Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. május 26. - 10:58

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. május 26. - 10:46

Tomy: sör meg majd megy ám... Csak még nem tom mikor... De értekezünk még...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. május 26. - 10:36

Hát azon semmit se lehet állítani. Nincsenek rajta arany tekerõk.
Mondom vegyél Fox telót! Vanilla RLC 150e
Vagy 36Rc2 300e
Írta 2005. május 26. - 10:21

Írta 2005. május 26. - 10:18

Gyanús, nagyon gyanús! Tud valaki róla valamit?
Ja, és sürgõsen vennék egy Túró Rudit! Lehetõleg 4 ezerért, de 3 alá semmiképp sem megyek!
Segítsetek!
Írta 2005. május 26. - 10:16

Eh, jó ez szar poén.
kolyok:
Keljél fel, és hozzál nekem sört, akkor kapsz autós videókat

Ma reggel alig izzadtam meg a bringán. Most vagy kurva erõs vagyok, vagy nem adtam bele mindent...
Ja és este sötétedéskor mostam a bringám. Tök jó, mert nem láttam hol sáros, ezért mindenhol le kellett mosnom. És persze reggel kiderült, hogy nem lett 100%-os a dolog, de akkor is szép.
Írta 2005. május 26. - 09:34

Viszont lesz új személyim. Olyan képem van rajta, mint aki épp az ember nyakát akarja elharapni, de legalább a rendõrök nem szivóznak majd

Én majdnem elmentem moziba, de csak az este 11esre volt jegy, hát fél2ig meg nem akartam ott ücsörögni, meg elaludni rajta.
Most a PIKE az jó a Polarikszbe?
Márió: Miért kotyogna a PIKE? A Manitou is fog, bár, neked mindegy, lassan gyakrabban cseréled õket, mint a zoknidat. Amcsi lányokkal tessék kedvesnek lenni!

Írta 2005. május 26. - 09:09

Írta 2005. május 25. - 23:31

test bike kiicst "gáz" arcok irnak oda,de olvasgatni jó,mert néha kerül oda egy-egy jó hozzászólás
hogy a prok ivel mennek eg MEDDIG azt meg ne firtassuk pl Mike King a sidel...
S,nem felejtettem ám el a cdt!!
mit írjak még rá?!?!
báemit mondjál hátha van mert ha már irom akor nem cucc még bármit rápakolni...
voltam ma futni
nyelvvizsga írásbeli fail...szóbeli max pontszám.
levelet elcsesztem,ezt tudtam pont az a negyven akárhány pont hiányozik...
de nem baj
kéne sürgõsen egy átütõs agy ocsón aztná jó lesz minen...
lehet ám hogy azért kpoott le a feketités met azok csak zséros kenés volt igy talán jobban surlódott és lejött...
vagy a zyir volt ré benne....
nah jóccakát
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. május 25. - 23:16

hmm, pajtások?

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. május 25. - 23:14

(Valamikor cseteljük meg a térdvédõt.)
Én nem szólok bele többet senki telókérdésébe, mindenki nagyfiú, van Google, megkeresi amit akar, hogy mi milyen és eldönti.
A Csillagok Háborúja meg nagyon ott volt. Helyre rakott egy csomó dolgot, jó folyama volt és volt benne Darth Vader végre. Szóval nekem nagyon bejött. Ha kölökkorotokban tetszett a IV-VI rész és az I-II nem annyira, akkor ez jó lesz...
Aktuális civil
Írta 2005. május 25. - 22:42

vagy bikediszkonton körül lehet nézni, vannak jó Marzocchik jó áron, bár a beszerzés kétséges... sherman is van, de annak a beszerzése még kétségesebb, mert senki sem tart már '04-es shermaneket (az összes Manitou forgalmazónak írtam, amikor shermant kerestem nromális áron, az egyik azt mondta, hogy talán tud szerezni 225-ért firefly-t '04-eset.hehh eredeti áron akarta volna adni... max. 90-et adtam volna telóért...)
Írta 2005. május 25. - 22:30

Márió: nem elvitték mér a DO-t?

ja és védõt mindenkinek !
nagyon jólesõt mentem ma..
jobb érzés úgy haladni, hogy kevésbé kell arra számolnod, hogy elesel, aztán mi lesz.
Írta 2005. május 25. - 22:14

Elõnyök: nincs!!!!
Hátrányok: az van!!! az hogy szar!!! lekopik a fekete cucc a becsuszóról! csillapitása nem nagy szám ennyi pénzért, nyaka gyenge fos! kurva nehéz, poust mount-os fék kitépte az acél persejt, ami azért nem egyszerü!!! ha valaki nem hiszi akkor nézze meg nálam, és a velotrade leszarja azt hogy még garis, szoval meg is baszhatják!!! marzom volt 10000-szor királlyabb mint ez !!!!
Kinek/mire ajánlod: senkinek!! ha meg akarsz halni csak akkor!!!
Biciklid paraméterei: polar x, funn, double track!!! meg egyébb okosságok
Vélemény: MZ comp-om ami volt simán oda veri mindenben, ez egy szar!!!
Elõnyök: jool néz ki.
Hátrányok: hát gyerekek... a villa bal felsõ szárán van ugye a gyorsállító... a barmok cseszték belesüllyeszeni a vállba, bár tom h. nem bárszpinre tervezték ezt a villát akkor is elég gázos h. nem fordul el emiatt a kormány 1 egészet. De végülis meg lehet ugye ezt is oldani vhogy csak szét kell kapni a tetejét.. azt hittem elõször elég ha leveszem a felsõ ocsak mûanyag kupakot, és utánna vissza csavarom az imbuszt amivel az rögzitve van de igy is akad... Bakki... le kell szedni az egesz tetejét és kell szerezni egy oan fedõt mint ami a másik oldalon van... bosszanto... kurvára az... egyébként meg a gyorsállitó alatti kis papir a csavarás közben fordul szal csak tekerjed azt jöjjél rá h. épp mennyinél tartassz... na meg a forditó gombnak is két vége van és azt se lehet tudni meik jelzi a teló utat... ez naon balfaszul lett megcsinalva...
Kinek/mire ajánlod: eddig nem volt bajom a mozgásával de ki tuggya mennyit bir... dh-ra már nem elég, streetre hosszú, dirtre minek ez?, xcre nehéz marathonra is minek?. nem is tom mire lehetne hasznalni. szereld ki és mennyel vele meccsre, ha vki. kötekszik vágd kupán... azt garantált h. többet nem fog...
Biciklid paraméterei: csepel kemping vázra felépített DH gép
Vélemény: ha van 100ad akkor inkabb hasznaltan vegyel dirt jumpert mer mindegyik üti ezt... és még marad is fagyira.
Elõnyök: A Velotrade Kft. vállalja, hogy április elejétõl –ekkor érkeznek meg a megfelelõ alkatrészek- minden Magyarországon vásárolt, vagy hazai Specialized bringában lévõ Stance villában –a vásárlás tényét a blokk vagy a számla másolatával kell igazolni-, amelyet visszajuttatnak abba a kerékpárüzletbe, amelyben vásárolták, térítésmentesen kicseréli a normál szimeringeket Evil Genius szimeringekre, és a megoldja a villa félig fürdõs, azaz Semi Bath kenését is.
Hátrányok: Stance Flow Rugóút 120/150mm RTWD (valós rugóút ~140 mm) Kenés Zsír (és nem Semi-Bath Evil Genius tömítésekkel)
Vélemény: A mesterséges útcsökkentésre azért volt szükség –ezt egy magasabb távtartó gyûrû beiktatásával oldotta meg a Manitou- mivel a villák eredeti állapotukban a ballonosabb 2.5, vagy a fölötti méretû külsõk némelyikébe beleértek. Minden útcsökkentett villa jobb szárán a mellékelt matrica található. Amelyiken ez nem szerepel, azt érdemes a blokk vagy a számla másolatával együtt visszajuttatni a Velotrade Kft.-hez, upgrade céljából.
CSak hogy tudjátok a tényeket egyébként :www.velotrade.hu/friss/manitou_stance_tenyek/
Elõnyök: Jó hosszú út, finom megindulás, a csõtengely miatt nagy merevség. Nálam a csillapítással semmi gond nem volt, mint a másik csávónál.
Hátrányok: Én nem találtam.
Kinek/mire ajánlod: bárkinek Dh, Freeride, Dirt
Biciklid paraméterei: Caprine Dual, Truvativ Hussefelt
Vélemény: Szerintem király teló, de sajna el kell adnom, mert kell a lé, tehát ha kell valainek, hívjon:06705466808
Elõnyök: NINCSEN CSAK A MANITOU FELIRAT RAJTA
Hátrányok: az van:( Rajdernek: annyira keményedik be a hidegtõl ,hogy én a röpke 75kg-mal ugráltam rajta és fél centit ha mozgott, de még annyit se. az RTVD-rõl annyit ,hogy ha nem valami könnyû tekergetni a kis fos tekerõjét akkor fogóval basszam szét?
Kinek/mire ajánlod: még mindig a vitrinbringásoknak
Biciklid paraméterei: Norco VPS, Manitou Dorado DH, Hope 6.0Ti
Vélemény: EZ MÉG MINDIG FOSTALICSKA!!!!!!!!
HA SHERMANT VETTEM VOLNA MOST NEM KÉNE AZON RÁGÓDNOM ,HOGY MIÉRT BUKTAM RAJTA 20e Ft-t!
Elõnyök: a legfontosabat le nem írtam: bármin megindul, sohase kopan le... adig használom amig csak lehet, utána meg ujra stancet veszek
Vélemény: már leirtam
Teljesítmény:
Ár/teljesítmény:
Meddig használtad: 3 hónapig
Elõnyök: Huhh

Hátrányok: jol el kell gondolkodnom

Kinek/mire ajánlod: ALLRUND FR... enyiért joban megéri mint egy serman... enyiért csak dropofot kapsz,ami nem átütös
Biciklid paraméterei: Mali boa, Stance Flow, deore olajos fékek
Vélemény: imádom, vegyetek ha tudtok, mert rettenetesen megéri megvenni, még 100 ért is
Meddig használtad: csak kipróbáltam, 0-500 km
Vélemény: hi hi!irjatok rola valami szépet is! mivel én ilyet akarok venni!mennyire keményedik be hidegbe?nekem four crossra kéne egy villa! és ezt néztem ki magamnak!nah szoval kérlek iratok rola!
Meddig használtad: csak kipróbáltam, 0-500 km
Elõnyök: csak annyi ,h MANITOU..a többiben mind szar
Hátrányok: nem mozog normálisan, és fos a csillapítása....probléma nélkül kikoppan! nem bírja a hideget mert teljesen bekeményedik!
Kinek/mire ajánlod: azoknak akik ki akarják rakni a vitrinbe mert elvileg szép...
Biciklid paraméterei: Norco VPS, Manitou Dorado DH, Hope 6.0TI
Vélemény: ez 1 fostalicska...az öcsémnek vettem de már el is adtam...nincs ennél fosabb MANIZOU!!!!!!
Teljesítmény:
Ár/teljesítmény:
Meddig használtad: 3 hónapig
Elõnyök: jól néz ki és nem olyan drága, rtwd
Hátrányok: 90 kg nál marha lassú visszaút, túl puha az 1 rugó még 70 kg hoz is, nincs béléscsõ a nyakába(sztem ki fog hajolni)
Kinek/mire ajánlod: akinek sherman kéne de nincs rá zséje!!!+ aki üt bele béléscsövet!!!
Biciklid paraméterei: dj3,exe,avid
Vélemény: nem olyan rossz kis villa de a nyaka elég gázos!!!
Nem tudom ki fogja végigolvasni, de összefoglalva, nem dícsérik túlságosan, sõt... Mettyú, sztem várd meg a 2005-öst addigra javítanak rajta... legalábbis én ezt tenném... vagy használtan keresgélni valami jó kis Z1-et vagy SHERMANT Én is bikemag aprón vettem 82-ért a Shermant, és azóta sincs vele baj, pedig lassan 3 hónapja... ki lehet fogni jókat, de azért vigyázni kell

Írta 2005. május 25. - 22:06

Amúgy az én számom 0630-2570813
Holnapra kéne vkinek a száma,mert pénteken m1ek.
Írta 2005. május 25. - 21:34

Országúti száguldozás, vagy 60km erdõ sok kistányéros emelkedõvel, vagy sörözõs sitty-sutty gurulgatás minél meredekebb részeken...
Írta 2005. május 25. - 21:18

Bp-i vok,de 7végén m1ek Pécsre ismerõsökhöz.Viszem a bringám és szeretnék vkivel bicózni.Kérem a pécsieket h vki adja meg a számát.
Írta 2005. május 25. - 19:51

ezt most nem értem: Atom Breakoutja eredetileg 150-et mozgott, és most már 170-et mozog. 170-et hova akarod tuningolni?

Írta 2005. május 25. - 19:44

kiscit fájtok de wundermatyi féle tpc nagyot ütött...
költözött 4amcsi csaj a szomszéd lakásba

nem találom a faszverõsszmájlit
na pikot ne vegyél mert alattad nem bírja majd sokáig.
ezt tuti.azegy faszás enduró teló de hogy egy évi ugrálás meg jakabhegyezéstõl ugy fog kotyogni,mint minden rendes rs meg szimering gészletet halmozz föl otthon...
stance,meg nem jó mert szétkopik a felületkezelése,bár z lehet hogy a manitou gyári tuning elõttiek...
nekem emg valószinû egy idei breakout lesz
tessék drukkolni
akor már nemlesz mire fogni hogy nem érlek be mindõtöket lefelé...
bár ha 5év után nem érlek be Ákos,Kokka,Pg részleget akor veszek egy országutit

kiplakátoltam minden bótba a 31edikét tessék jönni meg másoknak is mondani
lehet idné 2esem sem lesz

M,ha megmarad a dropoff neked eladom...
ha kõ
most épp merevvilára fan fújfa szóval fura...
de Lehel súlyára pont jó lesz...
este város?!
vayg en!?
és tanuljunk
LL,okés
Ákos,köll?
valkinek az idei sherman tuningos bikkmag megvan!?
egy vagy két napra elkérhetem?
nem tudom azt igen hogy idei számban volt
de anyit mozog csak elkevertem azt a bikkamgot meg a hedszetem aztán azért kérdezem mert elolvasnám
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. május 25. - 18:24