Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Shoshi, kössz szépen! Jegyzõkönyvet ugye a rendõrségen kell csináltatni? Mert akkor megyek is, nehogy vegyek egy autót látatlanba... :(

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
Hello Everybody!

Jövõhétvégén DH verseny Komlón, nincs meghalás a pályába, bulis, tekerõs, ugratós, patakon átmenõs úgyhogy gyertek akár nézni vagy indulni vagy csak tekerni egyet:

PANNON KUPA DH - Komló, 2005. június 4-5.
Helyszín: Komló – Zobák Akna (az 1-es busz végállomásánál)

Szombat:
09:00 - 12:00 Edzés (a pályán meg lehet állni)
13:00 - 17:00 Edzés (a pályán nem lehet megállni)
17:00 - Technikai értekezlet
Vasárnap:
09:00 - 12:00 Nevezés / Edzés
13:00 – Idõmérõ
15:00 – Döntõ
17:00 – Eredményhirdetés

KATEGÓRIÁK: Nevezési díj
Profi, Profi junior, Nõi, Senior 2000,- Ft
Hobby 1000,- Ft
Gyerek /14 év alatt/ Ingyenes

A versenyen a bukósisak használata kötelezõ, minden induló saját felelõsségére indul!

Rendezõ: DÖKE
Információ: 30/650-6972 30/474-8702 20/434-2733

Szállás: 72/481-652 (kollégium)
72/485-240 (Zöld béka panzió)
72/581-098 (Hotel Béke sziget)
72/481-981 (Sikonda – Fenyves Kemping)
TÁMOGATÓINK:
Komló Város Önkormányzatának Ifjúsági és Sport Bizottsága
MAXXIS / AVEX KFT./
BIKE KERÉKPÁRSZAKÜZLET
VILO-Technical Wear
GO FAST
Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Pécsre lenne ismerõs, de ahhoz is te kellesz. Ez jobb megoldás, amit Shoshi írt.

Shoshi: hogy rákattantál az XTERRA-ra... ;)

Mindenki: nem hiszitek el, hogy Pap Margit mennyire rendes volt. Hiányzott egy csomó pontom és mégis felfelé kerekített, hozzátette, hogy ilyet nem szokott csinálni! ;) Mondjuk tartok tõle, hogy ennek meglesz a böjtje szóbelin... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na megkérdeztem Wuffrider!

Nekem aszonták (mert ügyfelek), hogy fel kell vetetned egy jegyzõkönyvet arról, hogy elhagytad, és csináltatsz egy újat. 1500 pénz, és nem kell Pécsre jönnöd, mert más okmányirodában is megcsináltathatod. Magaddal kell vinned a jegyzõkönyvet amit felvesznek, és az érvényes útlevelet, és csinálnak neked másik igazolványt. Na píxxxx.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Az biztos. Mert felhivtam a Pecs.hu-n megadott számot és egy tök más osztály jelentkezett, a néni megkérdezte, hogy miért nem a 215-950-et hivtam, mert a személyiigazolványos osztály, aztán letette. Én meg szégyelltem magam, hogy nem birtam egybõl kitalálni, hogy kit kellett volna hivni... :( Te ismersz vkit? Aki ilyent el tud intézni?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lehet, hogy nem ismersz elég nénit... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Köszi :D Ez igazán kedves tõled..

Személyiigazolványt letiltani viszont csak személyesen lehet. Remek. Pécsen. Hát ezt nem hiszem el. Vagy csak rossz nénivel beszéltem a Városházán??

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor ha az álmom valóra válik, átruházom rád a pánztárcámat... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nem, az útlevél nem volt benne.. Viszont letiltottam mindent. Még a névjegykártyákat és az aprópénzt is. Utálom ezt.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Útlevélrulez! Ha az is benne volt, akkor meg GEEK vagy... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát ez nekem nagyon nem LOL... Hitelfelvétel elõtt nincs mivel igazoljam magam a bankban.. :( Hát, béna vagyok, no.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe... Nem fogod elhinni, de én meg azt álmodtam, hogy az avon bedobott nekem egy oakley pénztárcát és örültem neki... LOL! :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Szasztok, bódog szülinapot utólag Zapnak, a képeket nem néztem meg, el se akarom képzelni, hogy milyen jól éreztétek magatokat...

No, akkor akibújt akinem, jön vki velünk Saalbachba? Megnéztem a 4x pályát, szép, jól belátható, ki van lobogózva a falu, mindenki várja már a VK-t. Pécstõl kb. 500km, a szállást megkérdeztük, 15 euró egy éjszaka.

EGyébiránt elvesztettem a kib*szott pénztárcámat :(

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Okks, köszi.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Szóval akkor gondolom sikerült kicsit elõbbre lépni! Tudna valaki egy gyors összefoglalót írni?

Annyi volt amennyit írtam: vannak kontaktok és Goda Peti azt mondta, õ nem érzi vészesnek a helyzetet. Illetve felvetõdött, hogy meg kellene értetni az emberekkel, hogy legyen nyugi mert vki ásott a Tettye környékén megint.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na szebasztok!

Kullancs:
Én kézzel szoktam, úgy tutti, hogy nem nyomod össze! És az ujjaddal basztatva az óramutató járásával ellentétesen csavargatod! Kemény kis állat, én bírom õket!

MTB téma:
Szóval akkor gondolom sikerült kicsit elõbbre lépni! Tudna valaki egy gyors összefoglalót írni?

Márió:
Sajnos se villám, se elsõagyam! De most már csinálhatnál valamit, mert a szezon felét azzal töltöd, hogy alkatrészt vadászol és cserélsz!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ehhh... Ez nem a lelki állapotomnak megfelelõ játék. Most olyan kéne, hogy indulj el egy késsel. Csinálhatsz amit akarsz, de végül szerezz egy subarut. Rugd halálig és rombolj a végletekig. Reggel szökj meg a börtönbõl és utazz valami szigetre, ahol kiskirályként élsz... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Állj ki az ablakba, állítsd maximumra a záridõt, és nyomkodd a gombot.
Reggelre legyen legalább 2-3 normális villámos kép ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Játékot akarok!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Aludjá!
Vagy hallgass új System of a Dawn lemezt, és akkor tuti nem alszol...
Esetleg tudom még ajánlani a villám fényképezós játékot...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök