Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az a legvastagabb részed?!?! Hehe... Na jóvan, abbafejezem. Hûûû, megyek és megnézem azt a rohadt Szarvorst Zappal. És kirugatom magam a suliból. Tényleg, ha most akarok halasztani egy évet/félévet, mittom én, hogy mit lehet, akkor azért a mostani félévemet meg kell ismételnem, vagy folytathatom ott, ahol maot vagyok és csak a most nem levizsgázott tárgyakból kell vizsgáznom? Tuti kell mindenbõl újra, mi?!?! Ehhh...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a nyakamra! :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aha... És ezt hova húzod??? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Ammegmi? Linket!!!

jáccod a értetlent? ;)

http://www.sixsixone...d=20&cid=2&tp=b

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ammegmi? Linket!!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
idióták.. :D

Márió: Fox védõ tárgytalan, beruháztam ma egy Race Lite-ra

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
VAgy vegyél Pikot, mint minden más ember, aki nem vesz Stance-t... :D Vagy mér nem veszed meg a csákó telóját is a tag után?! Ha már eddig is tesók voltak, most is dolgozhatnának együtt...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Dnl, vegyél te is Stance-t, mint minden normál ember! De 140nél kevesebbet ne adj érte!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
háááát nekem erre nics szükségem.!
viszont ez a stairwaz érdkelene, mert a kibaszott jó Shermanem most egy kicsit belassult. meg nem nem keményedik fel az utja végén, és keveset mozog a vázamba... meguntam?...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na ezt nézzétek tudatlanok!

http://www.femagel.hu/Tapasztalatok

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Én a stairwayt használom nap, mint nap, és még nincs panaszom rá!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Te is jössz a 4wayjel... nem tudtad, hogy 36way a menõ??? Ehhh tudatlan

A TPC az nem egy sajtféleség? Vagy csak a Mettyú szara a TPC?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Hát télleg irtatok 10oldalt vazze.!
Egyébként aza béna gyerek, akitõl a 4wayt vettem, na aszonta hogy szar a PIKE, de jó a TPC, és kulonben is...
Viszont a Slider-jét eladja (ez olyan mint a stance, csak más a szine), és 160at kér érte, ugyhogy akkor inkább azt vegyétek.. hát vagy a Márió uj telóját két hónap mulva.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Na, menj haza!
Hol az a távcsõ? Ide vele!
Kokkk, bazmeg, a jövõben nem lesz olyan, hogy csavar! Nem lesz semmi, csak a távcsöves, szarral csillapított telóm!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Heheheheheheehehehe... ÉS ha nagy szintet ugrasz és kilõ a csillapítástállító csavr, az sem fog fájni, mert csak egy adag szarral találkozol... :D:D:D

És nem az akadályokat látja majd, hanem a kiszart bélférgeit... LOL!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Metty! csinálj telót a másfél millás távcsõbõl. Aztán messzirõl fogod látni az akadályokat majd...
na hazamegyek. Írtunk ma vagy 10 oldalt.

Aktuális civil

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Hajrá-hajrá! Készül a jövõ telója!
Elkezdem gyûjteni a szaromat, az lesz a csillapítás TPC (The Perfect Caca)!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Amúgy meg a múltkor láttam egy ûberfasza csillagvizsgáló szerkezetet otthonra. Össze lehettett csúsztatni. Meg volt vagy másfél milla. Szal ez kell Mettyúnak... Már látom, ahogy feszít és közben kémleli a fõdet... :D:D:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
És majd ha kimerülnek az acélkészletek, jól kisajátítjuk a Dömörkaput és nekiállunk sárgömbõcöket gyúrni, hogy majd jól kilapítsuk és az lesz az új váll. Még majd dobálózni is lehet majd vele, amit a mai vállakkal csak nehézkesen. Szal meggazdaunk vazze!!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
eBIKE jó az, hozzák a cuccot, nekem 5 napba telt, de hozták!

Ne basszátok el az üzletet, most kértünk ajánlatot PIKEra, de 500 felett nem adják... Mettyú itt bõgött nekem, lobogtatta a kötegnyi 20ezrest, ejj...

Vizes teló nem is rossz ötlet.