Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akár ma menjünk tekerni!!! :D

Wuff: jó váz, de sovány rá a váltó, ha jól emléxem...

NA, vazz, elég faszásat javítottam, mert 4-est kaptam, viszont ez a holnapi szigorlat rovására ment, mert annak most állok neki, a többiek meg egy hete tanulják és sírnak... Hehe... LEszarom... :D

6-7 Pálosok??? Legyen fél 7! :D Az jó?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ma csapatépítõ irodabontás lesz, szóval megint nem tudok menni. De ha 7-ig végzünk, akkor...áhh, de inkább nem is mondok semmit.
Csajomnak megemlítettem, hogy gondolkozok új vázon. Mondom 250e. Nah, jól lenemvagynormálisozott. Szerencsére ott volt a bátyja, aztán az mondta, hogy mér, ez tök normális dolog... Ehe...
Na mindegy, venni kõ mindent. Számítógép, autó, Heckler. Az utolsó 2 sorrendje nem tuti...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ma valaki tekerni?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A.W.:
Hát ja, de mondjuk van amivel könnyebb kinyitni, és van amivel nehezebb.
Menjetek csak szombaton tekerni, én majd még meglátom mennyire leszek kész a pénteki túlélõtúrától...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Azt tudtam, de lehet, hogy ez is nagy lenne nekem.

tom: olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó! :D

Szombaton menjünk tekerni!!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mondjuk alhatnánk a Sós-hegyen a kilátóban, vagy ha kemények vagyunk akár a Jakab-hegyen is... Mindkét helyen van tetõ, szóval akár eshet is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Pénteken ja. Fentalvást meglátjuk, de részemrõl akár...

Wolf: a Salának van ilyenje, ha jól emlékszem.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szóval jó reggelt.
Esik az esõ. De csakazértis bringával jöttem. Egy Buzukis felbaszta majdnem az agyam, de csak nevetek rajta. Asszem meg kéne tanulnom normálisan bunny-zni (vagy egyáltatlán meg kéne tanulnom...), hogy az ilyeneknek végig tudjak gurulni a motorház tetején. Ehe.
Pénteken akkor megyünk!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Van rajta sörnyitó?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ez a váz 240ért? http://www.specializ.../files/2007.jpg A mostani Bikkmakkban van egy hirdetés a Wilkernél.. Nem csúnya

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szevasztok!

Tegnap estére nagyon befáradtam, úgyhogy nyomtam 5 virslit és megnéztem a Matrix 3-at. Nekem tetszett. A kettõt kifejezetten utáltam.

Zap:
Hehehehhehehe! Királyak voltatok! Örültem Tiburonnak nagyon! Kösz az agygyógyító söröket!

Dnl:
A megjelölés a Sétatéren fellelhetõ ÖSSZES menyecskének szólt, nem hiszem, hogy Mettyú kizárólag a Hugoddal és az exeddel gyógyítaná a szemét.

Kokkának hajrá!

Márió:
Nagyon eltûntél! Ha már sütsz, hozzál nekem is belõle, ne csak fékpofákkal szórakozz!

Na király napot mindenkinek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Én meg itthon jól gyõztem havas pályán a Colin4-ben.
Eh, nektek is van ilyen bizbasz a kurzoron?
Akkor pénteken alszunk is, vagy csak kommandózás lesz?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Márió: és miben mutatassak még töröttet? Ez hogyan tört? Lefelé egy normál pályán, vagy elbaszott 360-ból?

Mi meg jól bebasztunk Tibivel és kurva régen szórakoztam ilyen jót... Csak ne lenne annyi, de annyi csaj vazz. kiidegelnek teljesen.

Aktuális civil

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
ez pike vagy reba?! gondolom azért reba...

jó sztem a hussefelt... nekem holzfeller van, de sokaknak jól bírja a husi, meg nem sok mindenben különbözik a holzfellertõl, 100 grammal könnyebb a holzi, meg még nem tudom, ?talán anyag?, meg persze szebb :), bár a '05-ös szürke szebb mint a '04-es fekete :)

Mosqiuto elég szép letörés épített atlétika pályán... bár merevvel necces eléggé... ?koppant a 888?

gumi úgy néz ki úgy lesz, hogy hátra veszek 5-ért 2ply minion dh rear-t, elõre meg használtan 2.35 2ply Highroller 2000-2500-ért és nincs túl rossz állapotban... csak most megint gáz van a kormánycsapággyal... remélem nem a teló nyakával, de vlszleg rózsa a gáz... holnap kiderül...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://pix.bikemag.h...0_1433.JPG.html

enduró villa

husi hajtókarok jól bírják eddig!?
középrészbõl meg ugye kotyog és egyikõtök sem próbálta még meghúzni!?

hm...

lehet túlsütöttema pofákat?!...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
okés

menyire beszoptam a féket.
olajos volt a két pofa,mondom kisütöm,de igy sem lett jobb...
jövök egy havihegyet aztán hátha,ha nem akor muszály cserélni...

ocsóba valkinek nincs elfekvõ készlet!?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tessék nekem drukkolni holnap délelött!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah akr ma város....

ottalvós meg okés nekem is!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áh, de ott mit fényképezzek? Magunkat? Az nem izgi. Vagy kacsákat a tónál? Az már jobb.
Akkor péntek mikor induljunk? És akkor vigyünk hálózsákot is, vagy ez most nem olyan lesz? Lemegyünk gyalog Orfûre? A hajnali busszal meg vissza?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Menjetek a Herman Ottó tóhoz, ott van egy nagyon király kis barlang, reggel pont ott kel fel a nap, szemben.. pont elfér egy kisebb sátor, meg 2-3 hálózsák, ott van elõtte a tó is.. naggyon király.