Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jó. Szombat mikor? Hová?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
vazz, akkor már inkább a mikor hova menjünk tekerni.... :D

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
:D Igen, kértem árajánlatot már tõlük egy komplett házimozira.. Már csak hitelt kell vennem fel rá...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A. W.:
Van ilyen fórum. Én is kerestem sokáig. Most Pana van, 72 cm, 100 Hz. Egy éves, és nagyon korrekt. Személy szerint Thomsont nem vennék. A Samsung még fassza, 3 év gari van rá asszem. A Panasonicra mintha kettõ lenne. Sony meg annyival nem jobb, de ezt gondolom Te is tudod. Vegyél Bang&Olufsen-t ;) !

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nekem meg ha elbirálják a bankban... Majd akkor.

Egyébként tv-t milyet érdemes venni? Még sose merültem el ebben a témában. Van erre vmi tesztoldal? Vmi 72 cmes, 100 Herzes kellene, ha már veszek újat, de nem tudom igazából melyik márka megbizható, vagy ezek is egy kaptaráfára készülõ dolgok? Bár egyszer az egyik Thomson tipusú tvben Samsung képcsövet találtunk, szóval lehet, hogy matricagyár az összes.

Mármint a cégnél nem te keresed a legtöbbet? Szép is lenne :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja igen a 200 nekem úgy jó, hogy a szüleimmel lakok, aztán gyakorlatilag a telefonköltséget fizetem. Hehe. Igazából a visszafogom magam akkor a 100 is elég lenne, de hát sokat dolgozok, tehát sokat kell, hogy keressek. Szerintem amúgy sem én keresem itt a legtöbbet. De nem zavar. Lesz még ez több is :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az a baj, hogy fogalmam sincs pontosan mikor kapok pénzt. Lehet, hogy már jövõ héten kapok 1 adagot, de az is lehet, hogy csak július közepén. Tökre fogom útálni, ha kezembe lesz lé és épp nem tudok mit venni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na kössszz, meg is nézem..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jaja. Császárnál megtudod. Vagy www.biketrade97.hu asszem.

Ja, hát pesten szopod a faszt, egyedül meg fõleg.

Örülök, ha tetszett Mettyúnak.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Shoshi, hallottam Mettyú kollegától, hogy nagggyon jól sikerült a sisakfestés, dobott tõle hátast!

Csasziéknál pl. meg lehet kérdezni a Scottot? Úgy értem, ha jól emlékszem õk foglalkoznak vele, nem?

Mármint br 200? Épp számolgattam tegnap, hogy azé drága itt az élet, most nem azért, hogy sajnáljatok, csak geci drága minden, ha az ember egyedül lakik. Az albérlet, kaja, utazás, szórakozás, miegymás.. Ehh..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Persze sosincs elég, de ha nem akarsz évente autót cserélni (persze újat mindig, és a 200+ LE-s kategóiából), akkor azért úgy havi 200e körüli összegbõl már el lehet tengõdni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A. W.:
Jóhogy! Szerintem kérdezz utána Skótnak! Lehet, hogy van csak váz is!

Tomy:
Szeritnem jó az az Author. Nekem meggyõzõ.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Úgy van. Újitani kell. Kurva szar a másnaposság. Persze reggel megfogadtam, hogy többet soha nem iszom ennyit...

Nem tudom, hogyha én sokat keresnék, akkor is maradna e elég..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jaja, ez a jó meglátás. De az is baj, hogyha sokat költök rá. Spórolni kell szerinte. Szerintem meg sokat keresni, és akkor úgyis marad mindig elég :D

Bringázni meg kell és kész. 2 éves lassan a vázam, és nem mintha kezdeném megunni, vagy ilyenek, de újítani kell...

edit:
Amúgy ez az egész csak nevelés kérdése. :D
Annyira nem rossz a helyzet, mert csak morgolódik. Múltkor mesélt egy olyan csajról, aki kitûnõ a közgázon (vagy jogon mittomén), és az ösztöndíjat amit kap odaadja az anyjáéknak. És a szülõk se nagyon értik a dolgot. Ne ez már gááááz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

A csajodnak úgy annyira mi köze van ahhoz, hogy milyen bringát veszel? Vagy megint én vagyok a máshogylátó? Szépen is néznénk ki, ha beleszólna, hogyha akarok venni valamit...

Gondolom az ára nem tetszik neki, mert ugye az a pénzt költhetné rá is... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jó, úgy tûnik, hogy ha vki vesz vmit, akkor elõtte Márió-szindrómába esik, és válogat. Sokat. Még nincs meg a tuti állás, vagyis nem kezdtem ott dolgozni, halom lóvém meg a hitelbõl lesz, ha megkapom. Szóval nem fenékig mézescsupor az élet..

Húúúúú.. gyönyörûûûû ez a Scott, tényleg!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
A csajodnak úgy annyira mi köze van ahhoz, hogy milyen bringát veszel? Vagy megint én vagyok a máshogylátó? Szépen is néznénk ki, ha beleszólna, hogyha akarok venni valamit...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah igen. Jó az a váz. Én is gyõzködöm magam. Egyre jobban tetszik. A rövid nyeregcsövet, meg majd jól megszokom.
Asszem be kell mennem a Pedálba beszélni errõl a kérdésrõl. Tudnak-e egyáltalán hozni, mibe fáj majd nekem, és különben is. Aztán talán júliusban veszek ilyet. Hmm. Csajom mérges lesz. Sebaj, hehehe majd jól kiengesztelem.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A.W.:
Vegyél már valamit! Jössz itt a tutti állásoddal, meg a halom lóvéddal, azt nyeeregsz, hogysok valami. Vegyél Scottot. Az neked való. A Hecklert is legyalázod a +90-es súlyoddal.

Ezt nézd meg:
http://www.scottusa....ct.php?UID=5900

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Olyan csavart vegyél, ami passzol.. :)

Enduró a jövõ! El se tudom képzelni, hogy milyen huzamosabb ideig olyan géppel menni, tehát több, mint 5 métert, ami full telós..

Márió, akkor mondok majd neked egy vázat, és akkor hozod olcsóbban, vagy meddig él ez az opció? vagy ez titok és most elárultam?