Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na jópénteket!

Zsolo:
Nem csodálkozom rajta. Mindenesetre köszi a segítséget! Én egyedül arra lennék kíváncsi, hogy ahhoz, hogy licenszet kapjon egy egyesület, vagyis licenszet tudjon adni a tagoknak, akkor ahhoz sportegyesületet kell létrehozni, vagy elég másfajta egyesület is? Lehet, hogy Zap-pel már beszéltetek róla...

Márió:
Jaja! Isteni volt a csapatás! Meg a zsíroskenyér és a sör Tecánál!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah hát ma megint nagyon-nagyon jót csapattunk...
ezt kellene rendesen mindig nyomatni!!!

Zsolo+Dalma,nagyon gratula!!EZER BOCSÁNAT HOGY IGY RAJTATOK MARADTAM....
de nagyon beszélgetõs meg jó kedvem volt aztán csak ugy jött a beszéd belõlem...
mégegyszer elnézést

Ákos,akor lett valmi ennek az egyesület alkotás ügynek valmi eredménye?!Mert emberek megvannak szóval semmi akadája.szerintem.

valakinek egy fölös hayes pofa viszanyomó rugója nincsen?!iiidegesítõ ez a buta hang...

részemrõl Csikós hepening sztoró :(:(

igen az a 661 amit szapultam hogy a gerinc része eléggé csutka...
de legalább rövidujú és hordhatóbb mint egy nagy páncélben tekerni...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
!!!FIGYELEM!!!

VÍRUS MSN-EN!!!
ha valaki rátok klikkel, és címeket linkel szöveg/köszönés nélkül, NEHOGY RÁMENJETEK!!! Nagyon becsapósat tud kiírni, én meg a hülye fejemmel rá is mentem, mert olyan témájú volt a link :(
Ehhez nem kell idegen felhasználó
pl.: azt veszem észre (miután nálam is megvan a vírus), hogy egyszercsak magától mgenyit egy falhasználót, és valsózínûleg ilyenkor linkeli... törölni nem nagyon lehet, nekem a vírusirtót lefagyasztja, nem vagyok gép zseni, úgyhogy...

ma volt Te Deum, meg bizonyítv. osztás :) végülis szívesen mentem haza ;) :D

ezek a buzi felugró ablakok, legelább nem nyitja meg, tûzfal miatt...
elég idegesítõ dolgokat tud produkálni ez a...

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Hölgyek / Urak!

Részemrõl ennyi volt az erdészethez kapcsolódó össznépi "megmozdulásban" való részvétel. Több mint egy hónapja nem történik semmi. Más ügyben szinte mind a 4 "vezetõ" megkeresett, tehát ez nem az idõn múlott, hanem az akaraton...

Sok sikert!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nemhiszed??? Na majd ezt is elintézzük házon belül... ÉS ha már perelsz, akkor jó sokat, hogy megérje! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
kölyök: nincs kedvem lenyelni, hogy a 27napos totálkáros digit gépemet nem fizetik ki, mondván nem a balesetben sérült meg, holott több rendõri jegszõkönyvbe is sorszámmal együtt fel van írva, hogy ott sérült meg..
meg amúgyis..
egyelõre Generalinál "házonbelül" probálkozunk.
aztán per.
VPfree: nemhiszem :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Infraport az enyém és bármikor szívesen kölcsön adom... :D

LL: mi van?!?!?! PErelsz? Elég nehéz multik ellen, meg ilyen nagy cégekkel folytatott perekbõl nyertesen kijönni, de ha nyersz, kapok VPFreet?!?! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Üzenem a Generali providenciás gépjármûkár osztály csoportvezetõjének, hogyha pert nyerek, térdig fog szopni !
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
volt itt régebben szó egy infraportról... kinek is van ilyenje?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mosolyogtál, mert szánalmasnak tartottad, hogy a sraki kocsmában hogy elsajátította a mesterséget, vagy mosolyogtál, mert jól szólt a srác és valld be, hogy atom jól esett... :D:D:D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Beléd is.

Itt bennt csak 9250-es Ati van a gépekben, és az kb. annyira gyors, mint az enyém otthon, de csillog a víz a Source-os játékokban. Veszek valami 9600Pro-t, az nem olyan drága.

Meséltem már azt, hogy az egyik srác itt a cégnél kiselõadást tartott nekem, hogy az Author bringák milyen frankók, és milyen jó, hogy nekem is olyan van. Én meg csak mosolyogtam.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Akkor mindenkinek kellemes 7végét! Cheers!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
ühüm. Kéne vennem valami újat, mert Ti4200-asom van, és kicsit már lassú és csúnya.
De lehet, hogy inkább majd sört veszek a hétvégére. Mert az jó a szervezetemnek.
Megyek Tokodra a DH pályára.
Illetve vele szemben a másik hegyoldalban be fogok baszni a 80 évek legynagyobb slágereinek ritmusaira.
Jó lesz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
sehova. haza. csak otthon most nincs net, pénteken meg hétfõn meg szabin vagyok.
ATI 9600 SE
nincs
geci világ ez

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Milyen videókártyátok van nektek?
És van kerékpárotok is? Hát milyen világ ez?!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
No, hát hova mész?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
vessünk már fel valami témát, amivel még fél órát elvagyok itt
aztán keddig úgysem hallotok rólam...

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Neem, az azé' itt nem engedélyezett, de amig engedték töltöttem le filmeket, kisebbeket, nagyobbakat.. szép képeket.. Szóval semmi durvulás, tudom, ez kiábránditó... :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mivan, Jenna server lett a céges géped?!?!? :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Mit egy lapon... egy postban!!! Nem tudom mit vezetett, de kell vennem egy pendriveot, hogy haza tudjam vinni a felgyülemlett videókat a gépemrõl.. meg mp3akat meg képeket, meg mindent..