Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Elvileg edzésen vagyok! De ha úgy alakul, hívlak.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
MA EGY RÖVID TEKERÉS?!?!?!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Értem... Még jó, hogy a péntekit nem tudom majd olvasni, mert Perénél vizsgázok majd. Ha addigra feljavulna a poénjaid szintje, biztos megpusztulnék a röhögéstõl... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás

És ezt mire véljem?!?!

Csak abból indultam ki, hogy neked már olyan a reputációd van mindenhol, már nem is emberi, ahogy te tekersz, ugrálsz és rongyolsz lefelé!
Ergo, neked dukál a külön megszólítás!
:)

Amúgy csak egy gyönge poén volt, hétfõ reggel csak ilyen szart tudok!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

EMBEREK! ÉS KOKKK!

És ezt mire véljem?!?!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Barna, kismell, de asszem ez az, ahová nekem bármekkora mellel sem lenne jó, mert ha jól sejtem, ez vizsgaidõszakban van. Nemdebár?!?! :mad:

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
EMBEREK! ÉS KOKKK!
Van 1 hely! Hová, kérditek minden joggal!
Schladmingba a vk-ra! A kocsiban is és a szálláson is!
Jelentkezzetek! Szõke, negymellûek elõnyben!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Üdv itt, hajnalok hajnalán... :D

Ma egy tekerés?!?!?!?!?!

És lesz este valami? Találka, Goda hogy ér rá? Meg akkor kell szólni b-nek, Pántyának, Zsolo csak olvassa, de neki is... Szal találjátok ki sürgõsen... :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
jóreggel, az ébresztés felemás sikeredett, mert bár felébredtem reggel, de a szemem kinyitásán kivül nem voltam képes másra, így visszaaludtam.. :)
fél11-es fekvés? jaaaa......
na irány föci könyv ;) (addig valaki azt nyomozza ki mikor is kezdödik az órám.. :D)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja és egy újabb 2-es boldog tulajdonosa vagyok... Már csak 8-nak kell görbülnie... ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csapatás miatt bekaphatja mindenki! Ma egy rövidet?!?! Mert tanulok, csak jó lenne valami mozgás közben...

Csikós meg szokás szerint remekelt. Márió helyett Máté telefonszámát írta ki a telefonomból... :D Szal csak egy fatális bénaság áldozata lettél... ;)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Áááá, az a csapatás Sasfészektõl...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Kokkk, szombaton hívott a Csíkós valami Oakley szemüveggel kapcsolatban, nem tudtam kivenni mit akar, mert Jakab-hegyen voltunk, de a te nevedet emlegette.
Fejtsd már meg, hogy mirõl van szó!
Szombat nagyon bejött! Több ilyet-több ilyet!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na jó reggelt!

Jó kis mozgalamas hétvégén vagyunk túl! Majd lent pesten kipihenem meló közben!

Isten volt a pénteki party, a szombati tekerés és a vasárnapi országút is!

Kokk:
Kösz az állásajánlatot, de nincs rá túljelentkezés?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Majd igyekszünk ébreszteni... ;) És büszke vagyok az elsõ lépésedre, LL!!! ;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
fél 11-kor lefeküdni? Normális ember ilyenkor kel, nem? ;) :D

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kölyök: ajánlom az aláírásom :spoko:
amúgymeg téptem aludni..
valaki valamiylen pszioszomatikus technikával felébreszthetne reggel tájt...

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
iKösz, igen, igen ezt én is néztem, de ha már kosárban van, akkor kiírja, h. nettó ár, és a nettó árakból + postaköltségbõl adja össze a fizetendõ árat...

a postaköltség 600 Ft lenne, az meg nem tétel, de nem kell nekik semmi, megkérdeztem

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
most direkt megnéztem... A termék mellett van egy narancssárga ár van jobb oldalt. Nem találtam se nettó, se bruttó árakat, de valamelyiknek egyeznie kell a sárgával, nem?! Mert akkor az lesz az... Ha meg semmi jel, csak a nettó és írják, hogy +25%, akkor meg bizony hozzá kell adni az áfát...

És rendelni csak nagyobb tételben érdemes, hogy a szállítás lejöjjön, vagy osztódjon, szal kérdezd körbe az isemrõsöket, hátha nekik is kell valami...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
azért a bizonytalanság remélem érezhetõ votl a bruttó áras kijelentésemnél... :)