Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Moszkító te csak ne dumálj... ;)

Aktuális civil

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Nagyon elszabadultak az indulatok...:no:

Visszatérve a telefon témára; a SE 610 szerintem jó, csak a menüjét meg kell szokni, a kamera meg néha jól jön.

The life is short, ride more!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
lálálálálálááááláálálá

ennyi.
szerdáig külhönba vagyom.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
az is lehet de az emailba a marzosok is azt irták hogy 10el kell;)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
jajj vazze, legyen már ekkora arcod, hogy te vagy a normál, más meg abnormál, aki szól hogy beböfögtél valamit,ami sehova sem tartozott. Megint mi vagyunk a bunkók, nem? Meg se próbálsz normálisan válaszolni....
Ecsém, régen húzott fel valaki is a fórumon, de neked sikerült. Tod mit? húzzál is a fórumnak errõl a részérõl, ha már így felvetetted. És mielõtt megkérdeznéd: nem, nem veled van a baj, hanem a paraszt stílusoddal...

ja és ez a Stinkygyereknek szólt, nem a Dignek, vagy a Kölöknek.

(ehh én is tudok összevissza írni, de ez már sok. Fõleg, hogy egésznap szájbakúrt telefonok után szaladgálok, mert kábé 3 féle szart néztem ki, ami vagy normál színben nincs, vagy nem lehet kapni.)

Aktuális civil

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
vagy csak 10Nm-el húztad meg a 6 helyett;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
nem birta vagy anyag hibás volt a 888rc és meg repedt az átütõ tengelynél kb 5mm tartota

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Hi!

Nekem is Santa Cruz-om van, és tuti nem megyek kona találkozóra.

The life is short, ride more!

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
asszem tudom hogy mért is mentem el egy ideje eböl a részböl a forumnak mert hogy itt csak abb normális fasz van az biztos csinálj az amit akarsz és ha gondolkodsz akkor azt kérdeztem ki magy és nem azt hogy ki nem...... vagyis aki tudja az tudja hogy mért irtam hogy ki cserélte a mali a repedt 888 RC-met vagyis mindegy.....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mi a szarról beszélsz?!?!?! Vazz, itt dolgozom a tételeket, erre beledumálsz valamibe, amirõl sztem neked sincs fingod, nem hogy nekünk... Mivel Santa Cruzom van, nem megyek oda megveretni magam...

Wuff: már hgy ne számítana... Hányadikon lax? Én akkorát még tuti nem ugrottam... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

stinky2003

stinky2003

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
malisok le cserélték a becsuszoszárat de csak ugy hogy kicsit eröszakosabb lettem és matricákat nem küldtek^^ kona talira megy valaki??

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jó. Ezt akkor letisztáztuk. De én nem pofázok, me' nem ugrottam se transzfert se semmit. Csak tejért a kisboltba. Az számit? :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
JA, nekem pölö az hogy milyen az enyém... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jó, nekem meg mindegy. A 610es egy geci jó telefon, és szebb, mint az M65, szerintem, de úgyis mindenkinek más szempont a fontos..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja, ez nekem is mind van és nem is Pesten vagyok... :afro:

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nekem a SE azé' tetszik, mert:

átlátható a menüje
könnyen ki lehet igazodni
naptár, számológép, határidõnapló
egy névhez 5 telefonszám, hivócsoportok, miegymás

és mert azé' mert tetszik

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
azért havonta egyszer van olyanom, hogy ha most a kamera itt lenne. de nincs.
talán olyankor azért jól jön, nem? bár még nem volt ilyenem, meg mindig utáltam. de ha választani kell, hogy 13 ért valami full buta, vagy 29 ért valami jobb, akkor inkább az utóbbi. de majd meglátom még...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe... Nekem meg pont olyan volt, hogy tudtam beszélni mikor más nem... :D:D:D És ezért volt mindig ütésálló telefonom... Kamera tényleg szar... Fölös... Bár Zapot jól lefotóztam a mûtõben... Hehe!!!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nekem már több, mint egy éves, a legnagyobb baja eddig, hogy kicsi lassult a menüje, de semmi több, nem irt az sehova se rossz számot, és jól is mûködik. Ráadásul fém a hátlapja, aminek már többször láttam hasznát, lévén én mindig dobálom sajnos. Az elõzõ is Ericsson volt, az is csak akkor adta meg magát, mikor a falhoz b*sztam úgy teljes erõvel.

Nekem is volt Siemensem, de azzal mindig bajom volt, hogy gyengén veszi a jeleket, és olyan helyen nem volt térerõ, ahol más, ugyanabban a hálózatba tartozó más készülékek még vidáman vették a jeleket.

Egyébként sztem a kamera nem kell döntõ érv legyen, mert az elsõ 3 napban fényképeztem vele, hogy tudjak képeket rendelni a számokhoz, oszt ennyi.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
M65 nagyon faszás... Ajánlom...