Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jönnek a karkötõk... Ki kért és milyet? LL egy gyereket és ennyi? Ez volt a plusz egy gyerek Zapnak, igaz?! Ha itt vannak, kiabálok! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát nem tom. Akkor lehet, hogy ma kihagyom. Én inkább lésöbb mennék, de elöbb semmiképp. Mert le vagyok maradva nagyon. :mad: De mindegy. Tomy, van akksid? Kölcsibe a játék idejére? És Zap, ÉRTETTEM!!!!! Vazz, miért nem hiszed el, hogy számolok veled?!?!?! Minden egyes alkalommal elmondtam, hogy jöhetsz velem... Akkor??? Hehehe... :D De 2-re tuti nem érünk vissza...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na várjunk csak. A 6-os indulás még akár jó is lehet nekem is...
Csak elõtte kell felmegyek a csajomhoz, aztán valamikor 5 után jövök el onnan, aztán asszem haza kéne ugranom kocsikért, meg rendes bringás cuccért...
De ez még pontosítást igényel, de akkor gyorsan össze kell dobnom a mára ütemezett dolgokat...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokkk:
Versenyezni akarsz, és az ellenfelektõl kérsz felszerelést?

18:00 Pálosok jó Neked? Márinyó?
TOMIIIIII??? Gyere mán Te is! Majd utána foglakozhacc a szeretett melóddal! És én is 19:30-kor randizok a Drágámmal a Lónál, bringáscuccban!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah meglesem most a konzumaljban az autókat
57és 27mhz kilõve

aoto márkára mindegy mert lefestem

holnap nekem is lenne kedvem...
csak bicigli nélkül és mondjuk ugy hogy 2re ittoh lennék.
ha valki igy megy az irjon.
este meg mikor autózás!?
nekem még gyaksiznom kell!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Hát nekem 4 van. de nemtom mikor töltöttem.

H O L N A P M I N D E N K É P P M E N N É K
hidd már el. micsináljak helyette? bringázzak?

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
JA és ha este lesz miniracing, akkor valakinek nics fölös 4db tölthetõ akkuja? Mert az enyémet most nem tudom mobilizálni és akkor nem kéne elemeket venni... Nagyon megköszönném...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehehe... Hülye vagy... Jaja, nekem a tegnapi idõ lenne a legjobb, de ha neked az nem jó, akkor kénytelen leszek alkalmazkodni, mivel más nincs... A holnap is mindegy végülis, de tuti lemegyek... Szal vagyok én, meg a bringám. Ha Zap tényleg tuti jönne holnap is, akkor õ is van. Ennyi. Zsófi meg tuti megy, ha megy Atus is, erre van egy söröm... (Hûûû, de rosszindulatú vagyok...) :D De mindegy, akkor tényleg kitaláljuk. Na, vissza a többszörös pariális derriváltakhoz... Uff!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Annyira péntek hangulatom van. Szívesen lelépnék már most, de kedvem is van dolgozni. Eh, hülye dolog, ha az ember azt csinálja, amit szeret. Igazából nem tudom utálni a munkámat, de dolgozni nincs kedvem.
Hülye vagyok. Miért nem mentem tetõfedõnek. Akkor legalább szívbõl útálhatnám a munkámat.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Kokka:
Nem tudom tényleg... Zsófi nevében nem tudok nyilatkozni, Öcsémmel még nem beszéltem, Viki lehet, hogy leugrik Balcsira. Ez a helyzet, többet nem tudok. Ha tudok biztosat, akkor úgyis jelentkezek.

Ma mikor akarsz menni tekercselni? Tegnapi idõben? Még nem tudom, hogy az jó lesz-e!

Azt tudom, hogy lassan benézek Zaphez!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nem viszem most haza a bringát, kicsit körülményes lenne, de kimennék megnézni a pályát, ha van vmi mozgás rajta, edzés vagy ilyesmi. Kocsival megyek, akkor majd mondjátok, hogy kb. mikor indultok, hogy ma menjek e haza vagy csak holnap reggel.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Én nem megyek sehova, nincs kocsim se, szóval nem fér be hozzám senki se, de mivel nem is megyek, ezért ez nem nagy baj.
De este kisautózás!!!!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Arról van szó, de most a szombatot tervezzük, hogy lmegyünk megnézni a pályát, mert ha szar, akkor én nem megyek vasárnam, inkább tanulok. ha jó, akkor meg legalább mentem rajta 2x pölö... Szal ha van kocsid, az jó. De ha nincs más, akkor megvagyunk, mert Shoshiék is vannak... Csak nem hajlandó válaszolni. De gyere, menjünk minél többen... Indulsz is? Meg hozz bringát!

Most tanulok kicsit, de találjátok ki a holnapot...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Hahóóó komlóra versenyt nézni??? Én is mennék, t'ok kocsit is hozni, vagyis azzal menni

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
HEHEHEEHEHEHEHE... Mondom, hogy én egyedül vagyok, gondolom Shoshiék jönnek mindketten, akár csajostul, szal te tuti velem jössz! Meg ha jön mindkét Shoshifeleség, akkor az egyiket is bevállalhatjuk, mert 3-3 ember + bringa azért lazán befér... Sztem 4 ember + 2 bringa már nehézkesen. De megdumáljuk. Shoshi, csajaitok jönnek egyáltalán? Meg mikor? Inkább délután? Olyan 2 - 3 óra körül? (Bár asszem akkor már olyan edzés van, hogy nem lehet megállni csak egybe nyomni...)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
De éééénis akarooook menni hoooolnaaaap!!!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shoshi, akkor mindenképp nézzünk le, mert ha ûberszar, akkor nem kell görcsölni a vasárnapon... :D A verseny meg tetszik... Csak majd mindenkit el kell üldözni... Meg akkor menjünk ma is úgy tekerni, mint tegnap kb, és tér elött bekanyarodok a kisautókért... Azzal nem szívesen bringázok... Oks?!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Köszi Zapata!

Megpróbálok 11-12 között!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Komlói verseny? Vagy vmi ilyesmire lemenni?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Shosh: itten a bukó, olyan 11-12 között, vagy 13 után átvehetõ...

Aktuális civil