Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Lényegében ja...

Tényleg... Nem is tudsz róla, hogy te is megszavaztál... Miután mi Gabesz alá tartozunk, Ti alám.... Hehehehe... Amúgy ott hal meg az egész, mikor valaki elkezdi, hogy ki a vezetõ, meg kik az alapító tagok, meg ilyenek... Asszem el is vetem az elõléptetésemet... És jaja... Kell tanulni... Ma már nki is állok a következõnek... Csak olyan nehéz... Dr. Pap Margit a következõ áldozat...

Ááá, nem beszólni akartam, csak nehogy má' te legyél a vezetõ :D csak ezért... :D Büszkék leszünk rád, Pap Margit meg kést kap a hátába? Vagy mint szegény Chris, akit tegnap Szaddam legyilkolt, fejbe szúrta egy késsel, mert mindkettõ a Sátánnal akart kefélni? Ejj, ez a Southpark nagyon beteg egy dolog.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Zap:
Az a közgyûlés közzététele, alapszabálytól függõen hirdeted meg, ha minden igaz. Tehát azt is bele lehet írni, hogy interneten értesíted a tagokat, csak igzolni kell, és mindnekihez el kell jutni, ha valóban szükség van rá.

Én innét vettem az infót.
Nem vagyok okos, csak már utánanéztem, és ezt találtam. Itt pedig szóvan pénzügyi tervrõl, számviteli törvényrõl, évi legalább egyszeri közgyûlésekrõl, és minden egyébrõl, ami a pénztár esetében is felmerül.

Te vagy a jogász, biztos lehet eltérés, vagy lehet, hogy rosszat találtam.

Kokka:
18 ezer? Kétszer használtam, esõt nem látott. A te sátrad nálam van, lassan két éve parkol! Hehehe! Megpróbálom a mai tekerést! Még egyelõre nincs pontosabb infóm.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Zap, ha kell doboz: Pneuker Bt. Aidinger J. utca 56 szám alatt, pont a 7es busz megállójában. Most hivtam õket, azt mondják van ekkora doboz. Ha akarsz menj be, és akkor visszaszólok nekik, hogy mész. Unokatesóm dolgozik ott, ha mákod van még olyan szivacsgecit is kapsz, amit bele szoktak rakni a dobozba, hogy ne zörögjön a cucc. A posta is ott van egy ugrásra tõlük.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Lényegében ja...

Tényleg... Nem is tudsz róla, hogy te is megszavaztál... Miután mi Gabesz alá tartozunk, Ti alám.... Hehehehe... Amúgy ott hal meg az egész, mikor valaki elkezdi, hogy ki a vezetõ, meg kik az alapító tagok, meg ilyenek... Asszem el is vetem az elõléptetésemet... :D:D:D És jaja... Kell tanulni... Ma már nki is állok a következõnek... Csak olyan nehéz... Dr. Pap Margit a következõ áldozat... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
kell kell.
csak még nemtom hogyan kell az ilyet becsomagolni.. vagy már mindegy neki?

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Fórumosok vezetõje??? Kokk, inkább tanulj még egy kicsit... :D

Zap, akko' kell doboz?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
könyvelõ kellhet, mert azért APEH-hez be kell jelentkezni, meg bevallani/adatotszolgáltatni kell, de nem lesz sok dolga, mert tárgyi és alanyi adómentesek is vagyunk, ha csak adminisztrációs célból lesz az egyesület.

Csak tegnap 10, meg 50E-s közzétételekrõl volt szó...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehe... KAkor ingyér lehetek hivatalosan is a pécsi fórumosok vezetõje??? Hehehe... Nagyon király! Csupa jó hír... :D

Shoshi: öcséd zombulva fog kis toppokat próbálgatni nejével, szal vagy veled este, vagy semmi. De a semmit nem szeretném, szal minden reményem benned van... ;)

És ezt a sátrat mennyiért dobod? Meg nem nálatok van a sátram?!?!?! :D Vazz... Azért elmegyek ma...!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jajj! És van egy eladó kis sátram is! Ilyen .

Zap:
Én kicsit furcsállom, hogy egy hivatalos szerveztben, ahol akár pénzek is foroghatnak, nem kell könyvelõ. Úgy legyen.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Na, nem kell semmi az egyesülethez. Ingyé van, bazz. Közgyûlés meg 5 évente kell. Semmi közzététel, mérleg semmi. Nem tudom honnan szedtétek, tegnap is furcsa volt, ma meg egyenesen hülyének néztek...

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Jaaaa! vágom már! A vízben Jakab-hegyrõl lefelé erõsen tekerõs menet! Igen, biztosan az az óra volt, mert csak az van nekem!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mikor ketten fölfedeztük Jakab-hegy rejtelmeit és lejöttünk arra a nem tudom merre a patakban végig és faszán eláztunk... :D:D:D És akkor ott fönt mondtad, hogy valamit eladsz és az volt rajtad...

Zap: nekünk is rohadt sok dobozunk van... SZal majd mindenki összedobja és megkeressük a méretre optimalizáltat...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
Öööö.. Melyik túra, és milyen óra?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Zap, nekünk a boltban (Aidinger u. 56.) van egy csomó doboz, pontosan mekkora kell? Mert akkor felhivom õket és megkérdezem, aztán elmehetsz érte, ha érdekel a dolog.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha kigyógyították, akkor add meg a doki koordinátáit... ;)

Shoshi: HEHEHEHEHE... Szevasz!!! :D

Zap: jaja, hallom eleget... Lehet van benne valami...?!?!?És kössz mindenkinek!

Ja és megint Shoshi: az az óra, amiben voltunk a jakabhegyi-felfedezõtúránsyclone@gamma? Meg kell néznem, mert nem emléxem pontosan, de valami nekem is kéne, csak sosem tetszik egyik sem... Na, meglátás... Minnyá fölhívom öcsédet... És akkor még jelzek...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márió:
Jobb lett volna, ha elkezdünk ordítozni, hogy basszameg milyen fejed van! Helyette csendben lefotóztalak... Hehe.

Elvittem dokihoz a lovamat, hogy kigyógyíccsák belõle a recsegést...

Zap:
Pontosan mekkora kell, mert van itt TFT monitor doboz, otthon talán akad még hasonló cucc, csak a méreteket add meg...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hehe, mik történnek...
Beültetek, rohadékok? Tudtam, hogy nem kell tegnapra semmi felelõtlen dolgot ígérnem senkinek.

Kokkka, gratula. Ha a rinyálás helyett tanulnál is kicsit vazz... Na jó, de gondolom ezt hallod eleget. :D

Nincs valakinek doboza, amibe befér egy háromszög?

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Itt van Kokka! Kettest kapott! És a kis rohadék bejön azzal, hogy menjünk tekerni :afro: ! Készen levés! Gratula!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na szevasztok tavsztok!

Komoly volt a gyûlés! Én nagyon lelkes vagyok! A kemény kisgyerekek nem igazán érdekelnek, szerintem elõbb-utóbb õk is engednek, csak még nem fér bele az imidzsükbe, de már Segal sem "divatos" a VV3-ból, vagy melyikbõl.

Márió:
Szarrá röhögtem magam a képeken, amin szerepelsz! Délutáni szieszta után érkeztél csajodtól, mi?
No para. Nem tudom milyen zenéid vannak, ezért nem tudom megmondani, hogy mit írj.
Ja. És ha érdekel a pulzusmérõ órám, akkor tárgyalhatunk.

Na. Szal én bizakodó vagyok! És jó volt beülni, és dumálni egy jót!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Tomi,basszameg mien képek ezek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nemtudom jól teszem-e, de vállalom :D

(én voltam a felbujtó, én szóltam, hogy szép értelmes arcot vágsz egy ideje)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda