Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Mondom nem tudtam hogy itt valami szervezett beülés van vagy csak a két Shosh leült egyet!
Hidd el ha tudtam volna vagy ha tudom hogy kell szólni Neked akor csörgök hogy jere le!!!
én is csak hazafelé menet láttam õket,kicsit leültem.

Ha Csikósal találkozol kérdezd meg hogy Splice nem jó-e mert az van.Hétfõn is akár

Nem nagy akarja eladni azt a villát én ugy látom.de igy lenne jó mindkettõnknek :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Te nem szólsz, de én szóljak, mi?!?! Ehhh... Ott van Atusé. Miért nem tárgyalsz vele?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
HÁt,Marci ha tudtam volna akor biztos megcsörgetlek...
én is csak ugy odakerültem hazafelérõl

M,hát most vadászok apróban,kb 3-4hét mire full megléesz a pnz,addig meg büdös melózás...

legjobb egy 150et mozgó lenne,de ha 110/130vagy mit Szóval Shosh félét fogok ki az sem baj mert lehet köynen applikálni 145re...

ha valki hall jó áron ~100-90 alatt shermnat szóljon

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ott voltatok egy csomóan és nem kérdezte meg senki, hogy egy csomó tanulás után nem nézek-e le egy kicsit... Szarok vagytok mind!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Manitou telók topicba írtam néhány dolgot, 82-ért vettem ('04 Sherman Flick, feketében:)) alig volt használva, látszik kívûl-belül...

vegyél ilyet, mert szerintem legjobb allround FR teló

Melyik Shermant veszed/fogod venni?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Kokkka errõl csúnyán lemaradtál,de ha még leindulsz talán van vlki
én most értem haza...

Mick,telód menyi volt?!
aszem nekem is valmi sherman lesz

jah és tanulok minyá meg megszidnak a végén...

Aszonykám nagyon fini sütött !!!köszi neki

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
Holnap megrendelem a féket, fékkart, adaptert :D

de jóóóóóóóóó :D

Szerintetek hol érdemes megcsináltatnom? Jó árban kell bowdenezés, meg persze beállítani, felrakni...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, elnyelt titeket a föld?!?! Akkor most lépek is gyorsan aludni, hogy ne ébredjek rá az igazságra... Hogy eltüntetek... Vazz... Milyen drámai.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
TE JÓ ÉG!!!

MEGALOL!!!

SHOSHINAK TALÁLTAM MELÓT!!! TESSÉK RÁ JELENTKEZNI!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Kapjátokbe...!!!

Ki az a csaj a csapatfotón?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na mostanra értemhaza-fürödtemle-kajáltam és ahogy érzem magam, ma már az ujjaimon kívül semmit nem szeretnék megmozdítani. Oké, a szemem még fókuszálhat, meg a kalapácsocska is mûködhet a hallójáratomban...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jó estét!
Mai bringázás egy seggel fûszerezve :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mivel 21:03 van, soványnak veszem az estét... :D És Csikós most hívott, hogy a holnapi fa még áll jövõ hét vasárnapig, szóval mennék egy nem túl hosszút, ami igen, sajnos azt jelenti, hogy nem tudok Jakabra menni, de valami mást nagyon szívesen. Akár megint egy olyan Gesztenyést, mert most már meleg volt pár napig és csak lecsökkent félméteresre az egyméteres sár... :D:D:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tudom... De így is-úgy is meg foxok bukni, szal mindegy, hogy sörrel, vagy anélkül és utólag visszagondolva már bánnám, ha anélkül buxtam volna... :D:D:D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Fél nyolc van... És még senki/semmi... Azért a remény hal meg utoljára...

irgumburgumtanujjámegbux
:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én csak annyit, hogy erre az iq baszásra haza akartam érni.. na mind1 :/ (5perc-el késés rulzz)
(meg ilyenkor a reetk klubnak is pontosan kell ugye kezdeni, máskor késhet...)
(nembaj 20:30 kor drop in tv)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fél nyolc van... És még senki/semmi... Azért a remény hal meg utoljára...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mivel már most unom a tanulást és nem akarok a feledés mocsarába merülni, ezért kérdem én, hogy nincs-e kedve valakinek 9-körül meginni max egy sör, vagy csak dumálni egyet téren... Vagy kutyafuttató tetején, vagy ilyesmi... És ha valakinek van ilyesmi terve, vagy csatlakozna, akkor írjon ide választ, de legyen kedves megcsörrenteni, hogy tudjam, hogy valaki válaszolt, mert hát tanulok és úgy nem tudom figyelni a fórumot... :D:D:D

Vagy írjátok ide, ha van esetleg valami más program estére... Kössz!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ne hülyéskedj... Amúgy sem tudsz róla, de ez volt a legkevesebb... :D És tényleg én is jól éreztem magam... ;) De sajna most vár a sanyarú sors. Eddig melóztam, most meg eszeveszetten tanulok. Ez lesz holnap is, meg holnap után is... Majd valamikor másfél hónap múlva láttok... Azért kéne szervezni egy-két "vizsgaidõszakos" tekerést, mert egy-egy gyors kör azért bele kell, hogy férjen... :D

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

Tegnap esti képek
Jajj, jajj még mindig másnapos vagyok...

Yok a kepek. Nincs allvanyod? Azert ekkora zaridoknel mar remeg a kez. :-)) (vagy a sor...) :-)