Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na jó reggelt!

Vazz, zh-val kezdem a hetet. Fasza lesz ez is!

Shoshi: asszem ottmaradt a túlélõ felszerelésem az atomcsapáskor! Majd valamikor összekanalanám... ;)

Mindenkinek türelmes, nyugodt és boldog elsõ adventi hetet kívánok! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

jahogy cukrot, a cukrosbácsitól? :)

A világ rendje... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Támadd be Zsolot, ugy nincs utiköltség... ;)

jahogy cukrot, a cukrosbácsitól? :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mire hazaér, az már nem annyi! Támadd be Zsolot, ugy nincs utiköltség... ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
csakmer jó áron dobálgatnak maxxist..
sima 2.35 minion 3000huf
2ply 5000huf

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nekem 4 hónapig nem hozták és nem jelentkeztek, aztán írtam nekik egy mailt, hogy akkor sztorno, amire rögtön válaszoltak, hogy "rendelése törölve". :D Szal nem... Inkább megvárom, még Zsolo eladja a korm.csapágyukat... ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
nem rendel véletlenül valaki mostanság az ebikeról?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kedv lenne, de most értem haza/kétlem, hogy kéne alkoholt innom/tanulnom kell. :(

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
mit szólnátok este egy doomkuckós rétes/akármi/forraltbor/teázáshoz??

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jha tudom,de ráér...

uhh én abba bele sem mertem kezdeni...

de lehet meg kéne próbálni??Most ugyis nagoyn ráérek..

kügymá egy meghivót vagy mit.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tod, hogy Shoshi nem nagyon netel hétvégén... Hívd föl!.

Én ma sztem nem csinálok nagyon semmit. :D Még mindig nem...

Szórakoztam kicsit ezzel az iwiw-vel. Jó móka, de kurva sok idõt el lehet vele baszni. Azt meg nem jó...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hûûû asszem Shsohi nálatok hagytam a narisárga pénztárcámat....

ha megvan akor valamiokr beugorhatnék érte??

nem sürgsõ,de jó lenne itthon tudni

köszi

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
holnap mit csinálunk!?
nincs valamihez kedvetek...
valmi megmozduláshoz!?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márió! Vazz...! ;)

Nekem 4 lett... :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
én leszek a legkevesebb a 3-mmal? :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

az italozók figyelmébe ajánlom:
http://www.euuzlet.h...ok/alkohol.html

hehe nekem 15 lett és öszintén válaszoltam :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ezt már láttátok?

http://www.pinkbike....ew&image=638705

ilyet kéne vennie PG-nek, nempedig holmi Alieneket..

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
ezt már láttátok?

http://www.pinkbike....ew&image=638705

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
no, csak most néztem végig a képeket :)))) hát elég durván nyomtátok- Csak azt csodálom hogy az emberek kezében csak 1-2szer lehetett látni poharat.
ugyhogy vagy az történt h ivás után kezdtetek el fotózni, vagy ne mis ittatok és az összes kép csak be volt állítva.. Kattintgattatok párat, és megnéztétek a Szeress Most-ot videórol...

Shosi: teló összerakás megtörtént?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ez a kakulátor milyen egy hülyeség. Pontot ad azért, ha valaki délelõtt iszik. Szüret, és disznóvágás nem kezdõdhet reggeli pálinka nélkül.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök