Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kivéve, ha resetelsz. ;)

aki tekerni megy, meg kapja be.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ááá, most UK-ban holiday van, és mivel õ aszerint dolgozik, hát otthon van.
PIKE még nincs, én is azt szeretnék, majd megvesszük egyszerre, ha minden összejön.

Tom, de ha új játékot kezdesz, akkor automatikusan egy vereséget számol..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
És Mettyú megvette már a Pike-ját?
Meg különben is neki nem kéne dolgoznia???
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
He? Megkergültél??? :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokkk:
Ne haragudj ránk! De mivel mi már itten öregek vagyunk, sajnos nme tudunk délben strandra menni! Meg térre sem! Egyébként érdemes körülnézned, mert...

Ma lakkozok Patyóval, de remélem holnap akár már tekerhetünk is!

Nagyon üdítõ látvány volt, ahogyan hétfõn délben Mettyú rövidgatyában tolja a rombolóját az Irgalmasok streeten, egy kedves hölgy társaságában! Elkapott a szabaccságvány erõsen!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Áh, csak annyi, ha elbasztam gyorsan indítok egy másikat, és akkor nem veszik el a nyerési szériám.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Az ugyanaz. Miféle csalások??? Mondd, mert megörülök!!! :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Otthon a Freecell-el játszok, és kisebb csalásokkal közelítek a sorozatban megnyert 1000 játszmához :D
Az Admirális engem is idegesít, mert egyrészt buta (miért kérdez rá folyton, hogy 1 kártyát akarok mozgatni, vagy oszlopot???), másrészt nincs benne rendes visszavonás...
Ja a Freecell az kb. ugyanaz, mint az Admirális.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
nekem mondod? az Admirális nevû kártyajátékkal bibelõdöm, hogy legalább 10x tudjak nyerni egymás után, de nem megy. És ez idegesit.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mindenkinek kéne valami mást csinálni, de ilyen melegben rettentõen leromlik az ember hatásfoka. Alvás, sörözés, csajozás üzemmódok váltogatják egymást. A munka/tanulás valahogy kimarad...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Hehe... Valami nézelõdés esetleg akkor délután?!?!? :D Pollack, vagy tér, vagy egy tekerés?

Neked nem inkább tanulni kellene?? :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe... Valami nézelõdés esetleg akkor délután?!?!? :D Pollack, vagy tér, vagy egy tekerés?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Ja, de viszont olyan szoknyákban járnak a nõk, hogy rossz nézni. Kilóg a mindenük... Izgató egy évszak ez a nyár is. Télen meg ugye a kúróscsizma. Áhhhh. Mindegy mi van.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Az én nyuszim sokkal jobb! És nyûgös vagyok, nem volt mostanában jó dolog, ami velem történt. Ma strand egy kicsit? Vagy ilyesmi?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Ez a meleg ez nagy kibaszás... amig a bankban dolgoztam minden reggel úgy leizzadtam, mintha rámboritottak volna egy vödör vizet.. nyakkendõ meg minden szar. Az iroda ott volt pont a Dunaparton, kis erkélye is volt, oda kiálltam a huzatba száradni. Utálom, hogy a metrón is legalább 5 fokkal melegebb van, ott is szoktam várni legalább két szerelvényt, mert azok kellemes szelet csinálnak :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hát ja minden törik. Meg szakad, meg gyûrõdik, meg rándul.
És meleg is van. A sok buzi összefogott és most meleget csinálnak.
Próbáltam úgy bejönni, hogy ne izzadjak meg nagyon, de csak korlátozottan sikerült. Megindultam a 27es után, és azt hittem bemegy a megállóba, erre lassítottam, õ meg mégsem áált meg, hanem elhúzott. Eh. Mentem is utána inkább be a házak közé, ott nem érzek késztetést, hogy meccseljek a gyalogosokkal.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Kokknak: http://index.hu/cikk...epek/nyuszi.jpg

Szóval törik... hát, ez szomorú.. Remélem én ütésállós vagyok..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Minden törik. Én például nagyon márkás vagyok, mégis eltörtem már eccer-kéccer. Meg fogok is, ahogy ismerem magam.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Jó reggelt, most akkor a Yeti is szar, mer' törik???

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na szevasztok!

Zap:
Pfff..... Bassza meg. Túl keményen cc-zel...

Márió:
Sorry, de nem tudtam magam bevonszolni a térre pénteken! Inkább megnéztem a Tûzben edzett férfit! Egész tûrhetõ volt.

Hétvégén voltam Balatony, és részt vettem a Tüskevár Természetbarát Tábor foglalkozásain! Ronggyá égett a hátam, de végre nem csak irodaszínem van! Pár kép...

Na szép kellemes izzadást, és kivágott top-okat mindenkinek!