Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. July 13. - 09:43

Nem volt neki lényeg.
Posted 2005. July 13. - 09:39

Posted 2005. July 13. - 08:51

Elõször is Zolo:
Sorry, hogy tegnap érkezésetek elõtt leléptünk, de nem tudtunk maradni tovább! Azért a messzi távolból is boldog névnapot

Tomy:
Nálam a filmed! És ma reggel már kurvára tetszett! Szóval ha van idõd felém kanyarodni, akkor ugorj be érte, vagy ha bent vagy úgy fél négyig, akkor beviszem én Neked! Sok sikert az MIB-kal!
Márió:
Nem rossz a csaj, de ki nem állhatom az ilyen rajzolt szemöldökû csajokat! És nekem nem tetszik ez a dark stílus. Fõleg az ilyen nem... fõleg egy egyesületnek. Viszont jó, amikor kint ülnek a Babás szerköveknél...
Örültem, hogy ennyien összejöttünk tegnap, fõleg pár rég nem látott warrior!
Ma nézek tourt, de utána nagyon kell egy csapatás!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. July 13. - 08:35

öööszóval ezt gondoltam inditványozom hogy csinalj meg.valmi darkos stílusban...
ötletek várok mik legyenek rajta a lapon...
sztem ez ennél kicsit komplikáltabb...
Posted 2005. July 13. - 08:11

Se DVD, se semmi. Szóval Shoshi, majd holnap, vagy délután. Bár délután maratoni alvást terveztem.
Ja amúgy este nem testszettek a taxik, és gyalog mentem haza. 1 óra gyalog.
Posted 2005. July 13. - 03:59

akkor most en is elmegyek.
reggel 8ra kell beernem.eh.
Posted 2005. July 13. - 00:27

az egyesülethez...
szoval kene valmi gylikos neet találni.
van egy webgrafikus ismerõsöm mondtam neki hogy készítsen valmi faszás kis weboldalt.igy pécsi bingásoknak
http://tdora.uw.hu/W...tos/photo1.html
õ az

http://www.fym.hu/tdora/
valmi iylesmi stílusban...
szóval ezt gondoltam inditványozom hogy csinalj meg.valmi darkos stílusban...
ötletek várok mik legyenek rajta a lapon...
fórum oda nem kell szerintem mert van itt nekünk ez.
de nevet jó lenne találni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. July 12. - 23:53

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. July 12. - 23:49

hozz ugy penzt hogy pavlikba felnit megvehesd
kerdeztem van.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. July 12. - 22:03

Márió: találkára továbbra is áll a du. 1 óra konzum?
vagy esetleg inkább este 7-fél8?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. July 12. - 20:36

Vagy jön még valaki?
Posted 2005. July 12. - 20:35

csutin kajalhatunk eggyut...
valami jo helyet mutassatok csak kinait
szoval kinait ne
egy ebed fele valamikor ebed koroul...
mamutba leszunk gondolom meg ahol fox cucc van tech ruha foleg
en nem tudom
csajom jon meg en ami 100%.tobbit nem tom...
gondoltam leneztek valmikor esetelgesen meg kajalunk aztan nem tartalak fol benneteket...
tobbiek?kivel szoktal lenni...
tobbi pesti is johet ha raer...
Posted 2005. July 12. - 19:15

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. July 12. - 19:04

Be fogunk égni. Bár tök jó a rendszerünk ahhoz képest, hogy a nulláról írtuk meg kb. 3 hónap alatt. De akkor is. Ez így szemétség. Odavetnek minket a krokodilok közé.
Ha ennek vége, leszarom milyen idõ lesz, de megyek bringázni. Meg minden.
Posted 2005. July 12. - 18:27

valami jo helyet mutassatok csak kinait
Posted 2005. July 12. - 17:50

Szerintem az Ákos most nem is hívott téged! Azok az átkozott UFÓk voltak!hi all
Akos,mert hivtal??
Vagy a Shoshi!
Posted 2005. July 12. - 17:45

Dig... ez nem volt szép...
a többieknek meg kuss. Nõzök és kész. Majd mondom, ha lesz mit, meg ha eljön az ideje. Egyébként aki meg pletykát terjeszt, annak levágom a faszát, és a szájába dugom, hogy a heréihez közel legyen, amiket már Zap letépett, mikor megkérdeztük, hogy mikor lesz már bringája. Világos???

Kiengesztellek.
MEghívlak egy szelet Pizzára;)
Posted 2005. July 12. - 17:42

Akos,mert hivtal??
Este lesz ma valmi??
Valamirol volt szo,de aztan szoval lesz-e??
Dalamanak en is grat.
juj e is szeretnem mar nezni...
tudom hogy 10et mondtal,de kell meg spd patentot vagz mit vennem hozza mert az is tartozek...
szoval nekem kb 12 korul lesz.
Tomi,drukkolunk holnapra
Zsolo,figy ti szedtetek mar szet rugostagot?Oszerakasnal nitrogen kell bele?Ha nem volt teljesen szetkapva csak a becsuszo kitekerve akor is kijon a no2??
mit lehet akor vele csinalni???
Posted 2005. July 12. - 17:35

KÖSZI!
Posted 2005. July 12. - 17:07

Mondjuk az egyik részben meg véletlenül átmennek Dylan bringáján, de akkor szomorú mindenki.