akár balos akár jobbos.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
szerintem nem csak neki "kéne" megmondani, mivel nem mondhatni, hogy balosok csinálták...

nem?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jajj, nekem meg bringásnadrágot is kell vennem... Tomi, a Kona az mennyire strapabiró anyagból van?
Shoshi, és az Oakley??